8/10/16

oxyroN2.887




Basket League

Λευκάδα - ΠΑΟΚ - 84-78

Στην πρεμιέρα της φετινής Basket League, ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας με 84-78!!!
O Μαργαρίτης ήταν απών, ο Μιλιένοβιτς δεν κατάφερε να αγωνιστεί, ο Γλυνιαδάκης είχε πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία δικαιολογία για την εμφάνιση και την ήττα με 84-78 από τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας.

Δείτε το video ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος
«Καλή σεζόν σε όλους και συγχαρητήρια στη Δόξα Λευκάδας. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Εμείς ήμασταν απόντες από το γήπεδο. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει και από τα φιλικά. Όταν δίνεις γήπεδο στον αντίπαλο, όταν επιτρέπεις στον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά τα έβαλαν γιατί εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να σουτάρουν ελεύθερα. Κάναμε πολλά λάθη και πάλι. Δώσαμε επιθέσεις στους αντιπάλους που δεν τις τελείωσαν. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά και δεν ξέρω που θα καταλήξει... Η άμυνα είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί πάνω από 80 πόντους και αυτό είναι πολύ άσχημο».
Ο κόουτς του ΠΑΟΚ που αναφερόμενος στη χρησιμοποίηση του Γλυνιαδάκη στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε... «ήταν δική μας απόφαση», είπε επίσης... «Είχαμε δύο απόντες, δύο βασικούς παίκτες. Και πιο έμπειροι. Ο πόιντ γκαρντ όταν λείπει είναι πρόβλημα. Έλειπε ο Μαργαρίτης που είναι δυνατό χαρτί για μας και σε πολλούς τομείς. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Όταν είσαι αναγκασμένος μέσα σε δύο μέρες να παρουσιάσεις άλλο πρόσωπο, με παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει σημασία, όμως αυτό, γιατί αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Δεν παίξαμε καλά...»
Σε ερώτηση για την ευχή που θα ήθελε να δώσει στο γιο του Χάρη Μαρκόπουλο, είπε... «Την ευχή μου την έχει πάρει. Να είναι τυχερός και υγιής και τα καλύτερα».

Τα δεκάλεπτα: 30-21, 45-38, 62-54, 84-78

Λευκάδα: Scott 16 (3), Basabe 9, Ντόμπλας 3, Τσαλδάρης 4 (1), Wells 25 (3), Γεωργάκης 6, Ταπούτος 10 (1), Robinson 11 (3)

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 12, Γλυνιαδάκης 12, Sibert 0, Bryant 13, Peiners 11 (1), Τσόχλας 19 (3), Taylor 1, Clanton 10



Φιλικό 11ο Τουρνουά ΣΕΔΥ

ΝΟ Χίου - ΠΑΟΚ - 9-16

Επιτυχώς τελείωσε η δεύτερη μέρα του Τουρνουά για τον ΠΑΟΚ, καθώς πέτυχε 2/2 νίκες.
Μετά την πρωινή νίκη επί του Εθνικού, το απόγευμα ο ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει το ΝΟ Χίου, όπου επικράτησε με σκορ 16-9. Ο ΠΑΟΚ βγήκε δεύτερος στον Όμιλο και αύριο το πρωί θα αγωνιστεί με τον 1ο του άλλου Ομίλου, σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την πρόκριση στο Μικρό ή στο Μεγάλο Τελικό.

Τα 7λεπτα: 4-3, 5-2, 3-3, 4-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Καραμπέτσος, Προσινικλής Π., Ζάτοβιτς 3, Προσινικλής Ν. 1, Νικολαΐδης 3, Νάνος 1, Παπαποστόλου 2, Σάριτς 1, Δημητριάδης 1, Μουρατίδης 3, Τσολακούδης 1, Σιωπάκης, Σιορδίλης, Κατσάνης, Πολύζος



Δεύτερο φιλικό 11ο Τουρνουά ΣΕΔΥ

Εθνικός - ΠΑΟΚ - 8-12

Με νίκη στο δεύτερο φιλικό, με αντίπαλο τον Εθνικό ΟΦΠΦ, συνεχίζει ο ΠΑΟΚ στο 11ο Τουρνουά ΣΕΔΥ στο 11ο Τουρνουά ΣΕΔΥ, στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης.
Οι παίκτες του Πάνου Βέργου ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο 7λεπτο, το οποίο και τελείωσε 0-4 υπέρ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια στο δεύτερο και τρίτο δεν κατάφεραν να κρατήσουν μεγάλη διαφορά, με το τέταρτο 7λεπτο να είναι καθοριστικό για τη νίκη. Η ομάδα συνεχίζει στο Τουρνουά, το απόγευμα, όπου θα αντιμετωπίσει το ΝΟ Χίου.

Αναλυτικά τα 7λεπτα: 0-4, 1-1, 5-2, 2-5

ΠΑΟΚ (Βέργος): Καραμπέτσος, Προσινικλής Π. 1, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης 3, Νάνος 1, Παπαποστόλου 1, Σάριτς 4, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Τσολακούδης 1, Σιωπάκης, Σιορδίλης, Κατσάνης, Πολύζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00