5/5/11

oxyro N1.439



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκφράσει κατ' επανάληψη την εμπιστοσύνη της στην πλατιά μάζα των φιλάθλων-οπαδών της ομάδας. Επειδή όμως η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η ομάδα μας έχει στοχοποιηθεί, αποτελώντας θύμα επιλεκτικών ευαισθησιών πολλές φορές κατά το παρελθόν, τονίζουμε ότι ακόμα και συμπεριφορές πταισματικού χαρακτήρα θα εκληφθούν ως κακουργήματα με καταστροφικές συνέπειες γιά όλους μας.

Η ρήψη του παραμικρού αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, συνιστά, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, λόγο οριστικής διακοπής της αναμέτρησης, με ότι αυτό συνεπάγεται .

Ας μην ξεχνά κανένας ΠΑΟΚτσής, ότι εκτός των άλλων είναι και χρηματοδότης της ομάδας, άρα έχει ένα λόγο παραπάνω να την προστατεύσει από οποιoνδήποτε διανοηθεί να την βλάψει".

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοικτά το Σάββατο 07 Μαΐου 2011 από τις 09:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα».



Τα μέτρα που θα ληφθούν στους αγώνες των play off γνωστοποίησε
η Super League

"Σε συνέχεια πρόσφατων συζητήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και της προγραμματισμένης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Super League με την παρουσία εκπροσώπων των 4 ΠΑΕ που συμμετέχουν στα Play offs ΟΠΑΠ 2011, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Σε εφαρμογή προτάσεων της ΕΛ.ΑΣ. και με σκοπό τη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων, δε θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων.

Η εκάστοτε γηπεδούχος ΠΑΕ, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. που έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μέτρων τάξης, θα εφαρμόσει όλα τα ασφαλείας που απαιτούνται, με στόχο την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο θέμα της ρίψης βεγγαλικών και αντικειμένων που επηρεάζουν την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και στην παρουσία φιλάθλων στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο.

Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί ότι η ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα επηρεάζεται καθ οιονδήποτε τρόπο, ο διαιτητής θα κληθεί να προβεί σε προσωρινή ή ακόμα και οριστική διακοπή του αγώνα.

Ειδικότερα, επί της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων και της προστασίας των ποδοσφαιριστών, θα υπάρξει συντονισμός με την ΚΕΔ / ΕΠΟ για την απαρέγκλιτη τήρηση όσων προβλέπονται στους κανονισμούς.

Οι παραπάνω αποφάσεις που άπτονται του τομέα ευθύνης της Super League και των ΠΑΕ θα υλοποιηθούν με στόχο τα Play offs ΟΠΑΠ 2011 να διεξαχθούν ομαλά και να προσφέρουν στους φιλάθλους αγώνες με έντονο ενδιαφέρον.

Πάγια θέση της Super League παραμένει όμως, ότι τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και των θεμάτων βίας που το στιγματίζουν διαχρονικά δεν επιλύονται ούτε με ευχολόγια, ούτε με τελεσίγραφα, ούτε με μονόπλευρες και αποσπασματικές δράσεις. Τα προβλήματα θα αντιμετωπισθούν επιτυχώς μόνο όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αποδεχτούν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, καθίσουν σε ένα κοινό τραπέζι ώστε να εξετάσουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των όποιων μέτρων λαμβάνονται, και, εν τέλει, εφαρμόσουν τους υφιστάμενους νόμους και καταδικάσουν οποιονδήποτε τους καταστρατηγεί".



Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το διαδικτυακό κανάλι ΠΑΟΚ web tv

O Κώστας Αντωνόπουλος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "digicast" δηλώσε στον "Sport 103 fm"

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν εταιρεία που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργηθεί μια τέτοια υπηρεσία. Η δύναμη του διαδικτύου είναι, πλέον, σε κάθε σπίτι, τα πάντα κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Έχουν στραφεί στο ίντερνετ και οι μεταδόσεις των αγώνων, ειδικά στο εξωτερικό. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν μια ανάλογη υπηρεσία. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα ειδικό κανάλι μόνο για τον ΠΑΟΚ, που σε πρώτη φάση θα μεταδίδεται μόνο μέσω ίντερνετ".

