30/4/17

oxyro N 3.082






 

Τελικός Πρωταθλήματος Ελλάδος Κ15

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2017

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος - 1-1 (8-7 στα πέναλτι)

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες που ανέβασε στο site της η ΠΑΕ από τον αγώνα της Κ15 ενάντιας εκείνης του ΟΣΦΠ στον τελικό. 

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, η Κ15 του Δικεφάλου ΠΑΝΑΞΙΑ στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ελλάδας.
Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 18′ με τον Αλτιντζή έπειτα από κάθετη πάσα του Γρόσδη. Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπαλωμένου.
Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε. Ο Αλτιντζής δεν κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι σε δύο περιπτώσεις και στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ευστόχησαν στα πρώτα επτά δικά τους και ο Μπαλωμένος απέκρουσε το έβδομο του Ολυμπιακού για να χαρίσει τον τίτλο στην ομάδα μας.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Γρηγοριάδης (53′ Τσοπούρογλου), Κιουρτσίδης, Καλτσίδης, Αβεντισιάν (80′ Καλαϊτζής), Καραμπέρης, Παναγιώτου, Σαπουντζής (66′ Τεμερτζόγλου), Τσέλιος (80′ Γκορτεζιάνι), Γρόοσδης (76′ Θεοδωρίδης), Αλτιντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...