18/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.418













 

24η αγωνιστική, Superleague 

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 0-0

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τον Άρη ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Σοάρες, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη διπλή ευκαιρία στο ματς, μόλις στο 3ο λεπτό όταν απείλησαν με Καμαρά, Εντιαγέ στην πρώτη φάση του αγώνα. Σωτήρια παρέμβαση από Πασχαλάκη, Μιχαηλίδη, απέτρεψαν το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 13' με τον Άκπομ να σουτάρει άουτ! Νωρίτερα ο Ζαμπά βγήκε τετ α τετ, τον πρόλαβε ο Γκάνεα.

Στο 25ο λεπτό χάθηκε νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γκαρσία! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 και με την έναρξη της επανάληψης στο 47' ο Καμαρά μπήκε στην περιοχή μας αλλά σούταρε άουτ.

Στο 56' ήταν η σειρά του Μπίσεσβαρ να πλησιάσει στο γκολ, όμως το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε, πέρασε άουτ.

Στο 65ο λεπτό, η αμαρκάριστη κεφαλιά του Σάσα από το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε άουτ, σε ένα χρονικό σημείο που ο Άρης είχε ανεβάσει την πίεση προς την εστία μας.

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά το τελευταίο μισάωρο του ματς, ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, αλλά έλειπε η καθαρή ευκαιρία που θα μετουσιωνόταν σε κάποιο γκολ, με εξαίρεση τη φάση στο 80ό λεπτό όταν το σουτ του Ζίβκοβιτς απεκρουσε ο Κουέστα.

Άρηθ: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Μαντσίνι (85' Μάνος), Ντιαγέ (63' Μπερτόγλιο), Γκαρσία (63' Ιτούρμπε), Καμαρά. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76' Σίντκλεϊ), Φιλίπε Σοάρες (66' Ντόουγκλας), Τσιγγάρας (82' Κούρτιτς), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (76' Τσόλακ).

Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Το παιχνίδι αυτό παίχθηκε με ένταση. Ένα παιχνίδι με δύο ομάδες με διαφορετικό στιλ. Η μία προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και η άλλη να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας τα τελευταία 20 λεπτά. Το πως πιέσαμε για το αποτέλεσμα καθώς είχαμε το ταξίδι στη Δανία. Από την άλλη ο αντίπαλος είχε να προετοιμάσει ένα παιχνίδι. Έναν... τελικό όπως είναι συνήθως για εκείνον αυτά τα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....