1/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.394








21η αγωνιστική, Superleague Interwetten

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 21η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε 0-2 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης ...

Δυσκολεύτηκε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα μετά το καλό ξεκίνημά της στο πρώτο μισάωρο του ματς, είχε πτωτική πορεία στην απόδοσή της, κάτι που ευτυχώς αυτή τη φορά δεν το πληρώσαμε!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Κούρτιτς, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άρχισε από τα πρώτα λεπτά να παράγει φάσεις απειλώντας τον Βέρχουλστ. Βιεϊρίνια στο 3' και στο 17', Ίνγκασον στο 10', Κούρτιτς στο 7' και στο 29', καθώς και ο Σίντκλεϊ στο 22' δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ μεταφράστηκε επιτέλους σε γκολ στο 31', με τον Τόμας Μουργκ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι να νικάει τον Βέρχουλστκαι να κάνει το 0-1.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη.  Στο 36ο λεπτό ο Πασχαλάκης σταμάτησε τον Γιαννιώτα στο τετ α τετ και έξι λεπτά αργότερα ο Γιακιμόφσκι σούταρε, η μπάλα κοντράρει στον Ίνγκασον και ο Πασχαλάκης έδιωξε με δυσκολία!

Στο 58ο λεπτό ο Βιεϊρίνια από εξαιρετική θέση σούταρε ψηλά άουτ, για να απαντήσουν στις ευκαιρίες οι παίκτες του Απόλλωνα τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Πασχαλάκης σταμάτησε το σουτ του Τσιλούλη. Όσο περνούσε η ώρα και ο ΠΑΟΚ δεν κλείδωνε το ματς, οι γηπεδούχοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό!

Μάλιστα στο 80ό λεπτό ο Τσιλούλης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ευτυχώς έχασε το κοντρόλ και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης από κοντά έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα άουτ!

Στο 87ο λεπτό ο Βέρχουλστ ανέτρεψε τον Σίντκλεϊ και ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε το πέναλτι, με τον Κούρτιτς να γράφει το 0-2 ...

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης (72' Μαρτίνες), Γιακιμόφσκι, Λισγάρας, Ντεντάκης, Φάμπρι, Φατιόν, Παμλίδης (72' Παπαγεωργίου), Τουτουαρίμα (87' Λα Πάρα), Γιαννιώτας (59' Τσιλούλης), Σιγκνιέβιτς (59' Ιωαννίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (94' Σοάρες), Μουργκ (72' Σβαμπ), Βιεϊρίνια (63' Τέιλορ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (72' Τσόλακ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Εσίτι, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Τσόλακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...