1/4/17

oxyro N 3.055






Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Άρηθ ΠΑΟΚ - 1-5

Οι νταμπλούχες Ελλάδας, σ’ ένα ματς που ήταν τυπικά φιλοξενούμενες, έχοντας και τη συμπαράσταση 100 και πλέον οπαδών της ομάδας, ήταν και πάλι καταιγιστικές και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Άρη.

Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟΚ στο 37’ η Κακαμπούκη, με τη Μάρκου να παίρνει τη σκυτάλη και να σκοράρει δις στη συνέχεια (59’-63’), πριν ο Άρης μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Γεωργαντζή στο 65’. Στο 78’ πάλι η Κακαμπούκη βρήκε δίχτυα για το 1-4, με το τελικό 1-5 να διαμορφώνεται στο 90’ με τέρμα της Παντελιάδου.

Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έχει το απόλυτο των 39 βαθμών, με γκολ 70 υπέρ και μόλις 6 κατά.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Μπράμε (63’ Πατερνά), Γεωργίου, Κακαμπούκη (83’ Σαχινίδου), Βαρδαλή (75’ Σακελλάρη), Ντιμιτρίγεβιτς, Μάρκου, Παντελιάδου, Ζέρβα.



Γυναικεία ομάδα βόλεϊ

ΠΑΟΚ - Πειραματικό - 3-1 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 σετ το Πειραματικό και προκρίθηκε στους τελικούς της Β' Εθνικής.

Τα κορίτσια του Κώστα Ιωαννίδη χρειάζονται μόλις μία νίκη από δω και πέρα για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α2.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Μυγδονιακός προηγείται με 2-1 της Αναγέννησης Ρυσίου.




26η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ - 4-2

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, την αντίστοιχη της Λάρισας με 4-2...  
Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πήραν μια εύκολη νίκη, καθώς ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα των φάσεων θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 16'  Δούμτσης, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Τζοβάρα και γύρισμα της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, για να γίνει το 2-0 στο 37' όταν  δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Γιαλαμούδη, το εκτέλεσε ο Κόζακ και σκόραρε, παρά την προσπάθεια του Κουτογλίδη.
Ενδιάμεσα των δύο γκολ ο ΠΑΟΚ είχε καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά η καλή παρουσία του Κουτογλίδη (πρώην τερματοφύλακάς μας) και η ατυχία στέρησαν τη χαρά της επιτυχίας περισσότερων τερμάτων. Σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις της αελ στην περιοχή μας, στο 40ό λεπτό, η θεσσαλική ομάδα μείωσε με μονοκόμματο σουτ του Μασούρα μετά από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά.
Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47', ο Κόζακ με μακρινό σουτ έγραψε το 3-1, αφήνοντας άγαλμα τον Κουτογλίδη και στο 76' ο ίδιος σημείωσε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο  83' με κοντινό πλασέ!

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Γιαλαμούδης, Κυριαλάνης, Πολύζος, Γκιντίδης, Μίσκοβιτς, Μελετίδης, Χατζηστραβός (60' Ματθαίου), Κόζακ (77' Παπαθανασίου), Δούμτσης (65' Σταθόπουλος), Τζοβάρας.

ΑΕΛ: Κουτογλίδης, Καρατάσιος, Κυρίτσης, Καλφούτζος, Αναγνώστης, Μακρής, Δερμιτζάκης, Καραλούδης, Μασούρας, Χατζής, Ευμορφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...