26/10/16

oxyroN2.901









 
1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ – Αελ - 2-0

Μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές οπαδούς μας για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα στην Τούμπα την αελ με 2-0...

Βλάνταν Ίβιτς: 
«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη. Παίξανε αρκετοί παίκτες που ήταν πολύ καιρό έξω και δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, κάτι λογικό, ενώ κάποιοι που παίξανε έδειξαν κουρασμένοι. Οταν έχεις ενα σκορ 2-0, δε λέω ότι χαλαρώσαμε, αλλά περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι γιατί έχουμε την Κυριακή το ντέρμπι και μια δύσκολη εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν πετυχαίνει τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο: «Πριν τελειώσει το παιχνίδι το συζητούσαμε με τους συνεργάτες μου. Εκτός από την Τιφλίδα δεν σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάνουμε ευκαιρίες. Είναι περίεργο. Αν μπορώ να διαλέξω, μακάρι κάθε παιχνίδι να είμαστε 2-0 στην αρχή».
Για τον τρόπο άμυνας που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ: «Ζητάω από τους παίκτες οργανωμένη άμυνα μετά από χαμένες μπαλιές. Στο πρώτο ημίχρονο λειτούργησε καλά, κλέψαμε πολλές μπάλες. Προτιμώ να παίζουμε έτσι, αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το θέμα είναι να καταλάβουν οι παίκτες. Είχαμε πολλούς ποδοσφιαριστές μπροστά που είχαν την φρεσκάδα να το κάνουν και φαινόταν ότι στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις».
Για το αν εντόπισε σήμερα έλλειψη ομαδικού πνεύματος: «Υπήρχαν δυο-τρεις τέτοιες φάσεις. Για έναν επιθετικογενή παίκτη που δεν έχει πολλές συμμετοχές και μπαίνει για να δείξει ότι η θέση του είναι στην ενδεκάδα, μπορεί να θεωρηθεί ίσως δικαιολογημένο, αν κι εγώ πιστεύω ότι η ομαδικότητα είναι σημαντική. Στη φάση του Τιάμ θα μπορούσε να δώσει πάσα είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνεις εκείνη τη στιγμή που δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Πιστεύω ότι και ο ίδιος εκείνη τη στιγμή είχε το καλύτερο στο μυαλό του κι έκανε σουτ. Αυτό που κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο είναι η αντίληψη».
Για την αλλαγή του Μυστακίδη: «Ο Μυστακίδης ήταν να βγει στο ημίχρονο γιατί ζαλιζόταν είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι και δεν ήταν καλά. Μετά ζήτησε να βγει έπειτα από δέκα λεπτά στο β΄ημίχρονο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε γιατί είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε και μπορεί να είναι στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ».

Άγγελου Αναστασιάδη: 
"Δεν ήρθα εδώ να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει έναν προπονητή που γνωρίζει την κουλτούρα του συλλόγου".
Και κοιτώντας τους δημοσιογράφους πρόσθεσε: "Θα τον αφήσετε ήσυχο τον Ίβιτς; Απαντήστε ο καθένας μέσα από τα άρθρα σας".
Όταν δημοσιογράφος του είπε "ρωτήστε τον εσείς, εδώ είναι", ο Έλληνας τεχνικός απάντησε "πάει λάθος η συζήτηση, εδώ καλό θέλουμε να κάνουμε... θα μπλέξουμε, αφήστε το" και αποχώρησε.

Άνχελ Κρέσπο:
Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Είναι μία καλή νίκη γιατί προερχόμαστε από μερικά άσχημα αποτελέσματα. Επρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να κερδίσουμε και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Σημαντική νίκη. Πιστεύω να διατηρήσουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο και στον αγώνα με την ΑΕΚ».
Για το ματς που προήγηθηκε στο Καραισκάκης και το επικείμενο κόντρα στην ΑΕΚ: «Προσωπικά για μένα όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή, τα ντέρμπι είναι κίνητρο, όταν υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα, θέλεις πολύ να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Αναγκαστικά προχωράς, αλλά για να το αφήσουμε πίσω μας θα πρέπει να κερδίσουμε τον κυριακάτικο ντέρμπι».

Ζέλικο Μπρκιτς:
Για το αν του φάνηκε εύκολο το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ: «Δεν θα το έλεγα. Ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι συνέχεια συγκεντρωμένος. Μια φάση μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου και ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας.
Για το πόσο εύκολα ξεπέρασαν οι παίκτες του Δικεφάλου τα συμβαίνοντα στο Καραισκάκη: «Δεν ήταν εύκολο. Αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και στον πάγκο που έπαιξαν σήμερα και έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν. Είμαστε μια καλή ομάδα με βάθος στο πάγκο. Η ψυχολογία επανέρχεται μετά απο θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι πολύ καλό ενόψει του ματς με την ΑΕΚ».
Για τον αν υφίσταται ανταγωνισμός με τους άλλους γκολκίπερ του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ανταγωνισμός για την θέση. Είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες. Έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας. Φυσικά ο καθένας θέλει να παίζει. Με τον ανταγωνισμό γινόμαστε συνεχώς καλυτεροι».

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Γιαννούλης (74' Κοροβέσης), Κάνιας (62' Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης  (59' Τιάμ), Κουλούρης, Περέιρα.

Αελ: Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος (67' Πολ), Κουτσιανικούλης (46' Αβραάμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (59' Ντέλετιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...