26/5/11

oxyro N1.457



Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους χιλιάδες φίλους της ομάδας που και φέτος στάθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ήταν μια χρονιά γεμάτη διακυμάνσεις, με όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, τις οποίες ξεπεράσαμε ακριβώς επειδή κόσμος-ομάδα-διοίκηση παραμείναμε ενωμένοι σαν μιά γροθιά, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε. Αυτό το συστατικό είναι που μας δίνει δύναμη, να συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα την προσπάθεια, γιά να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει.

Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε, αλλά γιά μας η επόμενη έχει ήδη ξεκινήσει...




Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αδειοδότηση για να συμμετέχει στα πλέι οφ της κατηγορίας, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει στην FutbolLeague.
Οι οπαδοί του ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις και επειδή είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, το αίτημα των Κρητικών παρουσιάστηκε και στην Τούμπα.

VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=pFNsedtHYQM&feature=player_embedded














Ο Λαυρέντης Ζαχαριάδης βρίσκεται για τελευταία φορά στην Τούμπα, μαζί με τη θρυλική του τρομπέτα, πριν την έναρξη του αγώνα έπαιξε μπροστά σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και έλαβε βραβείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τα χέρια του Σταύρου Σαράφη και του Γιώργου Τερζανίδη σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη 40χρονη παρουσία του στην Τούμπα.
O Λαυρέντης χάρισε τη θρυλική του τρομπέτα στον Σταύρο Σαράφη.



Ο Αντρε Βιεϊρίνια ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ψηφοφορία των φίλων της ομάδας.



Ο Δημήτρη Σαλπιγγίδη ειναι ο MVP του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, παρέλαβε το βραβείο του από το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρο Μηλιωρίδη.



Η Τούμπα αποχαιρέτησε τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς....
Σε ευχαριστούμε "αλάνι".....




paok-oxyro - Play Off

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου - 5-1

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και συνέτριψε τον Ολυμπιακό Β. 5-1.

ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΥΠΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΛΑ, ΠΑΛΙΟ ΚΟΠΡΙΕΣ.......

Ο Σαλπιγγίδης σκόραρε δύο φορές (1', 50'), Βιεϊρίνια στο 12', ο Αρίας στο 38,Μουσλίμοβιτς 68.

Ο Μ.V.P της χρονιάς Βιεϊρίνια.
Ο Μουσλίμοβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο και έκλεισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με γκολ.

Μάκης Χάβος

«Ο κόσμος και εσείς θα κρίνετε αν ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη η χρονιά. Να διευκρινίσουμε, όμως, ότι άλλο επιτυχημένη άλλο επιθυμητή. Δώσαμε 55 αγώνες φέτος, αριθμός πρωτόγνωρος για τον σύλλογο. Είχαμε καλά και άσχημα παιχνίδια, κάτι που είναι φυσιολογικό.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για τη φοβερή προσπάθεια. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κυρίως τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Έκανα λάθη, αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Ό,τι έκανα, το έκανα, επιδιώκοντας πάντα το καλό της ομάδας. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, ,που δεν μας άφησαν ποτέ μόνους μας και εσάς τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία».

Για τις αναμνήσεις που κρατάει από τη σεζόν:
«Τα πάντα κρατάω. Είναι δώρο Θεού να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ και το κρατάω μέσα μου βαθιά».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ:
«Είχα πει ότι αυτονόητος στόχος είναι η πρώτη θέση. Αν πω για το προηγούμενο ματς θα πω λόγια άσχημα και θα το μετανιώσω. Ο νοών νοείτο».

Για το επαγγελματικό μέλλον του:
«Δεν λέω αντίο, το μέλλον το ξέρει ο Θεός. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε. Αν ασχολούμουν με όσα γράφει ο Τύπος, κάθε δευτερόλεπτο θα έπρεπε να διαψεύδω».

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

«Τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολα. Ηταν ένα μεγάλο ταξίδι που θύμιζε ταινία. Δεν πίστευα ότι θα είχε μια τόσο συναισθηματική εξέλιξη. Εζησα πολύ σημαντικές στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Είμαι πολύ τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας, αυτού του κλαμπ. Οπως έγραφε κι η μπλούζα, είμαι ένας από όλους αυτούς, τους καταπληκτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να βρεις λέξεις για να περιγράψεις αυτούς τους φιλάθλους. Ενδεχομένως να μπορούσα να δώσω περισσότερα σε αυτόν τον κόσμο. Πάντως είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου. Οποτε με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ, θα είμαι εδώ».

Για τις σημαντικές στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ
«Η πρόκριση επί της Φενέρ και το γκολ που πέτυχα. Εζησα μεγάλες στιγμές, ήταν ένα ξεχωριστό σημείο στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα μεγάλη αγάπη από τους φιλάθλους».

"Μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι φεύγω. Δεν θέλω να μιλήσω για ους λόγους, μπορείτε να ρωτήσετε τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό, που θέλω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να βρω πουθενά αυτή την αγάπη, που βρήκα εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί που πρόσφερε τρία απίστευτα χρόνια. Θα φύγω, αλλά η καρδιά μου και το μυαλό μου θα είναι πάντα εδώ. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, το κινητό μου θα χτυπά πάντα με τον ύμνο του"

Ο MVP του αγώνα Δημήτρης Σαλπιγγίδης

«Να πας σε αυτούς (σ.σ.: με πράσινα γράμματα) που χειροκροτείς»
«Δε με επηρέασε τίποτα».

«προσπαθήσαμε στα πλέι οφ να πάρουμε την πρώτη θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι η πρώτη θέση κρίθηκε στις δύο ήττες στην Αθήνα και στο γεγονός ότι δεν πήραμε προβάδισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πάντως η χρονιά δεν είναι αποτυχημένη. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, στο Κύπελλο φθάσαμε στην… πηγή, αλλά δεν τα καταφέραμε… Η χρονιά δεν είναι ούτε επιτυχημένη, ούτε αποτυχημένη».

Ντάριο Κρέσιτς

"Νομίζω ότι είχαμε μια πετυχημένη χρονιά, με αρκετά εντυπωσιακά παιχνίδια. Δυστυχώς τερματίσαμε δεύτεροι στα πλέι οφ. Σήμερα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε στην έδρα μας, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο με αυτή την εντυπωσιακή νίκη"

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (29' Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας (18' Σαβίνι), Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (68' Μουσλίμοβιτς),Κρέσιτς, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Τσουκαλάς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ζαραδούκας (46' Ακόστα), Γκότοβος, Αλβάρεζ (62΄Ζέρης), Ρόκας, Μόνχε, Μπρέσκα, Νέμεθ (38' Σέλεζι), Σολάκης, Μαρτί, Ρόκα, Ζέρης, Τομάς, Αναστασίου, Ακόστα, Σέλεζι, Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...