2/4/17

oxyro N 3.057





 








26η αγωνιστική  της Super League 

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ - 2-0

Μπροστά σε περίπου 12.000 θεατές, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την αελ με 2-0

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την εικόνα του ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δε δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Βέβαια, δίκαια κερδίσαμε. Δεν απειληθήκαμε και μέσα στις 5-6 φάσεις που κάναμε, πετύχαμε δυο γκολ. Όσο φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, μας νοιάζει να παίρνουμε τους βαθμούς και μένουμε χωρίς τραυματισμούς και κάρτες» είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.
Για τον Ενρικε: «Είναι ένας παίκτης που ακόμα ψάχνεται, προσπαθεί να δείξει κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να τον συμβουλέψω για αυτό. Στο αμυντικό κομμάτι στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν αυτός περιμένα. Υπήρχε πρόβλημα στην πλευρά του, και ήθελα να δοκιμάσω έναν άλλο παίκτη».
Για τον Μπρκιτς: «Δεν έπαιξε φέτος πολλά ματς, θέλω να του δώσω ευκαιρία και δε σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Γλύκο. Και τον Μπρκιτς τον υπολογίζω, θα δούμε αν θα παίξει και στα επόμενα ματς».
Για τον Κίτσιου: «η φυσιλολογική του θέση είνα δεξί μπακ, τον έχω βάλει και στα αριστερά. Μπορεί να παίξει και στο χώρο του κέντρου».
Για τα  πειθαρχικά παραπτώματα των παικτών: «Προσωπικά δε δίνω καμιά σημασία σε αυτά (σ.σ. των μέσων κοινωνικών δικτύωσης), η ομάδα ασχολείται με αυτά και είναι υπεύθυνη. Εγώ είμαι για την πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια».

Για το θέμα Ουάρντα: «Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Εγώ ζήτησα να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που έλανε δεν έχει σχέση με τη λογική. Προβληματίζει και εμένα και την ομάδα. Πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει ότι ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και να προσαρμοστεί στα δεδομένα».

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κάνιας, Σάκχοφ, Μυστακίδης (80' Κάτσε), Ενρίκε (62' Κίτσιου), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (56' Κουλούρης).

αελ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (40' Κόντορ), Ναβάρο (77' Καπός), Φατιόν, Μασαλέσα, Αβραάμ (62' Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...