15/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.413



 






19η αγωνιστική, Betsson Superleague 2

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Β' - 1-2

Σημαντικό διπλό απέναντι σε έναν παραδοσιακά σκληροτράχηλο αντίπαλο πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες, φτάνοντας πλέον στους 25 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Επόμενη δοκιμασία για τον Δικέφαλο, το εντός έδρας παιχνίδι με την Τρίγλια στις 20.02, ενώ τρεις μέρες μετά ταξιδεύει για τον Βόλο και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον τοπικό Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ πήρε αρχικά τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας μεγάλη κατοχή από το πρώτο τέταρτο. Και την μετουσίωσε σε γκολ στο 26' όταν ο Τσαούσης έβγαλε «γλυκιά» σέντρα και με κεφαλιά ο Παναγιώτου έκανε το 0-1. Πήρε μέτρα στο γήπεδο ο Πανσερραϊκός, πίεσε για την ισοφάριση κι έφτασε κάποιες φορές με αξιώσεις στην εστία του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Μπουργάνης ήταν εκεί που έπρεπε σε όλες τις περιπτώσεις.

Το β΄ ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους. Πιο δυναμικοί και δραστήριοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 71΄ με το δυνατό και μακρινό σου του Έππας. Συνέχισε να είναι απειλητικός ο Πανσερραϊκός, βρίσκοντας συχνά απέναντι του ωστόσο, την οργανωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ.Τελικά, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να πάρει τη νίκη χάρη σε μια ωραία οργανωμένη επίθεση, μια κάθετη μπαλιά του Σαλαμούρα στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού και το ωραίο τελείωμα του Σμυρλή στο 82'.

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Τσαούσης, Γρόσδης (46' Σαλαμούρας), Μελετίδης (85' Σπυρίδης), Φασίδης (46' Γαϊτανίδης), Πανίδης (61' Σμυρλής)

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Καραμπέρης (56΄Εππας), Μαρκιόνι (85' Βάντερσον), Κόντσι (64' Ντίαζ), Μέσι, Παπαβασιλείου, Κανίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...