16/1/11

oxyro N1.347



ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ.... ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Στο ταξίδι που έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Βόλο αγνόησαν τα νταβατζιλίκια των διοδίων της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών.



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας εναντίον των φιλάθλων μας -οι οποίοι στο σύνολό τους είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο- με χρήση μεγάλων ποσοτήτων χημικών ουσιών, που είχαν ως αποτέλεσμα να εξαγριωθούν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η επιλεκτική για πολλοστή φορά ευαισθησία της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον των φιλάθλων μας προκαλεί έντονα ερωτηματικά και επιβεβαιώνει την άποψή μας για παντελή έλλειψη ικανότητας στις τάξεις των Αστυνομικών Αρχών.

Αναρωτιόμαστε ποιον ή ποιους οφελούν οι συνεχόμενες προκλήσεις κατά των φιλάθλων μας και ποιος θα λογοδοτήσει απέναντι στην πλατιά μάζα των φίλων της ομάδας και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εάν κι εφόσον μεθοδευτεί η τιμωρία της Τούμπας στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει την κλιμάκωση των επεισοδίων και η αποκατάσταση του κλίματος έγινε με παρέμβαση των ανθρώπων της ΠΑΕ και του προέδρου της, στον οποίον τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας δεν μπορούσαν να δώσουν μια λογική εξήγηση για την χρήση δεκάδων χημικών, που προκάλεσαν τον πανικό στις εισόδους του Σταδίου και ευτυχώς δεν οδήγησαν σε πιο θλιβερά γεγονότα.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ











paok-oxyro - Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ - 0-3

O ΠΑΟΚ μπροστά σε 5.000 οπαδούς του πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο, κέρδισε τον τοπικό Ολυμπιακό με 3-0.

Μάκης Χάβος

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε καλά".

Σε ερώτηση για τη φάση του 0-1, σχολίασε: "Η φάση εξελισσόταν δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι ο Λίνο δεν είδε τον παίκτη του Βόλου που ήταν κάτω".

Για το διάστημα που ο Ολυμπιακός πίεσε τον ΠΑΟΚ, είπε: "Η πίεση που δεχθήκαμε ήταν φυσιολογική. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν πάρα πολύ".

Για τις επιστροφές των Μουσλίμοβιτς και Ίβιτς, δήλωσε: "Μας χαροποιεί το γεγονός ότι όσοι επιστρέφουν από τραυματισμούς είναι καλά. Κάθε προπονητής θέλει να έχει τέτοιου είδους παίκτες στη διάθεσή του".

Για το αν υπολογίζει τον Μπαλάφα, τόνισε: "Μέχρι να φύγει από την ομάδα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, οπότε ως τελευταία στιγμή υπολογίζεται από εμένα. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει".

Για τα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη, επεσήμανε: "Μας στεναχωρεί η κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι εγώ γι' αυτό".

Βασίλης Κούτσιανικούλης:

"Σπουδαία νίκη σήμερα με μεγάλο σκορ για εμάς. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και σταθήκαμε όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν χάνεις ευκαιρίες η μπάλα συνήθως τιμωρεί. Πετύχαμε το γκολ στο κατάλληλο σημείο".

Για την παρουσία του, μετά από καιρό στην αρχική 11άδα είπε: "Ήμουν έτοιμος αγωνιστικά. Μιλήσαμε με τον προπονητή πριν το παιχνίδι για να αγωνιστώ βασικός".

Για το παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, σχολίασε: «Η ομάδα πηγαίνει στον Πειραιά με ανεβασμένη ψυχολογία . Πετύχαμε τρία γκολ και πάμε να αντιμετωπίσουμε την Τετάρτη στον Ολυμπιακό με τις καλύτερες προϋποθέσεις».

Λίνο:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, σχολίασε: "Μπήκαμε στο γήπεδο να παίξουμε και το κάναμε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη που πήραμε. Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το σημερινό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο, αλλά πήραμε τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα".

Για τη φάση του γκολ που πέτυχε, τόνισε: "Δεν πρόσεξα αν ήταν στο τέρμα ο τερματοφύλακας. Εγώ απλά σούταρα και έβαλα το γκολ".

Για το ντέρμπι του Κυπέλλο με τον ολυμπιακό και τις επιστροφές των τραυματιών: "Είναι ευχάριστο που γύρισαν αυτοί οι παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Βιεϊρίνια

Σε σύντομες δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είπε: "Ηταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά έτσι όπως πήγε, αλλά αυτό που έχει σημασία για όλους μας είναι το τρίποντο της νίκης. Εχω ξαναδηλώσει πριν λίγες μέρες ότι όταν σκοράρουμε, δεν αρκούμαστε σε αυτό και ψάχνουμε πάντα για ένα δεύτερο γκολ. Σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πολύ ποιοτικός αντίπαλος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το αποτέλεσμα".

Σχολιάζοντας το γκολ που πέτυχε, δήλωσε: "Είναι ένα γκολ όιπως και όλα τα άλλα. Το σημαντικότερο είναι ότι βοηθάει την ομάδα να κερδίσει. Το αφιερώνω στον πατέρα της κοπέλας μου που έχει και γενέθλια σήμερα. Δεν έχω πρόβλημα σε όποια θέση και αν παίζω. Όσο για το πιο καλό μου πόδι, αυτό είναι αναμφίβολα το δεξί".

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (55' Ακόστα), Μητρόπουλος (46' Σολάκης), Τομάς, Ντολεζάι, Καπετάνος (69' Πλιάγκας), Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Μπρέσκα.

ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (74' Μπαλάφας), Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (83' Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (54' Ίβιτς).

Κίτρινες: Αθανασιάδης (37'), Σνάουτσερ (49'), Κουτσιανικούλης (57')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...