20/5/11

oxyro N1.452



Τρίτος ημιτελικός των πλέι οφ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 105-65

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 105-65 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά, και τώρα το μυαλό όλων είναι ήδη στα παιχνίδια με τον Αρη.

Σούλης Μαρκόπουλος

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, για την πολύ καλή του εμφάνιση. Ήταν πολύ καλός και μας πίεσε σε όλο το γήπεδο πάρα πολύ. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από κάποια σημεία στην αρχή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλάσαμε την εικόνα που είχαμε δημιουργήσει. Δεχθήκαμε 36 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και δείξαμε ότι δεν είμαστε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε και να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε απέναντι στον Άρη».

Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ

«Στην αρχή θέλαμε να παίξουμε καλή άμυνα και νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο μας κέρδισαν σε όλα στο γήπεδο. Είχε ανοικτά σουτ, έβαλε πολλά καλάθια και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό.
Η σειρά τελείωσε και τώρα συγκεντρωνόμαστε στην σειρά του μικρού τελικού. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

Γιώργος Αποστολίδης

«Ξέραμε από την αρχή ότι δεν είμαστε το φαβορί στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε σοβαρά και στα τρία παιχνίδια. Το μυαλό μας είναι μπροστά και στα επόμενα παιχνίδια που είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς. Όταν παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, έχεις πολλά κέρδη. Εμείς είδαμε ότι πρέπει να σφίξουμε την άμυνα μας για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο και στους επόμενους αγώνες που παίζουμε για την τρίτη θέση»

Παναθηναϊκός: Τέπιτς 11(1), Μάριτς 13, Περπέρογλου, Μπατίστ 8, Φώτσης 5(1), Σάτο 9(1), Νίκολας 10(2), Τσαρτσαρής 11(1), Διαμαντίδης 10(2), Βουγιούκας 4, Καλάθης 12, Καϊμακόγλου 12(2).

: Κρίστμας 16(3), Αποστολίδης 7(1), Ντόζιερ 10, Στίγκερς 6(2), Μπούλιαν 11(1), Γιαννακίδης 9(2), Καλλές 2, Γκετσέφσκι 4, Καλαμπάκας.




Δεύτερος ημιτελικός των πλέι οφ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 69-75


Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένος αλλά τελικά ηττήθηκε στη σειρά των ημιτελικών από τον Παναθηναϊκό (69-75).

Σούλης Μαρκόπουλος


"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι πιο δυνατή ομάδα από εμάς. Εμείς θέλαμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ. Ακόμη κι αν διορθώναμε, όμως, κάποιες αδυναμίες δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα"
, δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Για τα παιχνίδια με τον Άρη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης:

"Δεν σας κρύβω ότι το μυαλό μας είναι στα επόμενα παιχνίδια και συγκεκριμένα σε αυτά με τον Άρη. Ελπίζουμε να είμαστε και εκεί δυνατοί και ανταγωνιστικοί".


Για τιν απουσία των Μάρσαλ και Δέδα:

"Ο Δέδας θα προσπαθήσει από αύριο (22/5) να λάβει μέρος σε κάποια σημεία της προπόνησης. Για τον Μάρσαλ θα έχουμε περισσότερη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες".


Ντάντε Στίγκερς


"Αυτό που θέλαμε εμείς σήμερα, ήταν να παίξουμε πιο δυνατά από ότι την προηγούμενη φορά, δηλαδή στον πρώτο αγώνα της σειράς την Πέμπτη (19/5). Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε και ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί από εκείνο το ματς".
Για το αν αλλάζει κάτι μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού στη σειρά των ημιτελικών ο Στίγκερς είπε:
"Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Από αύριο θα μπούμε και πάλι στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη σειρά των πλέι οφ".

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 30-39, 50-60, 69-75

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κρίστμας 13 (3), Αποστολίδης 6 (1), Ντοζίερ 17, Στίγκερς 7 (1), Μπούλιαν 4, Γιαννακίδης 8 (2), Καλλές 10, Γκεσέφσκι 4, Καλαμπάκας.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 8, Μάριτς 2, Περπέρογλου 33 (4), Μπατίστ, Φώτσης 10, Σάτο 2, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 11 (2), Βουγιούκας 4, Καλάθης 3, Καϊμακόγλου 2.



Πρωτος ημιτελικός των πλέι οφ

Παναθηναϊκός
- ΠΑΟΚ - 95-52


Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό εχασε με βαρια ηττα 95-52.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ... ΑΚΟΥΤΕ...ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (παοκ) ΞΥΠΝΑΤΕ....


Σούλης Μαρκόπουλος.

"Δεν σταθήκαμε αντάξιοι αυτού του αγώνα. Από την αρχή βγήκαμε εκτός παιχνιδιού και τα προβλήματα μας γινόταν μεγαλύτερα στην διάρκεια. Όταν κάνεις 24 λάθη δεν έχεις καμιά τύχη απέναντι στον Παναθηναϊκό", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. "Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε για να είμαστε βελτιωμένοι στα άλλα παιχνίδια.

Ελπίζουμε να μην έχουμε απουσίες και να είναι πιο γεμάτο το ρόστερ μας. Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και εσύ δεν έχεις λύσεις, τα πράγματα είναι ακόμη δυσκολότερα", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος αναφερόμενος για το τι είπε στους παίκτες του πριν το ματς ανέφερε: "Τους είπα ότι παίζουν σε μία ομάδα με μεγάλο όνομα τα προηγούμενα χρόνια που έχει φέρει τίτλους στη Θεσαλονίκη.

Τους είπα ότι αυτοί έφεραν την ομάδα στα ημιτελικά και πρέπει να αποδείξουν ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, να μην κρυβόμαστε, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Όταν δεν έχεις εμπειρία είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτή την κατάσταση και να γνωρίσεις τέτοιες ήττες". Για τον Μάρσαλ τόνισε: "Δεν ξέρουμε αν θα είναι το Σάββατο ή στα επόμενα ματς".

Δημήρτης Καλαμπάκας

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε την υπεροχή του Παναθηναϊκού. Ήμασταν σε άσχημη μέρα με συνέπεια να έρθει η διαφορά αυτή. Συνεχίζουμε και θα παλέψουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας παιχνίδι".

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον νεαρό φόργουορντ, πρέπει να επικεντρωθεί πλέον στα ματς που έρχονται. "Κοιτάμε την συνέχεια. Σε κάθε παιχνίδι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος μας με πιο ολοκληρωμένο ρόστερ, αλλά εμείς παλεύουμε κάθε φορά .

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9, Μάριτς 11, Περπέρογλου 4 (1), Μπατίστ 4, Φώτσης 7 (1), Σάτο 15 (2), Νίκολας 6 (2), Τσαρτσαρής 10, Διαμαντίδης 4, Βουγιούκας 4, Καλάθης14 (2), Καϊμακόγλου 7 (1).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):
Κρίστμας 10, Αποστολίδης 4, Ντοζίερ 2, Στίγκερς 5 (1), Μπούλιαν, Γιαννακίδης 13 (3), Καλλές 8, Γκετσέφσκι 8, Καλαμπάκας 2.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...