23/1/11

oxyro N1.354





Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα με την Ξάνθη, το βραβείο παρέδωσε ο Κώστας Μαλιούφας

«Θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Να δίνω χαρά στον κόσμο. Υπόσχομαι ότι αυτό θα κάνω μέχρι να φύγω από τον ΠΑΟΚ».



















paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Ξάνθης -2-1

O ΠΑΟΚ κερδίζοντας και την Ξάνθη με 2-1 μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους μας και παρέμεινε στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας
Αν ο διαιτητής μας βάζει μέσα στην εστία μας με τη Ξάνθη στη Τούμπα τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια? Μπράβο στα παιδιά

Μάκης Χάβος

"To πρώτο και βασικό χαρακτηριστικό είναι πως μετά την ανέλπιστη ισοφάριση της Ξάνθης δείξαμε χαρακτήρα και το δεύτερο ότι μετά την κούραση από τον αγώνα με τον ολυμπιακό, η ομάδα ανταπεξήλθε και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρέπει να πω για την αλλαγή του Κουτσιανικούλη, ότι έγινε για λόγους τακτικής και όχι για λόγους απόδοσης του ποδοσφαιριστή".

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κουτσιανικούλη, είπε: "Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του, δεν του βγήκαν μόνο κάποιες τελικές προσπάθειες".

Σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Μπαλάφα, τόνισε: "Για τον Μπαλάφα έχω να πω ότι έχει αποδείξει ότι αγαπά την ομάδα και προσπαθεί. Οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και προσπαθούν, υπολογίζονται από μένα μέχρι την τελευταία στιγμή".

Για τη δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα και πως θα διαχειριστεί την κούραση, τόνισε: "Το κάθε παιχνιδι είναι διαφορετικό. Υπάρχει πλάνο από το τεχνικό επιτελείο για τη διαχείριση των παιχνιδιών".

Για το αν κρίνονται ακόμη και τώρα κάποιοι παίκτες, σημείωσε: "Όλοι κρινόμαστε σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση".

Για το τι άλλαξε μετά την ισοφάριση της Ξάνθης και ο ΠΑΟΚ έχασε μαζεμένες ευκαιρίες, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι μετά την ανέλπιστη ισοφάριση της Ξάνθης, κάναμε το σχήμα μας πιο επιθετικό και αυτό έφερε τις ευκαιρίες και το γκολ της νίκης".

Λίνο

"Δύσκολη ομάδα η Ξάνθη. Ξέραμε από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουμε. Ήταν σίγουρα ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Αναφερόμενος στο ματς του "Βικελίδης": "Έχουμε μπροστά μας τον Άρη. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα και για τους οπαδούς μας αυτό το παιχνίδι και για αυτό θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι καλό που μείναμε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε τη νίκη στο ντέρμπι για να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σνάουτσνερ, Κιντάνα, Αντεφέμι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βοσκάκης
ΒΟΗΘΟΙ : Γκάγκας - Καρατζίκας

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς – Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο – Φωτάκης (25 Κουτσιανικούλης, 77 Μουσλίμοβιτς), Τσουκαλάς, Ίβιτς (77 Μπαλάφας), Βιεϊρίνια – Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ :
Γκσπούρνινγκ – Μπέρτος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι – Αντεφέμι, Φλίσκας (38 Βασιλακάκης) – Κατόνγκο (84 Μπούγκα), Κιντάνα (62 Πόι), Μαρσελίνιο – Σουάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...