22/5/11

oxyro N1.454







paok-oxyro - 5η Αγωνιστικη Play-off 2011

Παναθηναϊκος
-
ΠΑΟΚ - 1-0

Eνα τραγικό λάθος του βοηθού Τάτση από τα Γιάννινα, έδωσε την ευκαιρία στον Ζιλμπέρτο να σκοράρει από καθαρή θέση οφ σάιντ.

Που φτάσαμε ρε.... να κρεμόμαστε από αποτέλεσμα της Κούλας την Τετάρτη γαμώ την τύχη μου......


Μάκης Χάβος

«Σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και απειληθήκαμε ελάχιστα. Είχαμε ένα κενό διάστημα μεταξύ 55-65, που οφείλεται κυρίως στην κούραση των παιδιών λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Απ’ ότι πληροφορήθηκα το γκολ του Παναθηναϊκού ήταν οφσάιντ, ενώ ήμασταν άτυχοι στην ευκαιρία του Μουσλίμοβιτς. Δεν τέλειωσαν τα πλέι οφ, έχουμε ακόμη έναν αγώνα και θα δούμε τι θα γίνει"

Αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε για το «Χ», ο Χάβος απάντησε
«ε τέσσερις φουλ επιθετικογενείς παίκτες δεν πηγαίνεις για να πάρεις Χ. Εμείς είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, κάναμε προϋποθέσεις και το αποκορύφωμα ήταν η φάση του Μουσλίμοβιτς».

Πάμπλο Κοντρέρας

«Προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο .Το έχουμε κάνει δύο φορές με αντιπάλους σημαντικούς όπως η ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η υποχρέωση μας είναι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου τώρα. Αυτό μας ενδιαφέρει. Αν μας βοηθήσει το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ακόμα καλύτερα».

Γιατί ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά μετά το γκολ του Παναθηναϊκού:
«Πρέπει να το δουλέψουμε στην προπόνηση, δηλαδή να βγαίνουμε πιο γρήγορα στην επίθεση».

Αντρε Βιεϊρίνια

«Δεν παίξαμε για να μη χάσουμε. Παίξαμε για να νικήσουμε. Είχαμε και έναν αντίπαλο απέναντι μας που είναι πολύ καλός όπως ο Παναθηναϊκός που έχει σπουδαίους παίκτες. Τώρα δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας, θα παίξουμε μόνο για τη νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου, περιμένοντας τον Παναθηναϊκό να μην κερδίσει με την ΑΕΚ. Εχουμε κάνει πολύ καλή σειρά στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε σε μία ευκαιρία. Μετά το γκολ κάναμε ότι μπορούσαμε για να ισοφαρίσουμε. Πάντα στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν περιμένουμε απλά το δικό μας παιχνίδι αλλά και το άλλο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και θα δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

«Σταθήκαμε καλά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ημασταν πολύ πειθαρχημένοι στο πλάνο που είχε σχεδιάσει ο προπονητής μας, αλλά στο τέλος και πάλι δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθούσε πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε για την πρώτη θέση των πλέι οφ».

Για την τακτική του ΠΑΟΚ και για το αν έπαιξε για την ισοπαλία:
«Δε νομίζω ότι έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο, αλλά δε θέλω να μπαίνω σε τέτοιος αναλύσεις»

Λίνο

"Εμείς είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο, πέτυχε ένα γκολ από στημένη φάση και νίκησε. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε με τον Κλάους και τον Μούσλι, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε έναν αγώνα στην έδρα μας, πρέπει να τον κερδίσουμε και ίσως καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Τώρα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας"

ΚΙΤΡΙΝΕΣ :
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κάκος (Κέρκυρας)

Παναθηναϊκος: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο,
Ζιλμπέρτο, Νίνης, Γκαρσία, Λέτο, Σισέ.


ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς, Ετο, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Βιτόλο, Τσουκαλάς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...