14/5/11

oxyro N1.448



«Η πόλη του ΠΑΟΚ»

Σε μία μεγάλη έρευνα του ΑΠΘ, για την ζωή στη Θεσσαλονίκη, η οποία δημοσιεύεται στον "Αγγελιοφόρο της Κυριακής", επιβεβαιώνεται το... γνωστό.

Η Θεσσαλονίκη, είναι η πόλη του ΠΑΟΚ.

Η έρευνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, που δίνει την εικόνα της πόλης και των κατοίκων της, έπιασε και το αθλητικό κομμάτι.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, οι Θεσσαλονικείς, που δηλώνουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι ελαφρώς λιγότεροι απ΄ όλους τους άλλους μαζί, τους οπαδούς του Άρη, του Ηρακλή και των ομάδων της Αθήνας.

Η έρευνα έδειξε ότι.

Το 36% των κατοίκων της Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ.

Το 18% υποστηρίζει τον Άρη.

Το 13% υποστηρίζει τις ομάδες του πρώην ΠΟΚ.

Ενώ το 7% υποστηρίζει τον Ηρακλή.

Συνολικά.

Το 38% των Θεσσαλονικέων δηλώνει οπαδοί του Άρη, του Ηρακλή και των ομάδων της Αθήνας,

Ενώ το 36% οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Είναι από τις φορές, που οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.




Απο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η ντροπή φαίνεται πως είναι άγνωστη λέξη για αρκετό κόσμο. Τις προηγούμενες μέρες κάποια δημοσιογραφικά site φτάσανε στο σημείο να «εμπλουτίσουν» την αυτοκτονία ενός παιδιού από τα Διαβατά που έπεσε στις ράγες του τρένου για να πουλήσουν ψεύτικες ειδήσεις. Στην πόλη του ΠΑΟΚ ζει και βασιλεύει η υποκρισία. Μετά τις συγκεντρώσεις 300 ατόμων που βαφτίζονται μεγαλειώδεις πορείες 10 χιλιάδων, μετά τα άπειρα ψέματα και τις μισές αλήθειες για κάθε τομέα της καθημερινότητας μας, μετά το λαϊκισμό που έγινε ρουτίνα ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτούμε και τους νεκρούς και να φτιάξουμε ψεύτικους μάρτυρες. Μπράβο μαλάκες και εις ανώτερα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.




Απο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΓΡΙΕΣ

Οι αυτόματοι πωλητές ξεπέρασαν κάθε όριο ξεφτίλας . Επιειδή η ομάδα τους αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές καπηλεύτηκαν την μνήμη ενός νεκρού παιδιού που πέθανε στα Διαβατά , βαφτίζοντας τον οπαδό του Ηρακλή . Η κίνηση αυτή φανερώνει τη κατάντια των ψευτοούλτρας νεοοπαδών . Η προπαγάνδα έχει και όρια αυτόματοι , αποδείξατε και πάλι ότι είστε μία απομίμηση του super 3 . Δεν γίνεται να εκμεταλεύεσαι ένα τέτοιο θλιβερό γεγονός για να καλύψεις την ανυπαρξία σου σε όλα τα επίπεδα . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Παραδείσου μεγάλωσε , ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον αδερφό μας

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...