3/5/11

oxyro N1.436



Aνακοίνωση ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.


Κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αποφασίστηκε η διεύρυνση του με την συμμετοχή, πλέον, ως μέλη και των κ.κ. Πρέλεβιτς, Ραπτόπουλου, Χατζόπουλου.



Μπάνε Πρέλεβιτς

Μπάνε Πρέλεβιτς, ετών 44. Ο κ. Πρέλεβιτς είναι γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Π.Α.Ο.Κ. και τέως αρχηγός της Ομάδας, καθώς και προπονητής της. Το όνομά του έχει συνδεθεί απόλυτα με τον Π.Α.Ο.Κ. αφού αγωνίστηκε σ αυτόν επί σειρά ετών, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και εξελίχθηκε σε ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας. Με τον Π.Α.Ο.Κ. κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991, το Κύπελλο Κόρατς το 1994, το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992, καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας το 1995. Επίσης αγωνίστηκε στους τελικούς του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1992 και 1996 και στο final four της Ευρωλίγκα το 1993.

Μπάνε Πρέλεβιτς
«Είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Σήμερα κάναμε μία γνωριμία με τους υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Για εμένα ήταν τιμή η πρόταση του Ζαγοράκη. Το πώς θα λειτουργήσουμε θα το δούμε στην πορεία. Αυτή τη στιγμή προέχουν τα πλέι οφ για όλους μας»



Πάνος Ρούτης - Ραπτόπουλος

Πάνος Ρούτης - Ραπτόπουλος, (Mario Routi), ετών 41. Ο κ. Ρούτης είναι συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων και κινηματογραφικών σεναρίων. Είναι μέτοχος στην εταιρία Εξπρές Σέρβις, στης οποίας την ανάπτυξη συμμετείχε προ δεκαπενταετίας, λόγω της εξειδίκευσής του στο μάρκετιγνκ, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του 90 υπήρξε σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Μακεδονία. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή και για το λόγο αυτό ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό. Με τα διοικητικά του Π.Α.Ο.Κ. είχε ξανασχοληθεί την περίοδο 2000 - 2001.

Πάνος Ρούτης - Ραπτόπουλος

«Σήμερα ήταν η πρώτη μας συνάντηση στο διοικητικό συμβούλιο. Περιμένουμε να συζητήσουμε για κάποιους ρόλους που θα κληθούμε να αναλάβουμε. Αναφέραμε τις απόψεις μας, είπε και ο πρόεδρος αυτά που ήθελε. Προχωράμε μαζί . Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον ΠΑΟΚ, την ομάδα της καρδιάς μας, την ομάδα που αγαπάμε και γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Μιλώντας για τον εαυτό του ως ΠΑΟΚτσή:
«Παραμένω πάνω από όλα οπαδός του ΠΑΟΚ. Και παλαιότερα είχα ασχοληθεί με τα διοικητικά. Πριν από 10 χρόνια... Και τότε εργάστηκα και βοήθησα όσο μπορούσα… Από εκεί και πέρα παραμένω πάνω από όλα ένας φίλαθλος, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα συνεχίσω…».

Σε ερώτηση για την παλαιότερη ενασχόλησή του με την ΠΑΕ, επί Μπατατούδη: «Προφανώς και δεν έχει καμία σχέση το τότε με το τώρα… Τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα και γι’ αυτό άλλωστε δέχθηκα να μπω στο διοικητικό συμβούλιο. Τότε δεν είχα μπει στο διοικητικό συμβούλιο, απλώς είχα βοηθήσει σε κάποια πράγματα… Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και να κάνουμε ότι μπορούμε…».



Αθανάσιος Χατζόπουλος

Αθανάσιος Χατζόπουλος, ετών 39. Ο κ. Χατζόπουλος είναι επιχειρηματίας με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διευθύνει την ομώνυμη εταιρεία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας και η οποία εδρεύει στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χατζόπουλος παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια του Π.Α.Ο.Κ. σε Ελλάδα και Ευρώπη και διατηρεί σουίτα στα VIP του γηπέδου της Τούμπας».



Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης στον Sport 103fm για το Τροχαίο του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

«Έφτασα στο σημείο, μόλις είχε σβήσει η φωτιά στο όχημα από την πυροσβεστική, που έτυχε να είναι στον κόμβο της Σουρωτής, λόγων της επιστροφής των εκδρομέων. Ο Βασίλης, από ότι μας είπε, ενώ πήγαινε κανονικά στην πορεία του, κάποιος άλλος οδηγός του έκλεισε το δρόμο, χτύπησε σε ένα τοιχίο, άνοιξε το ρεζερβουάρ και πήρε φωτιά. Είδε την φωτιά από τον καθρέφτη του και μέσα σε ένα λεπτό βγήκε έξω. Ήταν ταραγμένος αλλά όσο περνούσε η ώρα, συνερχόταν. Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Ήταν ο Θεός μαζί του. Επειδή μάλιστα κάηκαν τα τηλέφωνα, ο κύριος Θάνογλου, ο διευθυντής της Τροχαίας, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και μας ενημέρωσε. Και ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης ενημερώθηκε και βρέθηκε εκεί. Το θέμα είναι, ότι ο Βασίλης είναι καλά. Οι άνθρωποι που σταμάτησαν, δεν πίστευαν ότι μπορεί να βγήκε ζωντανός κάποιος μέσα από το όχημα, γιατί το αυτοκίνητο καιγόταν εν κινήσει. Πρέπει τώρα να εκδώσουμε ξανά όλα τα έγγραφα, που υπήρχαν μέσα στο αυτοκίνητο γιατί είναι και φαντάρος ο Βασίλης. Οφείλω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους ανθρώπους της τροχαίας και της πυροσβεστικής».

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...