16/10/16

oxyroN2.892













7η αγωνιστική της Super League Κ20

ΠΑΟΚ - Ηρακλής - 1-0

Δείτε τα γκολ ΕΔΩ.

Μπροστά σε 17.000 και πλέον οπαδούς μας για την 7η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕ Ποντίων με το φτωχό 1-0... ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με γκολ του Ροντρίγκες στο 3ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια έχασε τα άχαστα!
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού πριν από την έναρξη του ντέρμπι άφησαν στεφάνια στο μνημείο που έχει στηθεί μπροστά στην Θύρα 4 Ά για τους έξι οπαδούς του δικεφάλου που έχασαν την ζωή τους πριν από 17 χρόνια στο τραγικό ατύχημα των Τεμπών.

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την συνεχιζόμενη δυστοκία της ομάδας : "Αν δούμε τις τελικές σ΄ αυτά τα πέντε παιχνίδια, κάποιες ομάδες δεν τις κάνουν σε όλο το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που κάνει τόσες ευκαιρίες, δείχνει ότι δουλεύει. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είναι η πρώτη φορά. Ελπίζω ότι θα στρώσει αυτό, και κάθε δύο τρεις φάσεις, θα βάζουμε ένα γκολ. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν κι οι παίκτες. Δουλεύουμε καθημερινά, αυτό μπορεί να στρώσει μόνο με τη δουλειά".
Για το αν τον προβληματίζει το ότι παρόλο δημιουργεί ευκαρίες ο ΠΑΟΚ δεν τελέιώνει τα ματς : "Αυτό είχαμε πει και τα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να τα καθαρίσουμε πολύ πιο νωρίς. Η ομάδα δουλεύει, κάνει προσπάθεια, κυνηγάει το γκολ σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε και κάποια λάθη χωρίς λόγο, αλλά γι΄ αυτά θα πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες".
Για τους τραυματισμούς Μαλεζά και Λέοβατς : "Γύρισε ο αστράγαλός του, ακόμη δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα λείψει, εξετάσεις θα κάνει αύριο. Ο Λέοβατς είχε ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι στον προσαγωγό, δεν είχε παράπονα, έκανε προπονήσεις κανονικά. Στο ημίχρονο ένιωθε μεγαλύτερη ενόχληση, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και τον κάναμε αλλαγή".

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:
Για την εικόνα του αγώνα: «Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Οπως είδατε θα μπορούαμε σαμε να έχουμε βάλει 3-4 γκολ ακόμη Παίξαμε καλά, έχουμε μια καλή ομάδα, στο τέλος δυσκολευτήκαμε γιατί μας πίεσε ο αντίπαλος. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού, στους αγώνες που ακολουθούν να σκοράρουμε περισσότερο».
Για τις πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Μέσα από την προπόνηση όπου δουλεύουμε πολύ στο τελειώμα, μπορεί να δοθεί λύση. Αλλά είναι και θέμα τύχης. Σήμερα πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει από αγώνα σε αγώνα».
Για τη θέση που αγωνίζεται: «Είναι φυσικό για μένα να μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη θέση. Μπορώ να ανταπεξέλθω απολαμβάνω αυτό το ρόλο Θεωρώ πως αυτή είναι η θέση μου. Όσο περνάει ο καιρός θα προσαρμόζομαι περισσότερο. Με βοηθούν οι συμπαίκτες του. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο».

 Γκάρι Ροντρίγκες:
«Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, αυτό μας μένει παρότι δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, συνήθως στην Τούμπα παίζουμε καλύτερα. Φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το δούμε, τι συμβαίνει και να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια»
Για τις πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες: «Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε και παραπάνω γκολ. Η αλήθεια είναι πως δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Σήμερα κάναμε 20 τελικές και πήραμε τους τρεις βαθμούς, με Ξάνθη το ίδιο αλλά μείναμε στην ισοπαλία. Έχω την πεποίθηση πως θα το διορθώσουμε. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες, είμαστε επιθετικοί. Με την δουλειά και τον καιρό θα έρθουν τα γκολ».

Για τη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Η αλήθεια είναι πως συνεργαζόμαστε αρκετά καλά όχι μόνο με τον Μπίσεσβαρ αλλά και με τον Λέο  και με άλλους παίκτες. Γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ο Ντιέγκο προσθέτει ποιότητα, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και βοηθάει όλη την ομάδα».

ΓΚΟΛ: 3' Ροντρίγκεζ-
Ασίστ: 3' Μπίσεσβαρ-
Αποβολή: - 27'Σαραμαντάς
Δοκάρι: 59' Αθανασιάδης-
Διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας).
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρουμπίλια (Δυτικής Αττικής) και Βασίλειος Καραβασίλης (Καβάλας).
Τέταρτος διαιτητής: Χρήστος Γκράνας (Θράκης).
Παρατηρητής: Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (46' Κίτσιου), Κρέσπο, Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Μάτος, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας (86' Τσίμιροτ), Ροντρίγκες, Κλάους, Κάμπος.

Ηρακλής : Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Κούρος, Ρούσσος (71' Καραγκούνης), Ιντζόγλου, Πασάς (46' Αγγελόπουλος), Λάμπρου (81' Τσιότρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...