19/10/16

oxyroN2.893




Basketball Champions League

ΠΑΟΚ - Rosa Radom - 93-85

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, που δεν έλεγε να τελειώσει με τίποτα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 93-85 από την Ρόσα Ράντομ στην Πολωνία στην 3η (!) παράταση και ξεκίνησε με το … αριστερό τις υποχρεώσεις του για το Basketball Champions League.

Σούλης Μαρκόπουλος:
“Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση, κάθε πρώτο παιχνίδι είναι περίεργο και το σημερινό παιχνίδι ήταν περίεργο. Το ότι το σκορ το είχε πότε η μία ομάδα και πότε η άλλη, έδωσε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι. Η δική μας ομάδα ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, μετά μπήκαμε δυνατά, πήραμε μία διαφορά την οποία δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πάλι στο ίδιο πλάνο και φτάσαμε στις δύο παρατάσεις. Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο νωρίς, κάναμε λάθη που επιτρέπεται να γίνονται και σίγουρα δεν είχαμε την καλή απόδοση που πιστεύαμε από κάποιους παίκτες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλο μας και ελπίζω η ομάδα μας να μπορέσει να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια για να συνεχίσουμε”.

Jordan Sibert:
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κάναμε αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος του αγώνα, και αυτό θα πρέπει να μας μείνει πέρα από το σημερινό παιχνίδι και όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του.
Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η ομάδα την κούραση που είχε η ομάδα, πως έφτασε ως εδώ, τα προβλήματα που είχε με την απουσία του Μαργαρίτη και τον Taylor, αλλά και τις τρεις παρατάσεις που χρειάστηκε να παίξουμε.
Παρόλα αυτά, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αλλά με τα λάθη που κάναμε σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα και τα οποία θα έπρεπε να αποφύγουμε, όλα καταστράφηκαν.
Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να σκεφτούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι και να ετοιμαστούμε.
Θα έχουμε το ταξίδι της επιστροφής, ελπίζω η ομάδα να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει και να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Το μπάσκετ και η ζωή συνεχίζονται...»

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 33-30, 51-50, 65-65, 71-71(παρατ.) 79-79 (παρατ.),93-85 (παρατ.)

Ρόσα Ράντομ: Βίτκα 2, Μπογιανόφσκι 5(1), Μπράζελτον 36(4), Μπελ 17(2), Σοκολόφσκι 12(1), Ανταμς, Μπόναρεκ, Γιέτζκε 9(3), Τζάκσον 12

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 6, Κόνιαρης, Τσόχλας 9(2), Μιλιένοβιτς 3, Γλυνιαδάκης 14, Σάιμπερτ 19(5), Καμάρας, Μπράιαντ 11(1), Πέινερς 7, Κλάντον 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...