4/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.395


Πόλο ανδρών 4η αγωνιστική, Α1

ΠΑΟΚ Domus Ergo - ΑΝΟΓ - 10-4

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΑΝΟ Γλυφάδας, του οποίου και επικράτησε με 10-4 σκορ. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο, η ισοπαλία κράτησε μέχρι το 1-1, οπότε και οι "ασπρόμαυροι" πάτησαν "γκάζι", παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ. Το σκορ διαμορφώθηκε σε 3-1, που ήταν και το σκορ οκταλέπτου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ, με σύμμαχό του την άμυνά του, δεν άφησε περιθώρια σκοραρίσματος στον αντίπαλο. Ωστόσο, παρ' ότι οι συνθήκες στην επίθεση ήταν εξίσου ευνοϊκές, οι "ασπρόμαυροι" δεν κατάφεραν να βρουν εστία, με το ημίχρονο να τους βρίσκει προηγούμενους με 3-1 σκορ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, διατήρησαν τον έλεγχο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στην άμυνα δέχθηκαν μόνο 2 γκολ, ενώ στην επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν 4 γκολ, με αποτέλεσμα να έχουν προβάδισμα 4 γκολ, 7-3. Τον ίδιο ρυθμό κράτησαν οι "ασπρόμαυροι" και στο τέταρτο οκτάλεπτο, όπου οι αντίπαλοι δεν βρήκαν έδαφος παρά μόνο για ένα γκολ. Ο Δικέφαλος, χωρίς φρένα, εκτόξευσε τη διαφορά στα +5 γκολ (9-4) και τελικά έφτασε στην νίκη με 10-4 σκορ.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, στην αναμέτρηση κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, είχε μία πολύ καλή παρουσία, την οποία χαρακτηρίζουν η συγκέντρωση και το πάθος που έδειξαν όλοι οι αθλητές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. 

Με την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΝΟΓ, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Α' Φάση του Πρωταθλήματος, καθώς με τη 14η αγωνιστική έπεσε η αυλαία για το Β' Γύρο της Α' Φάσης, Πλέον, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-1, 0-0, 4-2, 3-1

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης Γ. 1, Κεχαλάρης 2, Μιλιάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Ιωσήφ.

Πόλο γυναικών 12η αγωνιστική, Α1

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 18-5

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου τον Πανιώνιο, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 18-5. 

Με το μυαλό των παικτριών του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις δύο απαιτητικές «μάχες» κόντρα σε Ηλυσιακό και Νηρέα Χαλανδρίου, το παιχνίδι κόντρα στον πέμπτο της βαθμολογίας, Πανιώνιο, λειτούργησε ως μία πολύ δυνατή προετοιμασία. 

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνεχίζουν τα συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα «εξαργυρωθούν» όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, απέναντι στο Νηρέα Χαλανδρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 1, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Μυτάκη, Λαμπρούση, Κάιζερ 1, Μπίκου,  Ντώνα,  Λασκαρίδου 2, Μανίκα, Σύκα- Λεριώτη, Παρασκευοπούλου 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...