1/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.391











Πόλο ανδρών 1ος Γύρος, Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ - ΝΟ Χίου -  8-4 

Με μία εξαιρετική εμφάνιση στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo επικράτησε του Ν.Ο. Χίου με 8-4 το απόγευμα της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 2022 και "τσέκαρε" το εισιτήριο του για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρωθεί με 1-0 σκορ υπέρ του ΠΑΟΚ. Το ίδιο κλίμα κυριάρχησε και στη δεύτερη περίοδο, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει τελικά, μέσα από τη σκληρή άμυνα, να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες στην επίθεση, ανοίγοντας τη διαφορά στο 3-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος, παίρνοντας τις κατάλληλες ανάσες, άνοιξε σταδιακά τη διαφορά, διαμορφώνοντάς τη σε 5 γκολ. Η λήξη του οκταλέπτου βρήκε τιν ΠΑΟΚ να προηγείται με 7-2 σκορ. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι "ασπρόμαυροι" έδωσαν το δικαίωμα στο φιλοξενούμενο Ν.Ο. Χίου να μειώσει σε 7-4, με τον Δημήτρη Σγουρίδη να ανοίγει τη διαφορά ξανά στα 4 γκολ (8-4). Ο ΠΑΟΚ, με το τελικό σκορ 8-4 κατάφερε να πάρει τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ, πλέον, αναμένει να μάθει τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ στο μεταξύ στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλιάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Ιωσήφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...