9/5/11

oxyro N1.444























paok-oxyro - Play Off

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 2-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Τούμπα, και τον ισοφάρισε στη βαθμολογία, πλέον έχει την τύχη στα χέρια του. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να έχει την ισοβαθμία.Το σκορ αδικεί την ομαδα καθώς θα μπορούσε να πετύχει ακόμη και τέσσερα γκολ...
Τα γκολ ....
Αθανασιάδης, Ελ Ζαρ.
Ο Αντελίνο Βιειρίνια αναδείχθηκε ο MVP του παιχνιδιού

Μάκης Χάβος

«Δουλέψαμε πολύ στον τομέα του γκολ. Λόγω της δουλειάς που γίνεται, τα γκολ θα έρθουν γρήγορα. Εμείς ποντάραμε στη δικιά μας ομάδα. Ημουν αισιόδοξος γιατί δουλέψαμε πολύ καλά και το αποτέλεσμα φάνηκε μέσα στο γήπεδο.
Ο Βιεϊρίνια είναι πολυσύνθετος παίκτης. Εχω μιλήσει μαζί του για το που τον βολεύει να παίζει. Πάντως είναι εύκολο γι΄ αυτόν να παίζει κι αριστερά και δεξιά. Δε θέλω να σχολιάσω αν θα συνεχίσουμε να παίζουμε από τα πλάγια. Να κρατήσουμε και κάποιο μυστικό.
Σήμερα ξεκινούν για μας τα πλέι οφ, μια και σβήσαμε τη διαφορά με Παναθηναϊκό. Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα».

Πάμπλο Γκαρσία


«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Πολύ περισσότερο γιατί προηγούνταν ο αντίπαλός μας με τρεις βαθμούς. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είναι καιρός για πανηγύρια. Παίζουμε ξανά μέσα στην εβδομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εμείς δουλεύουμε για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν όλα, αλλά στόχος μας να κερδίσουμε στα πλέι οφ. Πιθανόν είναι να μας βοήθησε η διακοπή, να ξεκουραστήκαμε, όπως κι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αν έχουμε καλό αγωνιστικό χώρο η ομάδα θα παίζει καλύτερα».

Αντελίνιο Βιεϊρίνια

«Ολη η ομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να βγαίνει νικήτρια από κάθε αγώνα. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε κι όχι ο τρόπος. Η νίκη ήταν ο μεγάλος στόχος μας. Βέβαια, οι τρεις βαθμοί δε μας καθησυχάζουν, μια και υπάρχει άμεσα, την Πέμπτη, ένα ακόμη παιχνίδι. Ενας ακόμη τελικός. Δεν μπορώ να ξέρω, αν είμαι πιο φρέσκος. Πρέπει να ρωτήσετε τα πόδια μου, που παρεμπιπτόντως τα αισθάνομαι "σκοτωμένα". Σίγουρα όταν κάποια πράγματα βγαίνουν στην αρχή ενός παιχνιδιού, κερδίζεις αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο»

Βίκτορ Βιτόλο

«Το πιο σημαντικό πέρα από τη νίκη είναι ότι ήμασταν κυρίαρχοι έναντι των αντιπάλων μας.
Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε και το παιχνίδι και δεν πιστεύω ότι υποφέραμε στο τέλος. Ομως τα πλει οφ μόλις άρχισαν και δεν έχουμε κάνει ακόμη τίποτα».

Ο προεδρεύων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας

«Αυτή είναι η σωστή φιλοξενία ενός επαγγελματικού συλλόγου απέναντι σε έναν άλλο. Το ίδιο είπε και τον Φεβρουάριο, το ίδιο λέω και τώρα…».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαλκιάς, Ιωαννίδης, Σαριέγκι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου) - Γούκος (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς - Έτο (69 Σνάουτσνερ), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο - Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς - Σαλπιγγίδης (65 Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (83 Μουσλίμοβιτς).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας - Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ιωαννίδης - Σιμάο (65 Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο, Νίνης (77 Πετρόπουλος) - Μαρίνος (55 Γκοβού), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Ομάδα - Βαθμοί

ΑΕΚ - 4

ΠΑΟΚ - 3

Παναθηναϊκός - 3

Ολυμπιακός Βόλου - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...