24/5/11

oxyro N1.456



Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μετά από 12 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την 3η θέση της κανονικής περιόδου και ξεκινά από την Πέμπτη (26/5) την μεγάλη του προσπάθεια στην τελική φάση των Playoffs που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή τη μάχη, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσει δυναμικό παρών και…

  • Θα στηρίξει την ομάδα
  • Θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια των παικτών και του προπονητή μας
  • Θα απομονώσει όσους προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ
  • Δεν θα απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις
  • Θα υπερασπιστεί και θα προφυλάξει ως το τέλος το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας που με αγώνα και κόπο η ομάδα κατέκτησε μέσα στο γήπεδο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Λόγω της μεγάλης σημασίας των αγώνων ΠΑΟΚ – Αρης και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που αποφάσισε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στο PAOK Sports Arena για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ότι..

  • Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των διαζωμάτων 102 και 103, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Πέμπτης (26/5) από αντίστοιχες θέσεις στα διαζώματα 104 και 105.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του διαζώματος VIP 4, θα ενημερωθούν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο για την ακριβή θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.
  • Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν έχουν εισιτήρια (διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιόδου 2010-11 και απλά εισιτήρια του αγώνα).
  • Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο των ΜΜΕ που δεν έχει διαπίστευση (κάρτα μέλους ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ ή κάρτα ΕΣΑΚΕ περιόδου 2010-11).
  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό, για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να εισέλθουν στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.
  • Εχουν εξαντληθεί και δεν διατίθενται εισιτήρια για τα διαζώματα VIP 1, 2 και 3.

Είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται…

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.



paok-oxyro - Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα τον πλέι οφ.

Οι μικροί τελικοί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που θα κριθεί η 3η θέση ξεκινούν την Πέμπτη 26/5.
Στι 7μμ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο PAOK SPORTS ARENA στο πρώτο παιχνίδι της σειράς τον Άρη.
Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 29/5 στις 7μμ
Το τρίτο πάλι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ την Τετάρτη 1/6 στις 7μμ.

Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες κι αν χρειαστεί τέταρτο και πέμπτο παιχνίδι, θα γίνουν την Κυριακή 5/6 και την Τετάρτη 8/6. Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται από το Novasports και ξεκινούν στις 7μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...