2/10/16

oxyroN2.884





 










 

6η αγωνιστική της Super League

Βέροια - ΠΑΟΚ - 0-0

Μπροστά σε 3.500 και πλέον οπαδούς του ο ΠΑΟΚ α π ο γ ο ή τ ε υ σ ε! για την 6η αγωνιστική της Super League, έμεινε στη Βέροια στο 0-0 με την τοπική ομάδα ... Ακυρώθηκε στο 44' κανονικό γκολ του Περέιρα! Μια απίθανη απόφαση πήρε ο βοηθός του Ευαγγέλου που ακούει στο όνομα Χούσκογλου...
Ο Περέιρα δέχτηκε καταπληκτική ασίστ από τον Τσίμιροτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά έχει υποδειχθεί λανθασμένα σε θέση οφσάιντ!
Βλέποντας και ξαναβλέποντας τη φάση του 44' είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι πως ο βοηθός είναι σε διατεταγμένη αποστολή. Είχε την ευθεία και ο Περέιρα ήταν στα 10 μέτρα από αυτόν...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Βέροια προχωρά στην παρακάτω ανακοίνωση.
Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του.
Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία.
Μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας όμως σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χουσκόγλου, μετά από ορισμούς-εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους, ξεβρωμίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Απαιτούμε από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε με έργα και όχι λόγια. Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η δια παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο. Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος, ο καιρός φτάνει.

Βλάνταν Ίβιτς:
«Δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε να έχουμε, αλλάξαμε παίκτες, κάναμε αλλαγές βάλαμε πιο ξεκούραστους παίκτες και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Σίγουρα δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στα άλλα ματς αλλά...».
Για το αν ο ΠΑΟΚ περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος: «Πιστεύω πως αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα, τότε αυτή ήταν η δική μου, ήμασταν πιο κοντά σε αυτό σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω εγώ. Η ομάδα που θα τρέχει και θα δημιουργεί».
Για το ακυρωθέν γκολ του Περέιρα: «Βάλαμε ένα γκολ, καθαρό γκολ που δεν μέτρησε. Στα προηγούμενα παιχνίδια λόγο του πέναλτι άλλος διαιτητής ήταν εκτός, μπορεί να βγει και αυτός. Με τέτοια λάθη όταν ο παίκτης είναι δυο μέτρα πίσω, είναι μεγάλα λάθη. Αν είναι για λίγο μπορώ να το καταλάβω, αλλά όταν είσαι μπροστά και είναι δυο μέτρα πίσω, τότε τι να πω».
Για την απόδοση της  Βέροιας: «Η Βέροια ήταν καλή όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Είναι ομάδα που προσπαθεί στην κόντρα επίθεση. Αυτό έκαναν και σήμερα. Υπήρχαν κάποια λεπτά στο δεύτερο μέρος που είχαν και λίγο παραπάνω έλεγχο στον αγώνα αλλά εμείς παίξαμε και πριν τρεις μέρες και όταν κάνεις συνέχεια επίθεση, κάποιες φορές θα γίνει και αυτό. Ξεκινήσαμε τέσσερα παιχνίδια, θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, χάσαμε δυο βαθμούς όπως και με Ξάνθη, μόνο με τη δουλειά μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάνουμε προσπάθεια όταν δημιουργούμε φάσεις, υπάρχει προσπάθεια. Θα ήταν άλλο αν δεν κάναμε προσπάθεια σήμερα».
Για τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: «Γιατί υπήρχαν δυο παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα που οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Οι υπόλοιποι δουλεύουνε κανονικά και κάνουν και αυτοί μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορώ να παίξω με τους ίδιους παίκτες συνέχεια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αν θα πάρουν συμμετοχές και πόσο εξαρτάται από τους ίδιους».
Για την χρησιμοποίηση του Κρέσπο σαν δεξί μπακ: «Βλέπουμε όλους τους παίκτες πως δουλεύουνε στην προπόνηση και τι όρεξη έχουν για να μπουν στην 11άδα. Ο Μάτος αισθάνθηκε ενόχληση μετά το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, ήταν ρίσκο να τον βάλουμε σήμερα, όσον αφορά τον Κάνιας έδειξε κάποια πράγματα. Πρέπει να τον ξεκουράσουμε, γιατί όταν είναι ξεκούραστος θα είναι ακόμα καλύτερος».

Φακούντο Περέιρα:
"Ήταν άδικο το σημερινό αποτέλεσμα! Όλοι είδαν πως ήταν καθαρό το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Πιστεύω ότι το είδανε τόσο ο διαιτητής όσο και ο επόπτης. Ήταν στα τρία μέτρα. Δεν είπαμε πολλά στα αποδυτήρια, αλλά την είδαμε τη συγκεκριμένη φάση".

Φερνάντο Βαρέλα:
Για το γκολ του Περέιρα που δεν μέτρησε: «Ο διαιτητής έκανε λάθος σε αυτό το σημείο του αγώνα. Αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Όπως κι εμείς έτσι και οι διαιτητές θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».
Για τη συνέχεια: «Από τη στιγμή που δεν κερδίζεις δεν είναι τα πράγματα καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας. Ο προπονητής ξέρει τι θα μας πει, θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα δούμε τι δεν πήγε καλά».

Άνχελ Κρέσπο:
"Δε θέλω να μιλήσω για το γκολ που ακυρώθηκε. Πρέπει να σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορεί τα παιχνίδια μας να τελειώνουν 0-0. Απλά αν δε σκοράρεις, δε γίνεται να κερδίσεις".
Σχολιάζοντας τη θέση στην οποία αγωνίστηκε (δεξί μπακ), είπε: "Έχω πολύ καιρό να αγωνιστώ σαν δεξί μπακ. Αυτό αποφάσισε για σήμερα ο προπονητής μου και εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, από όποια θέση κληθώ να αγωνιστώ. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρνουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες, αν εμείς είμαστε συμπαγείς".

Γιάννης Μυστακίδης:
Για το γκολ του Περέιρα που δε μέτρησε: "Σίγουρα έπαιξε ρόλο. Εννοείται ότι ήταν καθαρό γκολ το είδαν όλοι".
Για το αν τους είπε κάτι ο διαιτητής : "Τι να μας πει...".
Για τη συνέχεια της σεζόν: "Σκύβουμε το κεφάλι ακόμη είναι η αρχή του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να χάσουμε και άλλους βαθμούς"

Βέροια: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε (83' Παπαστεριανός), Καλί, Βίτι (55' Σισίνιο), Μεληκιώτης (59' Χαροντάκης), Καπετάνος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (74' Κουλούρης), Ροντρίγκεζ (46' Κάμπος), Περέιρα (62' Μπίσεσβαρ), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου