10/4/17

oxyro N 3.065

















28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League...

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 3-0

Μπροστά σε 20.000 θεατές  για την 28η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Τούμπα τον βάζελο με 3-0...

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για το σημερινό ματς : «Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, κερδίσαμε ένα ντέρμπι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η νίκη μας δίνει καλή ψυχολογία».
Για την ψυχολογία της ομάδας  ενόψει Τετάρτης : «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με ενδιαφέρει η ομάδα μου. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να μπουν και να δώσουν αυτό, που πρέπει. Σήμερα είχαμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν το κάνουμε συχνά, αλλά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να το κάνουμε».
Για την ανεβασμένη απόδοση του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν είναι εύκολο να βγάζεις σε κάθε ματς 10-12 ευκαιρίες, ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι πίσω από τη μπάλα. Από τους παίκτες ζητάω συγκέντρωση σε κάθε φάση. Γνωρίζουν όλοι ότι είμαστε η ομάδα που βγάζει τις περισσότερες τελικές, άρα μπαίνει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην αντίπαλη περιοχή».
Για το απόλυτο σε νίκες στην Τούμπα με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας μετά από 33 χρόνια : «Σίγουρα είναι καλό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τις ίδιες ομάδες χάσαμε εκτός έδρας!»
Για το ματς της Τετάρτης : «Είδαμε στο πρώτο λεπτό, πήραμε κίτρινη κάρτα. Δεν έχει ξαναγίνει. Εύχομαι την Τετάρτη να κερδίσει η ομάδα, που είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο».

Ουάρντα
 "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και ελπίζω να ευχαριστήθηκαν την εικόνα που δείξαμε. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και το επίπεδο της ομάδας έχει βελτιωθεί στους τελευταίους δύο αγώνες, συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι"
"Κάθε ματς είναι σημαντικό είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για το κύπελλο. Σήμερα αγωνίστηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την ίδια εμφάνιση που κάναμε σήμερα θέλουμε να την επαναλάβουμε και την Τετάρτη. Είναι ένας ημιτελικός κυπέλλου, πολύ σημαντικός για εμάς. Θα προσπαθήσουμε σαν οικογένεια, σαν ομάδα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα, γιατί ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα".
Για το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες καθυστέρησε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη απάντησε:
"Υπήρχε ένα θέμα με τη διαφορά ώρας για αυτό δεν πήρα το αεροπλάνο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, όμως ήμουν στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Όλα είναι καλά τώρα, θα ρυθμίσω καλύτερα το ρολόι μου άλλη φορά, δε θα το ξανακάνω".
Τέλος, ο Ουάρντα έστειλε το δικό του μήνυμα για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Αίγυπτο:
"Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια βομβιστική επίθεση στην Αίγυπτο, στην Αλεξάνδρεια. Πολύς κόσμος έχασε τη ζωή του και θέλω να τους αφιερώσω τη νίκη και το σημερινό αποτέλεσμα. Έχω μάλιστα έναν φίλο στο νοσοκομείο. Να αναπαυθούν εν ειρήνη τα θύματα και ελπίζω η Αίγυπτος να γίνει μια καλύτερη και πιο ασφαλής χώρα".

Μάριν Λέοβατς:
«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι σημαντικό, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς, στο πρώτο μέρος παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο ματς της Τετάρτης.
Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, το ποιος είναι ο αντίπαλος δεν μας απασχολεί σήμερα κερδίσαμε 3-0 για να χαρεί και ο κόσμος και προχωράμε.
Ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος, είχαμε μία καλή εικόνα και ο Κος Σαββίδης μας είπε συγχαρητήρια. Είναι ένα γκολ, το δεύτερο με τον ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά τώρα, εγώ θέλω να παίζω σε κάθε ματς αλλά ο προπονητής επιλέγει, φέτος δεν έχω τραυματισμούς και μπορώ να παίζω. Τώρα θα ξεκουραστούμε καλά και από την Τρίτη θα δούμε τα βίντεο, ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα φανεί και την Τετάρτη».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα (56' Μαλεζάς), Λέοβατς (82' Κίτσιου), Μάτος, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (71' Κάμπος), Πέλκας, Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός : Στιλ, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μέστο, Χουχούμης, Ζέκα, Ρέις (82' Μολέδο), Μπουμάλ, Βλαχοδήμος (64' Εμποκού), Κλωναρίδης (55' Μαρινάκης), Μολίνς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...