22/10/16

oxyroN2.896




 
3η αγωνιστική της Basket League

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 62-66

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο Παλέ ντε Σπορ τον συμπολίτη με 62-66 ...
Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και με τη δύναμη της φανέλας πήρε τεράστια νίκη επί του Άρηθ με 62-66! Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και κρίθηκε στο φινάλε, και ειδικά σε ένα κλέψιμο του Χρυσικόπουλου στα 30», ο οποίος κέρδισε το αντιαθλητικό φάουλ και έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Δείτε το video από το παιχνίδι ΕΔΩ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
=========================
Ολυμπιακός                        6
ΑΕΚ                                   6
Ρέθυμνο                             5
Λαύριο                               5
ΠΑΟΚ                               5
Προμηθέας Πατρών          4
Τρίκαλα                             4
Δόξα Λευκάδας                 4
Κύμη                                 4
Κολοσσός Ρόδου              4
Απόλλων Πατρών            4
Αρης                                 4
Παναθηναϊκός                  3
Κόροιβος Αμαλιάδας       2

Σούλης Μαρκόπουλος:
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την εμφάνιση, όχι από άποψη θεάματος αλλά στο ότι η ομάδα άντεξε στην πίεση της κερκίδας. Ελπίζουμε όλα τα γήπεδα να γεμίζουν έτσι. Οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Πολλοί από τους παίκτες μας δεν είχαν ξαναπαίξει σε ντέρμπι και σίγουρα είχαμε αρκετά προβλήματα, απέναντι στον Άρη που έχει καλό ρόστερ. Υπήρχε μεγάλο στρεσάρισμα, ο Άρης δεν ήταν εύστοχος, αλλά ούτε κι εμείς στις βολές. Έγιναν πολύ δυνατές μάχες και αυτό δείχνει πόσο ήθελε ο κάθε παίκτης να πάρει τη νίκη για την ομάδα του"
Για τις πολλές άστοχες βολές σχολίασε: "Ήταν η πίεση ο λόγος, δεν είναι άστοχοι οι παίκτες, αλλά δεν δικαιολογείται πάντως"
Τέλος για την τεχνική ποινή που δέχθηκε είπε: "Πιστεύω πως έγινε κάποιο λάθος από την γραμματεία. Υπήρχε ασυνεννοησία από πλευράς της γραμματείας"

Ντάριλ Μπράιαντ:
"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιο πολύ θέλω να σταθώ στο αμυντικό μου παιχνίδι που βοήθησα την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω ακόμα καλύτερα και να παραμείνω σε υψηλά στάνταρ".

Όσο για τα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και άρη και τι ήξερε γι' αυτά, είπε: "Γνώριζα για αυτά τα παιχνίδια πριν έρθω στην ομάδα. Ξέρω πόσο σημαντική είναι η νίκη σε ένα τέτοιο ματς και πόση δύναμη θα μας δώσει για τη συνέχεια. Σήμερα η άμυνα μας έδωσε το παιχνίδι"

Απόλλωνα Τσόχλας
«Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτούς και νικήσαμε δίκαια. Έχουμε πολλά παιδιά χωρίς εμπειρία, αλλά καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό με την άμυνά μας και να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα που ήταν πολύ θερμή», τόνισε ο γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά».«… να ευχηθούμε περαστικά όλοι στον παίκτη του Άρη, τον Σανικίντζε».

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 32-33, 43-48, 62-66

Αρης (Πρίφτης): Μαρμπλ 4, Ξανθόπουλος 4(3ασ., 4κλ.), Φλιώνης, Τσαϊρέλης 9, Τζένκινς 8(2), Κάμινγκς 13(2/5β., 4/5διπ., 1/3τρ., 5ριμπ., 4ασ.), Ζάρας 9(2), Μούρτος 1(5ριμπ.), Σίμτσακ 2, Μπάκνερ 4, Καββαδάς, Ντραγκίσεβιτς 5(1).

ΠΑΟΚ(Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 4, Κόνιαρης, Τσόχλας 3(1), Τέιλορ, Μιλγιένοβιτς 3(1), Γλυνιαδάκης 6, Καραμανώλης, Σίμπερτ 8(2), Μπράιαντ 12(3/5β., 3/6δδιπ., 1/4τρ., 3ασ.), Πέινερς 6(1τρ., 5ριμπ.), Κλάντον 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...