22/4/17

oxyro N 3.075










 

22η αγωνιστική Handball

Αεκ - ΠΑΟΚ - 24-24

Στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 24-24 με την αεκ, αν και προηγήθηκε με 20-14!.. Έμεινε εκτός play offs o ΠΑΟΚ!!!
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ωστόσο έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία των Χασκή-Τζαφερόπουλου, που με τις αποφάσεις του προκάλεσαν την οργή των παικτών, του προπονητικού τιμ, αλλά και των παραγόντων του ΠΑΟΚ.
Οι «ασπρόμαυροι» φωνάζουν ιδιαίτερα για την τελευταία φάση της αναμέτρησης, καθώς με εννιά δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος, ο Δικέφαλος κέρδισε φάουλ με τον Μαστορογιάννη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ εκτέλεσαν δύο φορές το φάουλ, με τον διαιτητή να ζητά ισάριθμες επαναλήψεις και τον χρόνο να κυλλά!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εντονότατη αντίδραση των παικτών του Δικεφάλου, που… έπεσαν όλοι πάνω στον διαιτητή διαμαρτυρόμενοι για αυτή του την απόφαση. Οι διαιτητικές αποφάσεις προκάλεσαν την οργή και των οπαδών των «ασπρόμαυρων», με τους διαιτητές να παραμένουν κλεισμένοι στο γραφείο τους, με περίπου 20 αστυνομικούς να τους επιτηρούν.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:  

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 22η αγωνιστική FORZA - YouTube


Η ένσταση του ΠΑΟΚ που υπογράφει ο Β΄ προπονητής Γρηγόρης Νατσιόπουλος αναφέρει:
«Ενίσταμαι σύμφωνα με το άρθρο 8:10, δ’ του κανονισμού. Ως στοιχείο επικαλούμαστε το βίντεο του αγώνα».
Οι διαιτητές απάντησαν: Σχετικά με την ένσταση του ΠΑΟΚ, δεν αναφέρεται χρονική στιγμή του παιχνιδιού που ενίσταται το σωματείο, ούτε και περιγραφή της φάσης που να συνιστά παράβαση του κανονισμού παιχνιδιού».
Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα:
«Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κος Πετρίδης και άλλοι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (4-5 άτομα) επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές με τις φράσεις: «Δεν θα ξαναπαίξετε στον ΠΑΟΚ, είστε γενίτσαροι, παίζετε για την Αθήνα. Κατά την αποχώρηση μας μετά το τέλος του αγώνα προς τα αποδυτήρια, φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου πετούσαν προς το μέρος των διαιτητών μπουκάλια, νερά, κάδους απορριμμάτων, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα. Κατά την αποχώρησή μας συνοδεία της αστυνομικής δύναμης, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κος Πετρίδης απευθυνόμενος προς τους διαιτητές έλεγε: Κοιτάξτε τα χάλια σας, πως φεύγετε». Τα αντικείμενα τα οποία πετάχτηκαν προς τους διαιτητές προσέκρουσαν στις ασπίδες των αστυνομικών, οι οποίοι μας συνόδευσαν προς την έξοδο μας από τον αγωνιστικό χώρο στα αποδυτήρια».

Γρηγόρης Πετρίδης
Για τα όσα έγιναν στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα είπε: "Σύμφωνα με τον κανονισμό, στα 30 τελευταία δευτερόλεπτα σε κάθε επίθεση που γίνεται, ο διαιτητής οφείλει να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί! Η αεκ σήμερα έκανε στο παιχνίδι απανωτά πέναλτι τα οποία ο διαιτητής δεν τα έδινε, αυτό σημαίνει ότι κάθε προσπάθεια να ανακόψει την επίθεση είναι πέναλτι. Αυτό λέει σαφώς ο κανονισμός (Α10, 2α). Από την άλλη πλευρά όσες φορές ο ΠΑΟΚ, έφευγε στην επίθεση, έκοβε την επίθεση, δεν σταματούσε τον χρόνο ως όφειλε να κάνει. Το έκανε δύο φορές και την 3η ενώ ο ΠΑΟΚ είχε 10" δεν δίνει το καταφανέστατο πέναλτι με αποτέλεσμα να τελειώσει ο χρόνος, τον οποίον είχε δει. (σ.σ Διαβάστε ΕΔΩ τον κανονισμό που αναφέρει ο έφορος του ΠΑΟΚ, σελίδα 5. Μέσες άκρες, ο διαιτητής είτε δεν έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι ενώ είχαμε ευκαιρία για την επίτευξη τέρματος, είτε έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι υπερ του ΠΑΟΚ!)
Στην έναρξη της επανάληψης σε μια φάση χωρίς καμιά ουσία στα 12" σήκωσαν παθητικό, ενώ όταν η αεκ έκανε ολόκληρη επίθεση γυρίζοντας την μπάλα δεν έδειξε παθητικό! Είμαι σίγουρος ότι ο διαιτητής ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν θέλουνε τον ΠΑΟΚ στην τετράδα οι ομάδες που είναι σε αυτήν. Μία ομάδα κρατάει τα σκήπτρα στη Βόρεια Ελλάδα και βαλθήκανε λυτοί και δεμένοι να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ χαμηλά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα υποχωρήσει θα παραμείνει ψηλά, θα κάνουμε την έντασή μας και θα δούνε όλοι τι έκαναν σήμερα οι διεθνείς αυτοί διαιτητές που αφήσανε τον ΠΑΟΚ εκτός. Ντροπή τους!"

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-4, 7-6, 9-8, 12-8, 15-9 (ημχ.), 16-12, 19-13, 20-17, 21-20, 23-21, 24-24

Π.Α.Ο.Κ. (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 5, Παλάσκας 3, Τσίλης 4, Νικολαϊδης Ν., Κοκκώνης 2, Μπαντής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 1, Σανίκης 2, Οικονόμου, Γρηγοριάδης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 1, Βεσελίνοβιτς 5.

Αεκ (Κώστας Τούτσης): Νικολαΐδης Χ. 5, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 8, Γεωργιάδης 3, Μακρυγιάννης, Χόγκας 4, Νικολαΐδης Π. 1, Συγγάρης, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς 1, Άντρεγιτς 2, Παλάσκας, Χρόνης, Φίλιππας, Αλικάκος.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Χασκής
Δίλεπτα: 2-2
Πέναλτι: 1/1-3/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...