6/1/11

oxyro N1.338
















paok-oxyro

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ - 1-1

Δύο βαθμούς πέταξε στα σκουπίδια ο ΠΑΟΚ και έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό, έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει την ΑΕΚ και να βρεθεί στην τρίτη θέση.Ο κόσμος ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε κοντά στην ομάδα, μπράβο στους 4,500 χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάνανε κατάληψη στις Σέρρες μέρα τετάρτη.

Μάκης Χάβος

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ελέγχαμε το ρυθμό. Προηγηθήκαμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια. Χωρίς να απειληθούμε δεχτήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Επιλέξαμε από την αρχή το 4-4-2 και στην πορεία διαπιστώσαμε ότι έπρεπε να γίνει η αλλαγή. Οταν χρειάστηκε να γίνει πιο επιθετικοί γίναμε. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν. Δε υπάρχουν μικροί και μεγάλοι στο ποδόσφαιρο. Μου έδειξαν ότι θέλουν να παίξουν και έπαιξαν. Βλέπετε και μεγάλες ομάδες τι κάνουν. Αμα δεν έχεις παραγωγή δεν υπάρχει μέλλον, Κάποια παιδιά μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Πρώτη και τελευταία φορά το κάνω. Τα είδατε και μόνοι σας. Ελεος...Αν δε σεβαστούν τον ΠΑΟΚ δε θα τους σεβαστούμε και εμείς. Είμαστε μέσα στους στόχους και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια»

Σταύρος Τσουκαλάς

«Προσπαθήσαμε πολύ σε μία δύσκολη έδρα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που είχε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος επειδή αγωνίζομαι στην ομάδα που αγαπώ από παιδί και ευχαριστώ τον κ. Χάβο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Η χαρά μου μετριάζεται από το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ αξίζει κάτι καλύτερο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να δώσουμε το 200% των δυνάμεών μας».

Φρανκ Ζουέλα

«Είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Επρεπε να καθαρίσουμε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε και την ατυχία στο τέλος με το δοκάρι. Για τον τραυματισμό μου δε μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Αύριο θα υποβληθώ σε εξετάσεις και θα ξέρω»

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ

«Είχαμε τις ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι από νωρίς. Δεν το κάναμε όμως και από μία στιγμιαία αδράνεια δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Πανσερραϊκός δεν είχε άλλες φάσεις στο παιχνίδι. Μετά το γκολ της ισοφάρισης, πιέσαμε για να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήμασταν άτυχοι κυρίως στη φάση του Τσιρίλο»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Λεοζίνιο, Κάστρο, Σνάουτσνερ, Σαβίνι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ : Μπιτσίδης (Θράκης) - Μαγιάννης (Άρτας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Ράντμαν, Άλβαρεζ, Παπάζογλου, Μαβένε, Παντελιάδης, Κάστρο, Λεοζίνιο (89 Κέρλα), Σουμπίνιο (66 Ανάκογλου), Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Νταλέ.

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς, Ζουέλα (42 Σαβίνι), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Φωτάκης, Γκαρσία, Τσουκαλάς (85 Παπάζογλου), Λίνο, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (68 Κάτσε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...