22/4/17

oxyro N 3.074







Για το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου γύρου των play offs της Basket League

Λαύριο - ΠΑΟΚ -68-78

Σε ένα deja vu του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ μετά την κακή πρώτη περίοδο, συνήλθε στη συνέχεια και με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, πέρασε από το Λαύριο με 68-78 και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο των πλέι οφ που τον περιμένει ο Αρης. Κλάντον, Ασκα, Μαργαρίτης, Πέινερς, Σόμπι οι πρωταγωνιστές.

Σούλη Μαρκόπουλου
«Για αρχή θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Λαυρίου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι αξίζει απόλυτα τη θέση που πήρε. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, καθώς έχουμε δει τα αποτελέσματα που έχει φέρει όλη τη χρονιά. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι περιμένοντας την ίδια άμυνα που έπαιξε στη Θεσσαλονίκη το Λαύριο, αλλά ήταν πιο δυνατή και αυτό μα δημιούργησε προβλήματα. Μας πίεσαν με παγίδες και αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να βάλουν κάποια καλάθια με κλέψιμο στο κέντρο του γηπέδου και αυτό μας έβγαλε εκτός επιθετικής λειτουργείας. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα πατήματά μας, περάσαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι, όπου σίγουρα είχαμε το πλεονέκτημα, αλλά πάνω απ’ όλα λειτούργησε καλά η άμυνα μας, η οποία μας έδωσε την αυτοπεποίθηση για την επίθεση».
Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Κανένας παίκτης δεν παίρνει κάτι αν δεν το αξίζει. Ό,τι έχει πάρει στον ΠΑΟΚ το άξιζε και για αυτό το πήρε.
Για το 700ό του παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία: «Δεν το θυμόμουν καν, μου το θύμισαν έξω. Δεν με απασχολούν καθόλου αυτά τα ρεκόρ. Απλά θέλω να αισθάνομαι γερός και να είμαι ικανός, ώστε να με θέλουν οι ομάδες για να μπορώ να συνεχίσω.
Για το αν θα τον ενδιέφερε η θέση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος: «Είναι τιμή για κάθε προπονητή να αναλάβει αυτή τη θέση»
Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα εν όψει της σειράς με τον Άρη: «Θα είναι διαφορετικά παιχνίδια. Σίγουρα θα δούμε το video και τα λάθη που κάναμε. Δεν πρέπει να δίνουμε τόσο εύκολα την μπάλα στη μέση του γηπέδου, καθώς ο Άρης παίζει και αυτός πολύ καλά τις παγίδες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση».

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:25-13, 39-32, 46-52, 68-78

Λαύριο (X. Σερέλης): Χάμιλτον 11 (2), Αθανασούλας 3, Κακλαμανάκης 2, Μπολντς 5, Νίξον 11 (2), Σάμλερ 2, Εβανς 8, Γκρέι 19 (2), Στεφανίδης, Περράκης 5 (1), Γιαννακόπουλος 2

ΠΑΟΚ: 13 (2), Κόνιαρης 7 (1), Πέινερς 12 (2), Κλάντον 15, Μαργαρίτης 10, Χρυσικόπουλος 3, Τσόχλας, ΜακΦάντεν 5 (1), Μιλιένοβιτς, Γλυνιαδάκης, Καραμανώλης, Ασκα 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...