22/10/16

oxyroN2.895




Ανδρική ομάδα χάντμπολ 5ης αγωνιστικής 

ΙΕΚ Ξυνή Ν.Ι.ΠΑΟΚ - 26-25

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας  από την ομάδα των ΙΕΚ Ξυνή με 26-25.
Η γηπεδούχος ομάδα πήρε τη νίκη 26-25, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον Κώστα Τσιλιμπάρη με 20 επεμβάσεις, η τελευταία στο 59:55 σε πέναλτι του Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς, η οποία έκρινε και την αναμέτρηση.
Νωρίτερα στο 59:40 ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Νίκος Λοίζος είχε σταματήσει τον Αλέξη Αλβανό από τα 7 μέτρα, δίνοντας την ευκαιρία στον «δικέφαλο» του Βορρά να έχει την τελευταία επίθεση. Οι γηπεδούχοι πλέον είναι μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο «5 στα 5».

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): 
«Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε καλή απόδοση για 60 λεπτά, αλλά κάποια ξεσπάσματα στην διάρκεια του ματς. Στο τέλος ρισκάραμε και μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό, ο οποίος θα ήταν πολύτιμος για την συνέχεια. Ήταν πολύ θετικό που είχαμε αντίδραση και απάντηση στις διαφορές που έχτισε ο αντίπαλος, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με πέντε γκολ».

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 6-3, 8-7, 12-10, 14-13 (ημχ.), 17-14, 18-15, 21-17, 23-21, 25-23, 26-25

ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Καραμπουρνιώτης, Λαδάκης, Αργυράκης, Γκέρτσος 1, Μελετάκος 1, Μανιουδάκης, Κανδύλας 4, Αλβανός 3, Παπαδιονυσίου 3, Παπακυπριανιού 7, Τσιλιμπάρης, Ξαγοράρης, Λιόλιος, Χάλαρης 1, Κεδέρης 6

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας, Τσίλης 5, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 2, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 1, Οικονόμου, Γρηγοριάδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 4, Παπαδόπουλος, Βεσελίνοβιτς 10

Διαιτητές: Συρεπίσιος – Μερτινιάν, Δίλεπτα: 6-2 Πέναλτι: 0/1- 2/4



Α1 Ανδρών στο πόλο 

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ - 19-5

Πρεμιέρα με το... αριστερό έκανε η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τον ΟΣΦΠ με 19-5 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Το σύνολο του Πάνου Βέργου, είχε δύσκολο έργο, ωστόσο δεν κατάφερε να... βάλει δύσκολα στον αντίπαλο του, με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη ήττα της σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 6-2, 4-1, 3-1

ΟΣΦΠ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Γεννηδουνιάς 5, Φουντούλης 2, Κολόμβος 2, Πρέκας 2, Μυλωνάκης 2, Μουρίκης 1, Μπούσλιε 1, Δελακάς 1, Ποντικέας 1, Αργυρόπουλος 1, Γιάνοβιτς 1,

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Καραμπέτσος, Νικολαϊδης 3, Ζάτοβιτς 1, Σάριτς 1 Προσινικλής Π., Προσινικλής Ν., Νάνος, Παπαποστόλου, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Τσολακούδης

 
8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-0...

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από την αντίστοιχη του γάβρου με 2-0...
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, αλλά ο ΠΑΟΚ με καλή άμυνα κρατούσε το μηδέν ως το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και δέχτηκε γκολ από τον Ανδρούτσο, δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Αντιπαριώτης σφυρίξει τη λήξη του.
Ο γάβρος είχε στο διάστημα αυτό και δύο δοκάρια, στο 3' και στο 38'. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Σταθόπουλο και Τζοβάρα στις θέσεις των Κωνσταντίνου και Δημητριάδη, η ομάδα ισορρόπησε σταδιακά το παιχνίδι και άρχισε στη συνέχεια να βγάζει φάσεις μπροστά στην εστία του Αγγελόπουλου.
Στην καλύτερη από αυτές, στο 68ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το κοντινό πλασέ του Αηδονίδη να περνάει άουτ. Στη συνέχεια ο Σταθόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ και ο Δοδοντσάκης εξ επαφής λίγο αργότερα δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα...
Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, έδειχναν να ξεμένουν από δυνάμεις, ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 94' δέχτηκε 2ο γκολ από τον Ξενιτίδη στην κόντρα.
Στο 86ο λεπτό, οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του γάβρου, όταν η μπάλα μετά από σέντρα, σταμάτησε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων... Για την συγκεκριμένη φάση μάλιστα ο παρατηρητής διαιτησίας ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά την λήξη.

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (79' Kαμπετσής), Τασιούλης (63' Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72' Ξενιτίδης), Βρουσάι.

ΠΑΟΚ:  Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης, Μίσκοβιτς (56' Αηδονίδης), Δημητριάδης (46' Τζοβάρας), Ματθαίου, Κωνσταντίνου (46' Σταθόπουλος), Χατζηδίμπας.



6η αγωνιστική του 1ου γύρου του Βορείου Ομίλου Κ17

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικος - 4-0

Για την 6η αγωνιστική του 1ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η Κ17 του ΠΑΟΚ συνέτριψε την αντίστοιχη του Παναιτωλικού με 4-0...
Συνέχισε με άνεση να επιδεικνύει την εξαιρετική της κατάσταση η Κ17 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας 4-0 του Παναιτωλικού για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Μετά από δύο δοκάρια στο α' ημίχρονο (στο 5' με τον Βρακά και στο 22' με τον Χατζή), ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στο 45' κι έκτοτε δεν σταματούσε... Το 1-0, λοιπόν, έκανε ο Χατζής με ωραία ατομική ενέργεια, το 2-0 πέτυχε στο 55' ο Γκαργκαλατζίδης έπειτα από σέντρα του Λύρατζη και συνέχισε για το 3-0 στο 76' ο Δούμτσης σε επαναφορά της μπάλας από απόκρουση του τερματοφύλακα. Το τελικό 4-0 έγινε στο 78' με τον Τσαούση, μετά από ασίστ του Γκαργκαλατζίδη.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Λύρατζης (80' Ατματσίδης), Βουτσάς, Διαμαντής, Τσαούσης, Μανιώτης (76' Μιχαηλίδης), Τσιγγάρας, Χατζής (80' Καλουτσικίδης), Βρακάς (46' Δούμτσης), Γκαργκαλατζίδης, Γαϊτανίδης (71' Πουρναράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου