9/10/16

oxyroN2.888




















Μεγάλο φιλικό παιχνίδι στο Βελιγράδι ο Μοναδικός νικητής η φιλία

Παρτιζάν - ΠΑΟΚ - 1-2

Πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι το μεγάλο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν...
Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα για τον τοπικό ήρωα Σάσα Ίλιτς που έφτασε τις 791 συμμετοχές και μια εκπληκτική φιλοξενία των Παρτιζάνων στον ΠΑΟΚ, το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα.
Ο Δικέφαλος για την ιστορία επικράτησε με 1-2, βάζοντας δυο γρήγορα γκολ στο 2′ και το 8′ με τον Μπίσεσβαρ .
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ , Ίβιτσα Ίλιεφ τίμησε τον κόουτς του «δικεφάλου», παραδίδοντας του μια φανέλα με το όνομα του και τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε λόγω "ειρηνικής εισβολής" οπαδών στον αγωνιστικό χώρο... 
Οπαδοί και των δύο ομάδων με μια φωνή τραγουδάνε συνθήματα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που όσα χρόνια βλέπουμε ποδόσφαιρο δεν έχουμε ξαναδεί.

Βλάνταν Ίβιτς 
"Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, ήρθαμε μετά από πολύ καιρό να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε στο 90λεπτο, ακόμη κι αν διεκόπη. Είδαμε κάποια πράγματα που ήθελα, κάποιοι παίκτες έπαιξαν σχεδόν όλο το παιχνίδι, παίκτες που δεν είχαν συμμετοχές στα προηγούμενα παιχνίδια, δοκίμασα παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και έχω κάποια εικόνα για εκείνους..." ανέφερε αρχικά σε ένα πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι.
Αναφορικά με τον τραυματισμό - σοκ του Γιώργου Τζαβέλλα, σημείωσε: "Σίγουρα δεν μου είναι ευχάριστο που τραυματίστηκε ένας παίκτης που ήταν βασικός, ο οποίος ήταν σε καλή φόρμα, είναι απώλεια για μας. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως δεν θα μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, βέβαια έχουμε και άλλους παίκτες, έχουμε και τον Κρέσπο, και τον Μαλεζά και τον Βαρέλα, παίκτες που κάθε στιγμή μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν".

Παρτιζάν: Kljajić , Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Jevtović, Saša Ilić , Leonardo, Đurđić, Božinov

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (61' Βελλίδης), Μάτος (46' Κίτσιου), Μαλεζάς, Κρέσπο (82' Δοδοντσάκης), Λέοβατς, Κάνιας (82' Κυριλλίδης), Πέλκας (46' Κοροβέσης), Μπίσεσβαρ (82' Δεληγιαννίδης), Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης (61' Ματθαίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...