11/4/17

oxyro N 3.068









Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 2-0

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαϊδής” στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Βλάνταν Ίβιτς:
«Δεν είχαμε σωστές κινήσεις, σωστή λειτουργία και σίγουρα μας δημιούργησε άγχος όσο προχωρούσε το παιχνίδι. Ξέρω ότι μπορούμε πολύ καλύτερα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, ακολουθεί και δεύτερο και το περιμένω».
Για τις σημερινές επιλογές του: «Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα. Αλλάξαμε το σύστημα και κάποιους παίκτες και προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αλλάξαμε θέσεις κάποιους παίκτες στη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε δύο καλές φάσεις, μπορούσαμε να βάλουμε γκολ αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι κι αξίζαμε κάτι καλύτερο».
Για την μη χρησιμοποίηση του Τσίμιροτ από την αρχή: «Ο Τσίμιροτ είχε ένα πρόβλημα από το προηγούμενο παιχνίδι, είχε ένα χτύπημα και δεν ήταν 100% έτοιμος. Έχει ένα σκίσιμο κάτω από την γάμπα, τον είδα ότι κουτσαίνει χθες και για αυτό δεν ξεκίνησε».
Για το τι θα διορθώσει στη ρεβάνς: «Σε ένα παιχνίδι που κρατάει 95 λεπτά και είσαι πίσω στο σκορ, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι κερδίσεις το παιχνίδι και να φτάσεις αυτό το σκορ. Κάποιες φορές μπορείς να βάλεις και 4 και 5 γκολ, αλλά και να δεχθείς τόσα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που δεν ήταν καλά, να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες».
Για τα στημένα του Παναθηναικού: «Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ψηλή ομάδα με καλά χτυπήματα και σίγουρα οι στημένες φάσεις είναι ένα κομμάτι σημαντικό του αγώνα. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι τα στημένα, σήμερα δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Δεν είχαμε συγκέντρωση στην περιοχή. Κάποιες φορές δέχεσαι τέτοια γκολ, σε άλλα βάζεις, στο προηγούμενο παιχνίδι βάλαμε εμείς. Έτσι είναι το παιχνίδι».
Για το αν επηρέαστηκε η ομάδα  από τη νίκη της Κυριακής: «Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε. Δεν έχει σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, άλλο εκείνο κι άλλο το σημερινό».
Για τη φάση του πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟΚ: «Μου είπε ότι ήταν καθαρή φάση και πέναλτι. Είμαι σίγουρος ότι αν το έβλεπε ο κ.Σιδηρόπουλος, θα το έδινε, δεν έχω αμφιβολία. Ο παίκτης μου, μου είπε ότι ήταν».
Για τη ρεβάνς: «Εγώ πιστεύω ότι η ανατροπή μπορεί να γίνει και το πιστεύουν και οι παίκτες μου».
Για τον εκνευρισμό των παικτών του: «Ήταν ένα ντέρμπι, αν δεν υπάρχει σε κάποια φάση συνεννόηση μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».
Για τα κακά αποτελέσματα του Δικεφάλου στην Αθήνα: «Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Κάναμε 4 ήττες στην Αθήνα και δεν είναι θετικό. Προσπαθούμε να το αλλάξουμε. Όταν μίλησα πριν από λίγες ημέρες για τους διαιτητές, ρώτησα είναι τυχαίο; Πως δεν έτυχε ποτέ να μας σφυρίξει Θεσσαλονικιός στη Θεσσαλονίκη; Για μένα είναι περίεργο. Τίποτα άλλα...».
Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα: «Το πρώτο που πρέπει να διορθώσεις, είναι όταν έχεις ευκαιρία, να σκοράρεις. Πρέπει από τις τρεις ευκαιρίες τη μία να μπαίνει η μπάλα μέσα. Η ευθύνη είναι περισσότερο δική μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Πρέπει να πιστέψουν παραπάνω στους εαυτούς τους οι παίκτες μου. Και σήμερα είχαμε μία τέτοια φάση. Κάποιες φορές μπαίνει και κάποιες φορές δεν μπαίνει η μπάλα».

Για τη συνέχεια στην σεζόν: «Το Κύπελλο είναι Κύπελλο και το πρωτάθλημα, πρωτάθλημα. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο διψάει ο κόσμος γα έναν τίτλο. Είμαστε 6 βαθμούς κάτω από Ολυμπιακό, αν δούμε τα παιχνίδια, με μία νίκη θα μπορούσαν όλα να είναι αλλιώς. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά στο πρωτάθλημα, αλλά επαναλαμβάνω έχουμε κι ένα δεύτερο παιχνίδι και περιμένουμε όλοι να έρθει».

Τζάλμα Κάμπος: 
"Ολη η ομάδα πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οχι μόνο εγώ. Βρεθήκαμε νωρίς πισω στο σκορ, είχαμε μία "καθαρή" ευκαιρία, ο διαιτητής δεν είδε και το πέναλτι. Εχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας, τίποτα δεν τελείωσε".
Για τη ρεβάνς : "Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι, είναι κάτι διαφορετικό από το πρωτάθλημα, παίζουμε για την πρόκριση, έχουμε δεύτερο παιχνίδι και εκεί θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να το κάνουμε και αυτό θα το δείξουμε στην Τούμπα".

Στέλιος Μαλεζάς
"Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ειδικά στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, δεν το περιμέναμε, έγινε από μια κόντρα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας, όπως σκόραραν αυτοί, μπορούμε και εμείς. Έχουμε αρκετές ελπίδες για να περάσουμε στον τελικό".

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέτα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες (86' Μολίνς), Εμποκού, Μπεργκ (92' Ρέις), Κλωναρίδης (75' Λέτο).

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Σάκχοφ (87' Τσίμιροτ), Κάνιας, Ουάρντα, Κάμπος (73' Κίτσιου), Ενρίκε (58' Πέλκας), Κουλούρης.


28η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 1-0

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις, η Κ20 του Δικεφάλου επικράτησε του Παναθηναϊκού στα γήπεδα ΛΩΛΑΣ στην Σουρωτή για την 28η αγωνιστική της Super League, με γκολ του Δούμτση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου (68' Λύρατζης), Διαμαντής, Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Γιαλαμούδης, Κόζακ (73' Σταθόπουλος), Τζοβάρας, Δούμτσης (64' Ματθαίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...