5/4/17

oxyro N 3.059


















27ης αγωνιστικής της Super league

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 27η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας -στο Περιστέρι- τον Ατρόμητο με 0-2...

Σε ένα γήπεδο που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά πέρασε με διπλό πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2.

Δείτε το video με τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
"Είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε τον έλεγχο από πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και πετύχαμε και δυο γκολ. Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του β'μέρους. Πρέπει να το διορθώσουμε, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνουμε έτσι. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη σήμερα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου".
Για τη φανερή βελτίωση της ομάδας: "Θα έλεγα ότι σήμερα παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, αν δούμε την κατοχή και τις φάσεις, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι παίξαμε πολλά παιχνίδια που είχαμε πολλές ευκαιρίες και τις χάναμε. Είναι προτιμότερο να κάνουμε 5-6 ευκαιρίες και να παίρνουμε το παιχνίδι. Παίζουμε κόντρα σε ομάδες με επαγγελματίες και δεν είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσεις. Όταν κάνεις 5-6 ευκαιρίες και βάζεις 2 γκολ, κάνεις τη δουλειά σου. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, η ουσία είναι να κερδίζεις. Κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται, αλλά πάντα μετράνε οι νίκες".
Για τις σημερινές του επιλογές: "Σήμερα επέστρεψαν τρεις παίκτες που έλειπαν στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Κάμπος, ο Κρέσπο και ο Τσίμιροτ που είναι βασικοί παίκτες. Έχουμε καλό ρόστερ, αρκετούς παίκτες και μπορούμε να βάλουμε πολλούς παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Ο Κίτσιου και σήμερα ήταν πολύ καλός, έκανε καλό παιχνίδι και είναι θετικό ότι όλοι ξέρουν τη σημασία των αγώνων και δίνουν μάχη για να μπουν στην 11άδα και στην 18άδα. Δουλεύουν σωστά και δεν έχω κανένα παράπονο".
Για τον Μπίσεσβαρ: "Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης που σε όλο το πρωτάθλημα είναι πολύ καλός. Μας έχει δώσει πολλά και το ξέραμε αυτό. Κάθε παίκτης που έρχεται από άλλη χώρα θέλει να χρόνο να προσαρμοστεί. Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο πρωτάθλημα".
Για τον Κουλούρη: "Ο Κουλούρης έκανε καλή εμφάνιση και στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν καλός, μπήκε σε τρεις φάσεις, αλλά δεν είχε τύχη. Το πιο σημαντικό ιδιαίτερα σε αυτή τη θέση, είναι να είσαι μέσα στις φάσεις. Σιγά σιγά θα έρθουν και τα γκολ όπως σήμερα, ήταν και πάλι θετικός'.
Για το παιχνίδι της Κυριακής: "Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, παίζουμε στην έδρα μας και σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι".
Για τον πανηγυρισμό των παικτών του και την αφιέρωση στον Μυστακίδη: "Αυτό δείχνει υγεία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Τόνσο, Κατράνης (83' Κοντοές), Ούμπιδες, Κυριακίδης (39' Λημνιός), Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί (76' Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Κρέσπο, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάτσε (69' Σάκχοφ), Κίτσιου, Μπίσεσβαρ (76' Ουάρντα), Κάμπος (83' Μάτος), Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...