8/4/17

oxyro N 3.061






 

Play-offs του Πρωταθλήματος Πόλο

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 9-7

Ο ΠΑΟΚ, παρουσία 200 και πλέον φίλων του, ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι και βρέθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο να χάνει με 0-3, για να μειώσει στο τελευταίο λεπτό ο Μουρατίδης σε 1-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι παίκτες του Βέργου ήταν πιο συγκεντρωμένοι και μείωσαν με τον Σάριτς σε 2-3 για να κλείσει το ημίχρονο 3-4, χάρη σε εύστοχο πέναλτι του ίδιου. Ενδιάμεσα η αθηναϊκή ομάδα είχε κάνει το 2-4 με τον Τοράκη...

Στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 4-4 με τον Σαρησάββα, αλλά δύο γκολ των Καρούντζου - Φώσκολου έδωσαν προβάδισμα 4-6 στον βάζελο, με τους παίκτες μας σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού να έχουν βάλει στόχο τα δοκάρια!!!

Όλα κρίθηκαν στο 4ο οκτάλεπτο, όταν ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε αρχικά σε 6-6 με τους Σάριτς - Τσολακούδη για να περάσει μπροστά στη συνέχεια με τους Νικολαίδη - Σαρησάββα και το ταμπλό να δείχνει 8-6. Ο Δικέφαλος έτρεξε ένα σερί 4-0 και ουσιαστικά εκεί καθάρισε την υπόθεση νίκη!

Ο βάζελος μείωσε με τον Χαραλαμπόπουλο, ο Καραμπέτσος πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στα 15", για να διαμορφώσει το τελικό 9-7 ο Μουρατίδης στην κόντρα, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού!

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο Πάνος Βέργος:
"Είναι απίστευτο αυτό που πετύχαμε, γιατί η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά, αλλά έχουμε βέβαια έναν  εξαιρετικό τερματοφύλακα και δύο πολύ καλούς ξένους παίκτες. Είχαμε βάλει αρχικά έναν στόχο να μπορέσουμε να μπούμε στα play offs, η ομάδα έδειξε ότι ήθελε να κάνει και το κάτι παραπάνω και αφού καταφέραμε και κερδίσαμε στο θρίλερ που παίχτηκε στο πρώτο παιχνίδι με τον παναθηναϊκό, θα ήταν άδικο σήμερα να μην περάσουμε! Ομολογώ ότι αιφνιδιαστήκαμε πάλι στην αρχή, μείναμε 3-0 πίσω στο σκορ, κυνηγούσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά αποδείξαμε όπως και στην Αθήνα, ότι παρότι η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες, έχει το σθένος στα τελευταία κρίσιμα λεπτά να αγωνίζεται και να κερδίζει το παιχνίδι"
Όσο για το τι έκρινε την πρόκριση στη σειρά των αγώνων με τον παναθηναϊκό, σχολίασε: "Το καθοριστικό ήταν το τελευταίο οκτάλεπτο στην Αθήνα, που μπήκαμε με 6-1 πίσω στο σκορ και καταφέραμε να κάνουμε ένα 5-0, να οδηγήσουμε το παιχνίδι στα πέναλτι και να προκριθούμε. Νομίζω πως αφού έγινε αυτό το απίστευτο για μένα, σε εκείνο το παιχνίδι, ήταν στο χέρι μας η πρόκριση, κάτι το οποίο αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο σήμερα"
Για τα ματς με τον ολυμπιακό που ακολουθούν, δήλωσε: "Εντάξει ο ολυμπιακός, έχει ένα μπάτζετ το οποίο είναι δυσθεώρητο για εμάς, έχει μαζέψει όλη την εθνική Ελλάδας, έχει στο ρόστερ του κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, θέλει να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς από πλευράς μας, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν, και ότι προκύψει. Εμείς πάντα θέλουμε να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε. Αν δικαιούμαστε να κερδίζουμε, να κερδίζουμε, αν πρέπει να χάσουμε αλλά να έχουμε παίξει αυτό που πρέπει, να χάσουμε. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται τώρα και μαθαίνει. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πάντως. Να κάνουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι τίποτε δεν ήταν τυχαίο μέχρι τώρα "

Νίκος Τσολακούδης:
"Το παιχνίδι το ζήσαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο, μπήκαμε μέσα με πολύ καλή ψυχολογία, έχοντας και το 1-0 από το προχτεσινό ματς και με τον τρόπο που πήραμε σε αυτό τη νίκη, είπαμε πριν το παιχνίδι να το ευχαριστηθούμε και πιστεύω πως αυτό έγινε, κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα"
Για το τελευταίο οκτάλεπτο του παιχνιδιού σχολίασε: "Πιστεύω βγήκαμε στο τέταρτο οκτάλεπτο πολύ δυνατά, πιο δυνατά από τον αντίπαλο και αυτό οφείλεται πιστεύω στο πολύ καλό κλίμα που έχει η ομάδα και στο ότι θέλαμε με οποιοδήποτε τρόπο να πάρουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση".
Όσο για τα παιχνίδια με τον ολυμπιακό που ακολουθούν...: "Τα ματς με τον ολυμπιακό σίγουρα είναι ένα μάθημα για κάθε παίκτη και ειδικά για εμάς τους μικρούς, γιατί ο αντίπαλος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πιστεύω ότι θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο και θα δούμε εκείνη τη στιγμή τι θα γίνει"

ΠΑΟΚ: Καραμπέτσος, Σαρησάββας (2), Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Σάριτς (3), Νικολαΐδης (1), Παπαποστόλου, Νάνος,  Σιώπκας, Δημητριάδης,  Σκορδίλης, Προσινικλής Π., Τσολακούδης (1), Μουρατίδης (2)

Παναθηναϊκός: Γαλανίδης, Φλωρόπουλος, Βασιλάκης, Βιτέλλας, Τοράκης (1), Καλογεράκος, Καρούντζος (3), Φώσκολος (1), Δερμιτζάκης (1), Χαραλαμπόπουλος (1), Καπετανάκης, Καλομενίδης, Μπερτόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...