12/1/11

oxyro N1.343



Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τα ευτράπελα και τουλάχιστον περίεργα συνεχίζονται. Χάθηκε και το DVD του αγώνα Κολοσσός - ΠΑΟΚ στη Ρόδο. Εντελώς τυχαία (...) μετά την κατάθεση ένστασης από τον ΠΑΟΚ για μία φάση όπου και οι διαιτητές παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος. Δεν ξέρουμε εάν το DVD του αγώνα, καταστράφηκε ή χάθηκε. Γνωρίζουμε πάντως ότι ο αγώνας, μπορεί να μην μεταδόθηκε, αλλά σίγουρα μαγνητοσκοπήθηκε. Η εμφάνιση του DVD θα αποδείκνυε και την ορθότητα των ισχυρισμών μας γιατί από το λάθος εκείνο τινάχτηκε στον αέρα το παιχνίδι, φυσικό επακόλουθο ήταν να επέλθει εκνευρισμός και απόδοση τεχνικών ποινών που δεν θα δεχόταν διαφορετικά η ομάδα μας. Η απόδοση του δικαίου απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση των συμβάντων. Το λόγο έχουν οι αρμόδιοι που θα επιληφθούν της υπόθεσης. Η φαρσοκωμωδία που ζούμε κάθε εβδομάδα πρέπει να τελειώσει.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.



Ο κόσμος του ΠΑΟΚ άφησε για μία ακόμη φορά άφωνους τους πάντες με την τρέλα του.




Οι ΠΑΟΚτσήδες του νησιού έστησαν μία μικρή γιορτή για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας μπάσκετ στη Ρόδο.


ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολοσσός Ρόδου
- ΠΑΟΚ - 71-66


Στο ίδιο έργο θεατές .......

ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Ο ΠΑΟΚ.....


Για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Ρόδο και έχασε από τον Κολοσσό (71-66)
.

Σούλης Μαρκόπουλος

"Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, είναι πολύ ευχάριστο να υπάρχουν ομάδες δυνατές στην περιφέρεια και να μην αλλοιώνεται το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο με τις ομάδες του κέντρου. Είναι ο καθένας πως το βλέπει. Αλλιώς είναι για εμάς που είμαστε στον πάγκο και αλλιώς για τον κόσμο που είναι στην κερκίδα. Δεχθήκαμε κάποια κρίσιμα καλάθια από επιθετικά ριμπάουντ. Είναι διαφορετικό αν δεν δίνεται ένα φάουλ στο κέντρο και διαφορετικό αν δεν δίνεται κάτω από το καλάθι. Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει φέτος κακές διαιτησίες".

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 37-35, 54-51, 71-66

Κολοσσός Ρόδου (Σφαιρόπουλος): Καλάθης 18 (1), Καυκής 2, Τζόρνταν 11 (1), Πάνος, Ασημακόπουλος, Χαρίσης 15, Τσάμης 3, Παππάς 9 (1), Γκόλεματς 13 (3)

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 6, Αποστολίδης 9 (1), Δέδας 3 (1), Ντόζιερ 4, Γκρέι 13 (1), Παπαδόπουλος 19, Γιαννακίδης 3 (1), Γκετσέφσκι 9 (1)



Φιλικό της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Νίκη Αιγινίου - ΠΑΟΚ -0-3


Ο ΠΑΟΚ έδωσε στο Αιγίνιο ένα φιλανθρωπικό αγώνα με την Νίκη Αιγινίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση μιας πεντάχρονης φίλης του ΠΑΟΚ που έχει εγκαύματα στο πρόσωπο.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσαν το παρόν πάνω από 400 φίλοι του ΠΑΟΚ με κεντρικό πυρήνα τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Αιγινίου.

Τα σετ.: 16-25, 21-25, 15-25.


paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....