7/5/11

oxyro N1.443

















paok-oxyro
- ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ - αεκ - 22-23


Στο τελευταίο δευτερόλεπτο η ΑΕΚ με γκολ που εβαλε εκανε το 22-23 και η ομαδα χαντμπολ του ΠΑΟΚ έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος μέσα από τα χέρια του, ενώ 30'' πριν το τέλος προηγείτο με ένα γκολ διαφορά. Συγκλονιστική παρουσία από 1.300 οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Μίκρα που χειροκρότησαν τους παίκτες του Σεϊρεκίδη παρά την πίκρα τους
Αυτή η ήττα μας πήγε της μνήμες μας 20 χρόνια πίσω εποχές μπάσκετ κρίμα, παρόλα αυτά
αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτής της ομάδας με τα τόσα οικονομικά προβλήματα.

Στέλιος Σεϊρεκίδης
"Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Αυτοκτονήσαμε. Αυτή η λέξη τα περιγράφει όλα. Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση. Στις τελευταίες φάσεις δεν είχαμε τίποτα από τα δύο. Ξέραμε ότι το ματς θα πάει έτσι. Ήταν ντέρμπι. Κάναμε ένα λάθος και μας στοίχισε".


Παναγιώτης Αποστολίδης


Για την ήττα από την ΑΕΚ και την απώλεια του πρωταθλήματος:

"Τέτοιες ώρες τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν χωρούν πολλά λόγια. Χάσαμε το Κύπελλο μέσα από τα χέρια μας. Δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε στις τελευταίες φάσεις που γίναμε πολλά λάθη και δεν το λέω επειδή έκανα εγώ το λάθος, αλλά, γενικά δεν έχει νόημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ότι έγινε. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί ήρθε τόσος κόσμος να μας δει. Ήταν μία δύσκολη χρονιά όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και με τους τραυματισμούς που είχαμε".


Για τη διαιτησία:

"Δε θέλω να πω πολλά πράγματα για τη διαιτησία, αλλά, πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα και όχι προς το τέλος υπήρχαν κατευθυνόμενα σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ. Δεν έχω δει το ματς, αλλά το πιστεύω πολύ".


Για την περίπτωση που αν τιμωρηθεί η ΑΕΚ για τα επεισόδια με την Παρτιζάν, μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτόματα το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο παίκτης του "Δικεφάλου του Βορρά" απάντησε:

"Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, βέβαια αν έρθει είναι καλοδεχούμενο. Ότι και αν έγινε βγήκαμε δεύτεροι και είμαστε δεύτεροι".


Ο Τσέχος τερματοφύλακας Γιαν Κόμινεκ

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ
“ήμασταν μπροστά στα τελευταία λεπτά και κρατούσαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Μοιάζει με φάρσα αυτό που έγινε, μόνο που εμείς δεν γελάσαμε. Χάσαμε ένα σίγουρο παιχνίδι και δεν νιώθουμε καθόλου περήφανοι για αυτό που κάναμε στους οπαδούς μας”.

Ο Κόμινεκ έδωσε ακόμα περισσότερη έμφαση στα αγωνιστικά λάθη του Δικέφαλου στα τελευταία επτά δευτερόλεπτα
“Αγωνίζομαι τόσα χρόνια στο χάντμπολ και δεν έχω δει ομάδα να είναι σε τέτοιο βαθμό αυτόχειρας. Η άμυνα και η τακτική μας ήταν κάκιστη στο φινάλε. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα”.

Αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ

“δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Σε δυο εβδομάδες αποχωρώ για Τσεχία αν δεν έχει διευθετηθεί το θέμα δεν ξέρω τι θα κάνω. Περιμένω να με καλέσουνε και να δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά”.

Αντώνης Σαουλίδης
«To 1999 η Μπάγερν Μονάχου προηγούνταν με 1-0 μέχρι το 89΄και όμως έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς κρατούσαμε το πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Συμβαίνουν αυτά, αλλά αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού και εμείς είδαμε την άσχημη πλευρά του νομίσματος σήμερα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ που γέμισε το κλειστό και διέψευσε τις Κασσάνδρες με μια υποδειγματική συμπεριφορά».

Ο βοηθός Στέλιος Υετίων
«αυτή η χρονιά ήταν καταραμένη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Νίκος Κοκκώνης
«στο τελευταίο λεπτό επήλθε μια αδικαιολόγητη χαλάρωση, χάσαμε δυο επιθέσεις και έτσι χάθηκε ο αγώνας».

Τα δεκάλεπτα: 4-5, 8-12, 12-14, 16-16, 20-19 22-23

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής 2, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Σαουλίδης 2, Κοκκώνης 5, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 1, Ιωαννίδης, Ναουμίδης, Τσακίρης 1, Καράγγελος, Σεβαστίδης 3, Μαραγκός 2

Αεκ: Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Μεγαλοοικονόμου, Γεωργιάδης 1, Μάνιτς 7, Βακάλης 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 1, Κόντης, Σινγκάρης, Ασαρίδης 1, Τσαούσης 1, Τούτσης, Πάρχανιουκ 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...