27/5/11

oxyro N1.459

VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=QOGLVwQYQfo&feature=player_embedded













paok-oxyro - πλέι οφ


ΠΑΟΚ - ΆρηΘ -76-74

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 76-74 τον ΆρηΘ και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ μπροστά σε 5.000 φίλους της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας

"Ήταν μια ατμόσφαιρα καταπληκτική σε ένα όμορφο παιχνίδι. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι διαιτητές κατά τη διάρκεια του ματς έκαναν 150 συστάσεις σε παίκτες του Άρη να μην διαμαρτύρονται και στην πρώτη διαμαρτυρία από πλευράς δικού μας παίκτη (σ.σ. συγκεκριμένα του Μάρσαλ), έδωσαν τεχνική ποινή!.
Η διαιτησία γενικώς μπορεί να ήταν άριστη, όμως, σε αυτό το σημείο του αγώνα πήγε να τα τινάξει όλα στο αέρα. Παίξαμε σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, αλλά αυτά που συνέβησαν σε αυτή τη φάση, δεν γίνονται γενικότερα".

Σούλης Μαρκόπουλος

"Οι παίκτες μου έπαιξαν με καρδιά, στις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν είχαν καθαρό μυαλό και βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα όταν ο αντίπαλος μας έπιασε στο σκορ. Ο Αρης σήμερα έβαλε πολύ μεγάλα καλάθια, μόνο στο τέλος ευστόχησε σε τρία τρίποντα πολύ δυνατά. Παρόλο το στρες που υπήρχε οι παίκτες του έβρισκαν τον δρόμο για το καλάθι. Έγινε μόνο το 1-0, ξέρουμε ότι κάναμε λάθη, ξέρουμε για τις στιγμές που αδρανήσαμε και θέλουμε την Κυριακή (29/5) να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο Αλεξάνδρειο. Λογικό είναι όσα λιγότερα λάθη κάνεις, τόσες λιγότερες ευκαιρίες θα δώσεις στον αντίπαλο να σου κάνει πόντους. Όσον αφορά τον Γκετσέφσκι ήταν να μην παίξει, είχε γαστρεντερίτιδα, η συμμετοχή του κρίθηκε την τελευταία στιγμή".

Ρόουλ Μάρσαλ

"Παρότι ήρθα χθες έκανα ότι μπορούσα. Κάναμε το πρώτο βήμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε αρκετά σήμερα (26/5) και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό. Ότι σουτ επιχειρούσαν οι παίκτες του Άρη ήταν εύστοχα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στο επόμενο παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να γίνει το 2-0 στην σειρά".

Τα δεκάλεπτα: 10-16, 36-31, 54-53, 76-74

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 17 (1), Κρίστμας 5, Αποστολίδης 4, Δέδας 6, Ντόζιερ 17, Στίγκερς 4, Μπούλιαν 2, Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές 1, Γκετσέφσκι 15 (1)

ΑρηΘ (Σούμποτιτς):
Μπράουν 24 (3), Ταπούτος 1, Κινγκ 7, Χατζηβρέττας 10 (1), Χαραλαμπίδης 7 (2), Κασίροφ 2, Κουμπούρας, Μπάβτσιτς 12, Σλούκας 11 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00