6/5/11

oxyro N1.440




Oμαδα Κ17 final four

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 2-1

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ αν και ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο του καθ' όλη την διάρκεια του ματς, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο AEL FC Arena στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17 και έτσι το όνειρο του τίτλου έσβησε.Το γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 11' ο Πόποβιτς έκανε το δυνατό σουτ απέκρουσε προ στιγμήν ο Αναγνωστόπουλος και στην επαναφορά ο Ανδριόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αλέξης Τασούλης βοηθός προπονητή της Κ17

«Ηταν ένας αγώνας που το σκορ θα έπρεπε να είναι 5-1. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά μπορούμε να χτυπάμε το κεφάλι μας για τον τρόπο που τις σπαταλήσαμε. Υπήρχαν περιπτώσεις πάνω στην εστία που δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Ακόμα κι ο Παναθηναϊκός παραδέχτηκε ότι ήμασταν καλύτεροι κι ότι η τύχη ήταν με το μέρος τους. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν προφανέστατη, αλλά η μπάλα παίζει περίεργα παιχνίδια».

ΠΑΟΚ:Στρέζος, Κρινίτσας, Πόποβιτς, Πολύζος (116΄ Καρατζάογλου), Ταουσιάνης (60΄ Παπαδόπουλος Β.), Ανδριόπουλος (83΄ Σαββίδης), Κωνσταντινίδης, Δουρμούσης (60΄ Καραμπάς), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος Δ.Χ. (60΄ Αγγελίδης), Ιντζίδης.

Παναθηναϊκός:Αναγνωστόπουλος, Φαφούτης, Καστράτι, Βόσδου, Ρισβάνης, Ανδρεόπουλος, Δώνης (73΄ Υμεράι), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (115΄ Πάρταλης), Σταματάκης (79΄ Ελ Γκαμάρ), Νταγκρά (66΄ Μαραθιάνος).

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου