2/1/11

oxyro N1.336



Ανακοίνωση
PAOK 1926 FANS

Έπειτα από αρκετές προσπάθειες δημιουργίας ενός οπαδικού κόμβου με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε την επίσημη στάση των απανταχού συνδέσμων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.1926.gr και το νέο μας περιοδικό (ηλεκτρονικής μορφής) PAOK FANS.
Από σήμερα λοιπόν ο συγκεκριμένος κόμβος δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες του συνδεσμιακού
κινήματος. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου – παρατρεχάμενου- αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΠΑΕ – ΚΑΕ –ΑΣ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Δυο λόγια για την ιστοσελίδα μας…

- Το 1926.gr είναι μια σελίδα που σκοπό έχει να συγκεντρώσει και να προβάλει με καθημερινές ανανεώσεις όλα τα νέα των συνδέσμων του ΠΑΟΚ, προβάλλοντάς τα αυτούσια όπως ακριβώς δημοσιεύονται από τον κάθε σύνδεσμο.

- Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης οπτικοακουστικού υλικού που σκοπό έχει την ορθή ενημέρωση κ μεταφορά γεγονότων στον οπαδό του ΠΑΟΚ.

- Στην σελίδα μας θα βρείτε επίσης και θα μπορείτε να κατεβάζετε το περιοδικό PAOK FANS, ένα περιοδικό στο οποίο ελπίζουμε με τις γνώσεις μας και την οπαδική μας κουλτούρα να μεταλαμπαδεύσουμε στην νέα γενιά τον τρόπο σκέψης και αντίληψης που οφείλει να έχει ο οπαδός του ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Η συγκεκριμένη σελίδα θα ανανεώνεται και θα βελτιώνεται σε καθημερινή βάση. Aπορίες, συμβουλές και πάσης φύσεως επικοινωνία είναι ευπρόσδεκτη. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε τυχόν εσφαλμένες λειτουργίες – δυσλειτουργίες του 1926.gr



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία αφορά στη σύναψη σύμβασης κύριας χορηγίας για τα επόμενα 3 χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2010-11, 2011-12 και 2012-13). Η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα προβάλλεται ως Κύριος Χορηγός Φανέλας της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βασική παροχή την παρουσία του, μέσω του παιχνιδιού «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», στο εμπρός μέρος της φανέλας της επίσημης εμφάνισης της ομάδας για το διάστημα 2010-2013. Η ΟΠΑΠ εμπιστεύτηκε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσβλέποντας την επίτευξη των επικοινωνιακών και εμπορικών της στόχων. Ταυτόχρονα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι ο βασικός χορηγός των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.


Το πρόγραμμα ΠAOK Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

5 Ιανουαρίου - Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ

9 Ιανουαρίου - ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

15 Ιανουαρίου - Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ

19 Ιανουαρίου - Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Κύπελλο)

22 Ιανουαρίου - ΠΑΟΚ – Ξάνθη

30 Ιανουαρίου - Άρης - ΠΑΟΚ

2 Φεβρουαρίου - ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Κύπελλο)

6 Φεβρουαρίου - ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

12 Φεβρουαρίου - Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

17 Φεβρουαρίου - ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Europa League)

22 Φεβρουαρίου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΠΑΟΚ (Europa League)

26 Φεβρουαρίου - ΠΑΟΚ – Καβάλα




paok-oxyro - Απο paok24

Μεγάλα ρεκόρ ΠΑΟΚ


Το 2011 βρίσκει τον ΠΑΟΚ με ένα μεγάλο ρεκόρ. Είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που έχει οκτώ τμήματα στις κορυφαίες κατηγορίες των ομαδικών αθλημάτων, και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κανένα άλλο ελληνικό σωματείο δεν έχει την αθλητική δραστηριότητα του Δικέφαλου και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στις προσπάθειες του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Στους άνδρες ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί σε ποδόσφαιρο (Σούπερ λίγκα), μπάσκετ (πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ), βόλεϊ (πρωτάθλημα ΕΣΑΠ και στην Α1 κατηγορία του χαντμπολ και του πόλο, ενώ στις γυναίκες τα τμήματα του Δικέφαλου αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του χάντμπολ. Στην Α1 γυναικών θα μπορούσε να είναι και η ομάδα του πόλο, που όμως αρνήθηκε την άνοδό της χωρίς αγώνες και έτσι παρέμεινε στην Α2.

Αξιοσημείωτο είναι και ότι στο 2010 ο ΠΑΟΚ είχε πέντε τμήματά του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, πόλο ανδρών και ποδόσφαιρο γυναικών).

Από τα υπόλοιπα σωματεία, ακολουθούν με διαφορά ο παναθηναϊκός, ο ολυμπιακός και ο αρης, που έχουν από έξι τμήματα στις μεγάλες κατηγορίες ομαδικών αθλημάτων. Αναλυτικά:

ολυμπιακός – 6 τμήματα (ποδόσφαιρο ανδρών, μπάσκετ ανδρών, βόλεϊ ανδρών -γυναικών, πόλο ανδρών – γυναικών).

παναθηναϊκός – 6 (ποδόσφαιρο ανδρών, μπάσκετ ανδρών – γυναικών, βόλεϊ ανδρών – γυναικών, πόλο ανδρών)

αρης – 6 (ποδόσφαιρο ανδρών – γυναικών, μπάσκετ, ανδρών -γυναικών, βόλεϊ ανδρών – γυναικών)

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν περιορίζεται στα ομαδικά αθλήματα. Αθλητές και αθλήτριές του πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο σε ατομικά αθλήματα, όπως είναι η ποδηλασία (Γιάννης Ταμουρίδης), η άρση βαρών (Δημήτρης Παπαγερίδης) και η κολύμβηση (Κέλλυ Αραούζου, Αντώνης Φωκαΐδης).


ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ: Η νέα ενότητα στο paokfc.gr

Το paokfc.gr εγκαινιάζει μία νέα ενότητα με τίτλο «ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ», όπου οι απανταχού φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να στείλουν φωτογραφίες τους με «στιγμές ΠΑΟΚ» σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Σκοπός της νέας αυτής στήλης είναι η συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού, το οποίο θα αντικατοπτρίζει το μεγαλείο, την υπεροχή και κυρίως τα ανεξίτηλα ίχνη που έχει αφήσει ο Δικέφαλος Αετός ανά τον κόσμο από το ξεκίνημα της ιστορίας του.

Στείλτε τώρα το υλικό που διαθέτετε, αναφέροντας τον τόπο λήψης και την ημερομηνία, στο paokpantou@paokfc.gr - εάν επιθυμείτε και τα στοιχεία σας - και δείτε το να δημοσιεύεται στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι φωτογραφίες θα δημοσιεύονται στην Photo Gallery της ιστοσελίδας, στο τμήμα "ΠΑΟΚ Παντού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...