4/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.400








22η αγωνιστική, Superleague 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 2-1

Για την 22η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό με 2-1, αν και ήταν πίσω στο σκορ  μέχρι το 76' ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Κούρτιτς, μπροστά τους τους Μουργκ, Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόλακ.

Μόλις στο 6ο λεπτό σημείωσε το 0-1 ο Παλάσιος, με σουτ μέσα από τη μεγάλη μας περιοχή, με τον Πασχαλάκη να μένει άγαλμα δείχνοντας πως αιφνιδιάστηκε. Ήταν η πρώτη τελική της αθηναϊκής ομάδας στο ματς και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 25ο λεπτό, για να δούμε την πρώτη δική μας αξιόλογη τελική, όταν η κοντινή κεφαλιά του πιεζόμενου Τσόλακ σταμάτησε στο δοκάρι του Μπρινιόλι!

Τρία λεπτά αργότερα, χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη σε κεφαλιά του Σάντσες, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ζήτησαν στη συνέχεια της φάσης πέναλτι, το οποίο φυσικά δεν υπήρχε.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου το ανάποδο ψαλίδι του Τσόλακ πέρασε άουτ! Ήταν ένα 45λεπτο στο οποίο ο Δικέφαλος αναλώθηκε να ψάχνει διαδρόμους προς την εστία του Παναθηναϊκού, που με σφιχτή άμυνα και κάποιες μεμονωμένες αντεπιθέσεις προσπαθούσε να γίνει απειλητικός!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπίσεσβαρ πέρασε στο ματς, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση, με τον Παναθηναϊκό όσο περνούσε η ώρα να παίζει ταμπούρι. Στο 76ο λεπτό ο Ίνγκασον με κοντινό σουτ πέτυχε το 1-1 και στο 88ο λεπτό ο Σάστρε με ασύλληπτο σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει μέσα, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (64' Σίντκλεϊ), Κούρτιτς (82΄Σβαμπ), Τσιγγάρας (64' Μιτρίτσα), Ντόουγκλας, Μουργκ (46' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (64' Άκπομ). 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (68' Αγιούμπ), Λούντκβιστ (41' Βιτάλ), Αϊτόρ (80' Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (80' Καρλίτος), Ιωαννίδης (68' Γκατσίνοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....