2/10/16

oxyroN2.883





Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Φιλικό

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ - 5-1

Φιλική νίκη για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που επικράτησε της ΑΕΛ 5-1 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πολίχνη.
Οι "ασπρόμαυρες" πίεσαν από την αρχή της αναμέτρησης και κατάφεραν στο ημίχρονο να προηγούνται με 3-0 χάρη σε γκολ των Γεωργίου, Μπράμε και Παντελιάδου.
Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος με άλλα δύο γκολ της Δήμητρας Παντελιάδου, που πέτυχε χατ τρικ, έκανε 5 τα τέρματά του. Οι "βυσσινί" πέτυχαν το γκολ της τιμής προς το τέλος του αγώνα.
Η ομάδα του Αλέξη Τασούλη συνεχίζει την προετοιμασία της για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις 16 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τις Αβάντες Χαλκίδας στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.
Πριν την έναρξη του φιλικού με την ΑΕΛ τιμήθηκε από το Δήμο Παύλου Μελά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Λυσσαρίδης.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Γιάννου Δ., Ζέρβα, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Ντιμιτρίγεβιτς, Μπράμε, Παντελιάδου, Σακελλάρη



6η αγωνιστική  Super League, η Κ20

Βέροιας - ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας με 0-3....
Χωρίς να έχει καταφέρει να πανηγυρίσει την νίκη στα τέσσερα πρώτα επίσημα παιχνίδια της για την φετινή σεζόν ταξίδεψε στην Βέροια η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου (46' Πολύζος), Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης (70' Μίσκοβιτς), Αηδονίδης (46' Κόζακ), Νουκάρης, Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος, Χατζηδίμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...