19/5/11

oxyro N1.451



VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=jnNg5ED-T4k
http://www.youtube.com/watch?v=AgRz7dYc2aM&feature=player_embedded



















Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Η περιέργεια που μας κυρίευσε όταν πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση, έδωσε τη θέση της στην έκπληξη, μόλις την διαβάσαμε. Πρόκειται για μια έκθεση ιδεών γεμάτη γενικότητες, χωρίς συγκεκριμένους παραλήπτες και ονόματα.

Επί της ουσίας και ως σύλλογος που παραδοσιακά είμαστε στοχοποιημένοι από το παρασκήνιο, απαιτούμε από την ΠΑΕ ΑΕΚ να κατονομάσει μια και η σημερινή της ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Θα το δουν και στο replay…

Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ ενδιαφέρεται ειλικρινά για την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την εξάλειψη της βίας, θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί με υπαλλήλους της που άλλοτε σε ρόλο σερίφηδων από τον πάγκο και άλλοτε διαμαρτυρόμενων εντός των γραμμών του γηπέδου, προκαλούν και διαιωνίζουν καταστάσεις που υποκριτικά αποστρέφεται"



Aνακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν και πάλι ένα σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας, με κομπάρσους –δυστυχώς τους ποδοσφαιριστές και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, που έγιναν μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας. Απόψε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας. Παρακαλούμε δημόσιους οργανισμούς, επιτροπές και ομοσπονδίες να εξαντλήσουν τα αρρωστημένα απωθημένα τους για άλλη μια φορά επάνω στην ΑΕΚ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Θέλετε δεν θέλετε, η ΑΕΚ θα είναι πάντοτε παρούσα σε κάθε πρόκληση και θα την βρίσκετε μπροστά σας. «Συγχαρητήρια» σε όλη την πολιτική ηγεσία για τα αποτελεσματικά μέτρα κατά της βίας».



«Τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω. Έκανε υπέρβαση και έπεσε κάτω. Αυτή είναι η διαφορά. Όταν με χτυπάνε εγώ δεν πέφτω κάτω»


Τα σημερινά αποτελέσματα:

ΠΑΟ - Ολυμπιακός Βόλου 3-0

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1

Την επόμενη αγωνιστική
(22/5) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 8:30, ενώ η ΑΕΚ νωρίτερα θα βρεθεί στον Βόλο για να παίξει με τον τοπικό Ολυμπιακό.



4η Αγωνιστικη Play-off 2011


ΠΑΟΚ - Αεκ - 2-1


ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ ..... Μάγκα, με ψυχικά αποθέματα και πάθος.....

Μπροστά σε 22.000 οπαδών μας ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη, κέρδισε 2-1 με γκολ των Γκαρσία, Βιτόλο πήρε και πάλι κεφάλι στη βαθμολογία κι έγινε πάλι το φαβορί για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ...Ο Πάμπλο Γκαρσία αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.
Αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ. που γουστάρουμε.

ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......

Μάκης Χάβος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και βοήθησε να φτάσουμε στην κρίσιμη νίκη. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, ο αγώνας κρίθηκε στο πάθος και αποφασιστικότητα των παικτών. Δεν σχολιάζω τι είπε ο συνάδελφος».

Πάμπλο Γκαρσία «Όταν με χτυπάνε εγώ δεν πέφτω κάτω»

«Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Χρειαζόμασταν τη νίκη για τον κόσμο και τίποτα άλλο. Έπρεπε να κερδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Εκείνοι νόμιζαν ότι θα κέρδιζαν και είπαν κάποια πράγματα. Δεν γίνονται αυτά. Ο Χιμένεθ να αφήσει τα κλάματα. Τον γνωρίζω καλά. Μου είπε και κάποια πράγματα όταν έγινε η φάση της αποβολής. Να με πάρει να μου τα πει».

Για τη φάση της αποβολής
Εγώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να πάρω κόκκινη κάρτα. Γνωρίζουμε πως είναι οι διαιτητές στην Ελλάδα. Θα περιμένω ήρεμος και θα επιστρέψω έτοιμος για μάχη. Τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω. Έκανε υπέρβαση και έπεσε κάτω. Αυτή είναι η διαφορά. Όταν με χτυπάνε εγώ δεν πέφτω κάτω»

Βίκτορ Βιτόλο

«Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και το αξίζουμε. Μένουν, όμως, άλλα δύο παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε για να είμαστε σίγουρα πρώτοι».

Για τον επόμενο αγώνα
"αν θέλουμε να κερδίσουμε στα πλέι οφ, πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ".

Για την αποβολή του Γκαρσία
«θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον Πάμπλο Γκαρσία. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο που να παίζει τόσο για την ομάδα. Αυτό που έκανε ήταν λάθος, αλλά το έκανε από την αγάπη του για την ομάδα. Αυτά συμβαίνουν. Εκείνος που βλάπτεται είναι ο ίδιος».

Πάμπλο Κοντρέρας

«Με όλο τον σεβασμό που αξίζουν οι αντίπαλοι, ο στόχος της ομάδας ήταν η πρώτη θέση πριν καν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Πιστεύω ότι θα κρατήσουμε την πρώτη θέση. Αυτό που έγινε ήταν ότι μας πείραξε την περηφάνια η από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Σήμερα ήταν η ώρα της εκδίκησης»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Έτο, Λίνο- Ντιόπ, Σάχα, Μάκος, Γεωργέας.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Γκαρσία (93), Μάκος (72)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ : Πάνου (Αιτ/νίας) - Καρσιώτης (Κορίνθου)

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς - Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο - Γκαρσία, Βιτόλο - Σαλπιγγίδης (87 Ελ Ζαρ), Φωτάκης (80 Τσουκαλάς), Βιεϊρίνια - Αθανασιάδης.

Aεκ:
Σάχα - Γεωργέας, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας - Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Λαγός (55 Μπαχά) - Μπλάνκο (62 Λεονάρντο), Σκόκο (76 Γκερέιρο).

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...