30/4/17

oxyro N 3.081




Γυναικείο Ποδοσφαίρο

Ολυμπιάδα ΠΑΟΚ- 1-2

Μία ανάσα πριν από την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος της ιστορίας της βρίσκεται πια η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Οι Νταμπλούχες Ελλάδας νίκησαν με 2-1 την Ολυμπιάδα μέσα στον Υμηττό και έκαναν το 15 στα 15, μία αγωνιστική πριν το τέλος.
Στην τελευταία αγωνιστική, ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί τις Ελπίδες Καρδίτσας, που βρίσκονται στη 2η θέση, έχοντας υπέρ του και το 3-1 με το οποίο είχε επικρατήσει στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στη θεσσαλική πόλη.
Οι «Ασπρόμαυρες» προηγήθηκαν στο 16', όταν από κόρνερ της Βαρδαλή, η Μάρκου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, 0-1. Στο 38', η Ολυμπιάδα έφτασε στην ισοφάριση, αλλά στο 42', με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από την Κακαμπούκη, διαμορφώθηκε το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Διαιτητής: Καρράς (Αν. Αττικής).

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Αδαμάκη, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Πατερνά, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Βαρδαλή (85' Στράντζαλη), Ντιμιτρίγεβιτς, Μπράμε (74' Σαχινίδου), Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...