23/4/17

oxyro N 3.077











29η αγωνιστική της Superleague

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ - 1-3

Για την 29η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Πλατανιά με 1-3 και πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην πειθαρχική της ΕΠΟ...

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κίτσιου, Μάτος στην άμυνα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, αμυντικά χαφ, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Κάμπος μπροστά τους και Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης σε ένα 4-2-3-1.

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για τη σημερινή νίκη: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν το σημερινό. Αυτό λέμε από την αρχή της σεζόν, βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος".
Για το πως κρατάει σε εγρήγορση την ομάδα: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά η δουλειά είναι τέτοια που πρέπει καθημερινά να τους έχεις όλους "ζωντανούς", να αντιλαμβάνονται τι σημασία έχει το κάθε παιχνίδι και να προσπαθούν κάθε μέρα να δίνουν το 100%, να είναι πειθαρχημένοι. Αυτό που μένει είναι η ισοπαλία, η νίκη ή η ήττα στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές ξεχνάμε κάποια πράγματα, για αυτό το λόγο πάντα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και να είσαι πειθαρχημένος, για να πετύχεις το στόχο σου".
Για τους Κάμπος-Πρίγιοβιτς: "Ο Κάμπος έκανε σήμερα ένα καλό παιχνίδι, είχε κάνει και στο παρελθόν κι άλλα. Είναι μέσα στους αγώνες, δουλεύει, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να δώσει ότι μπορεί. Ο Πρίγιοβιτς είναι καλά, έχει επιστρέψει πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στο ιατρικό τιμ, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και επέστρεψε 2-3 εβδομάδες νωρίτερα. Είναι έτοιμος, δεν έχει κάποιο φόβο όπως είδαμε και σήμερα και είναι καλά".
Για τις φάσεις που έκανε ο Πλατανιάς: "Εγώ δεν θυμάμαι να δεχθήκαμε αρκετές φάσεις. Εμείς κάναμε περισσότερες φάσεις. Σήμερα παίξαμε με ένα σύστημα που λίγες ομάδες το παίζουν στην Ελλάδα. Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα, που τα τελευταία 2 χρόνια παλεύει για την πεντάδα. Έχει καλό προπονητή, σχέδιο και δουλεύει σωστά. Δεν θυμάμαι πολλές ομάδες να τον κέρδισαν εδώ".
Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό: "Ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Χάσαμε με 2-0, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά είχε περισσότερες ο Παναθηναϊκός. Αυτό που δεν κάναμε, ήταν το παιχνίδι μας, δεν είχαμε την κυκλοφορία, δεν πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Όλοι καταλάβαμε ότι είναι ένα παιχνίδι, τελείωσε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το σκορ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό".
Για τον Χαρίση: "Όλοι ξέρουν ότι από τους 22 παίκτες, οι 16 είναι στην αποστολή. Πάντα προσπαθώ να βρω τους καλύτερους κι αυτό προσπαθώ να κάνω από την αρχή".
Για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών: "Είμαι εδώ για να προετοιμάζω την ομάδα και παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται κάθε Κυριακή. Για αυτό που με ρωτάτε δεν έχω να πω κάτι...".

Αμρ Ουάρντα:
Για το βραβείο του MVP: "Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αυτή η νίκη, είναι συνολική η προσπάθεια. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και επικεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι".
Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό: "Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό, υπάρχει και η ήττα σαν αποτέλεσμα. Χάσαμε με 2-0 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε κάτι καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Σαββίδη και την οικογένεια του, γιατί μας στηρίζουν κάθε μέρα και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους, πετυχαίνοντας κάτι καλό και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".
Για τη σημερινή νίκη: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Ανεξαρτήτως του τι γίνεται σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη. Χτίζουμε μία καινούργια ομάδα, μία καλή ομάδα για το μέλλον και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι".
Για τη ρεβάνς της Πέμπτης: "Φυσικά περιμένω ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον κόσμο".

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Μαραγκός (21' Μενδρινός), Κάργας, Στάθης (71' Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Γιορέντε (81' Παπανικολάου), Ντίντακ, Γιακουμάκης, Μικαλάι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Κίτσιου, Σάκχοφ (70' Κάτσε), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57' Μαλεζάς), Κάμπος, Ουάρντα, Αθανανασιάδης (65' Πρίγιοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...