Σχετικά με το τι θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ μέσω αυτού του καναλιού, δήλωσε:

"Ο ΠΑΟΚ πρωτοπορεί. Είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιες δυσκολίες. Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Οφείλουμε να είμαστε και τεχνολογικά έτοιμοι για να ξεκινήσουμε. Το συγκεκριμένο κανάλι θα καλύπτει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι η προβολή του μέσω των ΜΜΕ δεν είναι αυτή που επιθυμεί. Έχουμε ένα μεγάλο κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων του εξωτερικού που θέλουμε να παρακολουθούν την ομάδα από κάθε γωνιά της γης. Θα επιχειρήσουμε σε καθημερινή βάση να υπάρχουν αφιερώματα, ρετρό εκπομπές, αρχειακό υλικό, εκπομπές που θα αφορούν τις ακαδημίες, υπάρχει πολύ υλικό. Μετά τους αγώνες θέλουμε να μεταδίδουμε μια αγωνιστική ανάλυση με γραφήματα".

Για το πότε προσδιορίζεται η πρώτη εκπομπή του διαδικτυακού καναλιού:

"Με το που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, θα θέλαμε να αρχίσει και η υπηρεσία. Η πρώτη προπόνηση στις αρχές Ιουλίου θα ήταν μια καλή ευκαιρία. Θέλουμε την κατανόηση του κόσμου. Επιθυμούμε να μπούμε σε κάθε ΠΑΟΚτσήδικό σπίτι. Θέλουμε σε βάθος χρόνου να καλύπτουμε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, ώστε ο οπαδός της ομάδας να ενημερώνεται για τα πάντα".

Για το αν υπάρχει προοπτική ο ΠΑΟΚ να έχει οικονομικό όφελος:

"Το κανάλι γίνεται και για την οικονομική άνοδο της ομάδας, μέσω των διαφημίσεων. Κάποιες προβλέψεις υπάρχουν αλλά δεν μπορούν να συζητηθούν τώρα. Είναι ένα εγχείρημα που ανεβάζει τον σύλλογο σε κάποιο επίπεδο, τέτοιες κινήσεις, πλέον, επιβάλλει και η UEFA. Είναι θέληση και δική μας και της ΠΑΕ να έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον δικό του χώρο".



paok-oxyro - Ανακοίνωση ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Mε αφορμή το θόρυβο που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες γιά το θέμα των play off, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι αντιλαμβάνεται όλα τα σενάρια ως απόπειρα εντυπωσιασμού και συγκάλυψης της αδυναμίας των ιθυνόντων να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που σημειωτέον έχει πέσει πολλές φορές κατά το παρελθόν θύμα αυτής της αδυναμίας (που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ξεπεράσει τα όρια), δεν πρόκειται να δεχτεί παρόμοια παιγνίδια στις πλάτες της ομάδας γιά οποιοδήποτε λόγο και αφορμή.

Αντιλαμβανόμαστε οτι η κατάσταση που τείνει να δημιουργηθεί, εκτός από παιγνίδι εντυπώσεων, εξυπηρετεί αφάνταστα και ομάδες που παραδοσιακά στηρίζονται σε δεκανίκια και βρήκαν ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους τους στα χαρτιά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά το αυτονόητο, να εξελιχθούν όλα δηλαδή όπως ακριβώς προβλέπει ο αρχικός σχεδιασμός και η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα, να κριθεί εντός των αγωνιστικών χώρων. Οσο γιά τις στοχοποιημένες διαρροές γιά επαφές οργανωμένων οπαδών με αναρχικά στοιχεία γιά τη δημιουργία επεισοδίων σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας μας και προκαλούμε όποιον βολεύεται από τη διασπορά παρόμοιων ανυπόστατων σεναρίων, να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας γιά να το διαπιστώσει.

Τέλος, δηλώνουμε πως αναγνωρίζουμε και χαιρετίζουμε την ευαισθησία όλων σε θέματα βίας. Θεωρούμε ωστόσο άκαιρη τη χρονική συγκυρία που δημιουργείται η εν λόγω περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί διακοπής του πρωταθλήματος εξ΄αιτίας επεισοδίων και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να προκαλεί υπόνοιες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Θ. Ζαγοράκης αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα λήψης γενναίων αποφάσεων θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων, που δυστυχώς επαναλαμβάνονται ολοένα και πιό συχνά. Επιθυμία όλων είναι να παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, καθαρό, χωρίς πάσης φύσεως ακρότητες, κάτι το οποίο όμως δεν επιτυγχάνεται με βιαστικές αποφάσεις που εκτός των άλλων συντηρούν το κλίμα αναξιοπιστίας που δυστυχώς υποκινεί τη βία σε μεγάλο βαθμό.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου