4/5/11

oxyro N1.437



Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης συλλόγων απο τις ελληνικές ομάδες ο ΠΑΟΚ

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης συλλόγων, σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με βάση τα αποτελέσματα από την 1η Μαΐου του 2010 μέχρι την 30η Απριλίου του 2011, πέρασε στην πρώτη θέση, ενώ η Ιντερ, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στην κορυφή, έπεσε στην 5η θέση.
Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ανέβηκε μία θέση, τρίτη είναι η Πόρτο και τέταρτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οσον αφορά στις ελληνικές ομάδες, πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην 60η θέση, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι μόλις 99ος, ενώ ο Παναθηναϊκός εκατό θέσεις πιο χαμηλά.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Μπαρτσελόνα 300
2. Ρεάλ Μαδρίτης 298
3. Πόρτο 278
4. Μαν. Γιουνάιτεντ 269
5. Ίντερ 250
6. Ιντερνασιονάλ Πόρτο Αλέγκρε 238
7. Βιγιαρεάλ 236
8. Μάντσεστερ Σίτι 228
9. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 217,5
10. Παρί Σεν Ζερμέν 216

60. ΠΑΟΚ 153
79. Άρης 132
80. ΑΕΚ 131
99. Ολυμπιακός 117,5
199. Παναθηναϊκός 85
299. Ολυμπιακός Βόλου 68,5
335. Ατρόμητος 64,



ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κορδελιό 1973 ανακοινώνει πως επαναλειτουργεί
η ιστοσελίδα του συνδέσμου στην διεύθυνση www.paok-kordelio.com .
Όσον αφορά την παλαιά διεύθυνση έχουμε κινήσει όλες τις
διαδικασίες ώστε να επαναλειτουργήσει παράλληλα με την νεα

διεύθυνση. Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν φιμώνετε...

Aνακοινώση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κορδελιό 1973

Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την εκ νέου έναρξη της ιστοσελίδας του συνδέσμου στην νέα μας διεύθυνση www.paok-kordelio.com. Βεβαίως και το συγκεκριμένο γεγονός δεν σημαίνει ότι έχουμε παρατήσει την διαδικασία επανέναρξης της παλιάς ιστοσελίδας του συνδέσμου, που έκλεισε κάτω από αδιευκρίνιστες και ασαφείς διαδικασίες. Κάτι που θα πράξουμε μέχρι της τελικής δικαίωσης μας και πλήρους διαλεύκανσης της..
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την συμπαράσταση που μας παρείχε και να του υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας , κάτι που κάνουμε αδιάλειπτα επί 38 χρόνια. Δεσμευόμαστε λοιπόν προς τους καθηγητές της ρουφιανιάς και της ντροπής ότι θα είμαστε πάντα εδώ απέναντι τους όποτε και αν προσπαθήσουν να κάνουν κακό στην αγαπημένη μας ομάδα και να τους απαντάμε ανάλογα, με τον τρόπο που ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Υ.Γ.
Με τεράστια αγωνία το πανελλήνιο όπως και εμείς περιμένουμε την επόμενη ένσταση σας από ότι ακούμε κάτι ψήνεται εις την αυτοκρατορική αυλή. Τελικά να μπουλντόγκ κανείς ή να μην μπουλντόγκ, ιδού η απορία να προχωρήσει ο σλομπονταν ή τίγκα η πιτσαρία??

Υ.Γ.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την τεραστία βοήθεια σας στην ταχύτερη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση της ανακοίνωσης μας για τα πεπραγμένα αυτού του <<υπερήφανου σωματείου>>, ήταν μάνα εξ ουρανού ξέρετε εσείς από αυτά . Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για την τάχιστη δικαίωση μας για το τι εστί ρουφιάνος, πλέον έχετε ανεβάσει την έννοια σε άλλο επίπεδο τυφλά να έχει ο Άρτεμης.

Τέλος αφού καλωσορίσουμε τα 3 νέα μέλη στην διοίκηση της ΠΑΕ . ΠΑOΚ και τους ευχηθούμε καλή τύχη..
Με απορία περιμένουμε ποιο θα είναι το επόμενο τρικ των "ένθερμων ΠΑΟΚτσηδων" ραδιοφωνατζηδων για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από τον στόχο των πλει-οφ. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουν τα κότσια να προτρέψουν τον κόσμο να δεχτεί την ήττα στην τούμπα από τον Βαζελο , όπως έκαναν χωρίς φραγμούς το 2004. Άρα μάλλον θα αρκεστούν σε τζουφια πυροτεχνήματα και προσπάθεια διχασμού μέσω προσώπων του παρελθόντος για να ικανοποιήσουν προσωπικά τους πάθη και επιθυμίες.
Όλοι μαζί στα γήπεδα που δίνουν οι ομάδες μας στα πλει- οφ γιατί οι αγώνες κερδίζονται μόνο μέσα από εντάσεις και όχι ενστάσεις..



paok-oxyro - AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι σύμφωνα με την υπ΄ αριθμόν 16/2011 (άρθρο 1α) απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας... «Τα εισιτήρια για τον αγώνα Καβάλα – ΠΑΟΚ της 4ης Μαΐου 2011 θα διατεθούν αποκλειστικά στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Επίσης με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων του γηπέδου. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας».

Ως εκ τούτου, δίνουμε ραντεβού με τους φιλάθλους μας στον επόμενο εντός έδρας αγώνα των πλέι οφ στο PAOK Sports Arena, αλλά και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ ως το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος



Μόνο ο ΠΑΟΚ προσφέρθηκε

Στις δύσκολες στιγμές κρίνονται οι φίλοι και κάνουν τον "ασπρόμαυρο" κόσμο να είναι περήφανος, ο ΠΑΟΚ κατέχει μία θέση στις καρδιές των Τρικαλινών.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον Ζαγοράκη στο sportrikala

"Ως γνωστόν αν ανέβουμε στην Super League η καταλληλότητα του γηπέδου μας θα κριθεί απο ειδική επιτροπή το καλοκαίρι. Έπρεπε λοιπόν στον φάκελο να δηλώσουμε γήπεδο αδειοδοτημένο και η μόνη ομάδα που προσφέρθηκε να μας βοηθήσει ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και μας δόθηκε η άδεια να δηλώσουμε την Τούμπα. Τον ευχαριστώ προσωπικά γι΄αυτό".

Δημοσίευμά της η ιστοσελίδα sportrikala.gr

"στον φάκελο για την αδειοδότηση (σ.σ. της ομάδας των Τρικάλων) έπρεπε να δηλωθεί ένα γήπεδο εγκεκριμένο από την ειδική επιτροπή για να φιλοξενεί παιχνίδια της Super League, αφού το γήπεδο των Τρικάλων θα κριθεί για την καταλληλότητά του το καλοκαίρι και προφανώς αν η ομάδα ανέβει, θα γίνουν και τα κατάλληλα έργα ανάπλασης.

Τα Τρίκαλα έπρεπε να δηλώσουν γήπεδο και η διοίκηση της ομάδας βρήκε αρκετές πόρτες κλειστές. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Βαγγέλη Πλεξίδα και μετά από έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας της Θεσσαλονίκης δέχτηκε να μπει η Τούμπα ως έδρα του ΑΟΤ στον φάκελο για αδειοδότηση. Στις δύσκολες στιγμές κρίνονται οι φίλοι και ο ΠΑΟΚ από χθες κατέχει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Τρικαλινών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου