29/10/16

oxyroN2.904




Γυναικεία ομάδα  3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 2-1

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, η γυναικεία ομάδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στην Τριανδρία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Περιστερίου αιφνιδίασε στο ξεκίνημα και προηγήθηκε με γκολ της Γεωργοπούλου μόλις στο 12’, αλλά τρία λεπτά μετά η Κακαμπούκη με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 20’, η Γεωργίου με προβολή σημείωσε το 2-1, με τις Νταμπλούχες Ελλάδας να ανατρέπουν γρήγορα το εις βάρος τους σκορ. Στο 23’ η Κακαμπούκη με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της αθηναϊκής εστίας, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ της Ντιμιτρίγεβιτς στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν μονόλογο του Δικέφαλου, ο οποίος έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Ατρόμητο. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυρες» ήταν φλύαρες και δεν κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, με τους 3 βαθμούς της νίκης, πάντως, να προστίθενται στη συγκομιδή τους.

Η ομάδα του Αλέξη Τασούλη μετράει δύο νίκες και ισάριθμα ματς, έχοντας κάνει και το ρεπό της.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Γιάννου Δ. (80’ Γιάννου Ε.), Κακαμπούκη, Πατερνά (46’ Σακελλάρη), Δοϊρανλή (65’ Ζέρβα), Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Μπράμε, Ντιμιτρίγεβιτς, Παντελιάδου.



9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 5-0

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ διέλυσε στο Μεσημέρι την αντίστοιχη της ΑΕΚ με το εντυπωσιακό 5-0...
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και μόλις στο 7' ο Τζοβάρας με προσωπική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έδειξαν ωριμότητα στο παιχνίδι τους, είχαν τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, αλλά στο 26ο λεπτό, δόθηκε πέναλτι για την ΑΕΚ, στο οποίο υπέπεσε ο Λύρατζης. Ο Μούτσα το έπιασε και κράτησε το μηδέν!
Στο 36ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με τον Σταθόπουλο που πήρε την μπαλιά του Αηδονίδη, ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και με ωραίο τελείωμα (πλασέ στη γωνία) σκόραρε!
Με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες  και στο 69ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρίτο γκολ με κεφαλιά του Γκαργκαλατζίδη που πέρασε στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα! Προηγήθηκε σουτ του Κούζακ στο δοκάρι και ο Γκαργκαλατζίδης πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το 3-0!
Ο ίδιος παίκτης στο 81' και πάλι με κεφαλιά (μετά από κόρνερ του Νουκάρη) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να ολοκληρωθεί  η αναμέτρηση με ένα 5ο γκολ που σημείωσε στο 87΄ο Λύρατζης...

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Μελετίδης, Κόζακ, Αηδονίδης, Σταθόπουλος (67' Γκαργκαλατζίδης), Χατζηστραβός (46' Νουκάρης), Τζοβάρας (59' Παπαδόπουλος)




Super League Κ17

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ - 1-1

Μολονότι προηγήθηκε, παρότι είχε τις ευκαιρίες, μα και την ατυχία του δοκαριού, δεν κατάφερε να πιστοποιήσει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο και έμεινε στο βαθμό κόντρα στην ΑΕΛ.
Εξαιτίας μιας φάσης στις καθυστερήσεις του αγώνα, φάσης που έγινε γκολ τελικά, η Κ17 αρκέστηκε στο 1-1 στη Λάρισα και είναι πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογία της Super League με 14 βαθμούς, έναντι 16 της Βέροιας.
Η ομάδα των Βασίλη Μήττα και Βασίλη Καναρά προηγήθηκε στο 66' με ωραίο πλασέ του Γαϊτανίδη, έπειτα από ασίστ του Βουτσά. Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών και το δοκάρι του Χατζή στο 70' για να έρθουν τελικά οι καθυστερήσεις και συγκεκριμένα το 93', οπότε κατάφεραν να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Ατματσίδης, Βουτσάς, Μιχαηλίδης, Γεωργιάδης, Μανιώτης, Τσιγγάρας, Βρακάς (76' Κύρτσος), Χατζής (76΄Σαλαμούρας), Γαϊτανίδης, Δούμτσης (71' Πουρναράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου