13/5/11

oxyro N1.447






ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΑ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑΨΤΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΕΕΕΟ ......

http://www.youtube.com/watch?v=cJYXUysirf0&feature=player_embedded






paok-oxyro
- πλέι οφ

Ολυμπιακος Βόλου - ΠΑΟΚ -1-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-2 με γκολ των Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη, έκανε το δύο στα δύο και παρέμεινε σταθερά σε τροχιά πρώτης θέσης στα πλέι οφ.
Μπορεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μην ήταν πολλοί λόγω απαγόρευσης Μπέου, αλλά η παρουσία τους έγινε αισθητή αν και μόλις 50 άτομα κατάφεραν να... αναστατώσουν τους οπαδούς του Ολυμπιακό Βόλου.

Μάκης Χάβος

«Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη. Θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Εμείς δε μπήκαμε πολύ καλά, στη συνέχεια ισορροπήσαμε και οι παίκτες το πίστεψαν και κρατήσαμε ως το τέλος. Όπως είπα με τον Παναθηναϊκό ότι τα πλέι οφ ξεκίνησαν τότε, έτσι θα πω και σήμερα ότι τίποτα δεν τελείωσε».

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου:
«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και μετά την ήττα από την ΑΕΚ θα πιέσει και θα πιέσει πολύ. Είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα και στο τέλος του παιχνιδιού».

Για την αποτελεσματικότητα στην τελική ενέργεια και το γκολ του Σαλπιγγίδη:
Το είπαμε και μετά τον Παναθηναϊκό ότι είχαμε δουλέψει πολύ. Πολλές φορές το γκολ είναι θέμα τύχης. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία του Σαλπιγγίδη που σκόραρε».

Για την αντίδραση της ομάδας του μετά τη μείωση του σκορ:
«Ο Ολυμπιακός μετά το 1-2 πίεζε με μεγάλες μπαλιές. Υπήρχε ένα πρόβλημα τραυματισμού για τον Βιεϊρίνια και επέλεξαν το Μαλεζά. Όλα παίζουν ρόλο. Μετά το 0-2 ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε να χάσει τίποτα, έπαιξε με μεγάλες μπαλιές αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε. Μετά το 0-2 βγήκε μπροστά και θεώρησα ότι έπρεπε να μπει ο Μαλεζάς επειδή έχει ύψος και να πάρει mantomanτον Μάρτιν»

Βίκτορ Βιτόλο

«Από τα πρώτα λεπτά και κατά τη διάρκεια του είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ημασταν λίγο νευρικοί γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη. Δουλέψαμε για τη νίκη και φεύγουμε ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Ακόμα ένας τελικός είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η μόνη μας σκέψη είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε στην Αθήνα για τους τρεις βαθμούς».

Γιώργος Φωτάκης

«Σημασία για μας έχουν οι τρεις βαθμοί της νίκης. Η διαδικασία των πλέι οφ είναι μικρή και πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς. Ηρθαμε για τη νίκη και την πετύχαμε. Αν κι όταν δεχτήκαμε το γκολ, μείναμε πιο πίσω για να προστατεύσουμε το σκορ, επαναλαμβάνω ότι πήραμε ένα πολύτιμο τρίποντο. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και θα το κάνουμε. Θα τερματίσουμε πρώτοι». Σε ό, τι αφορά τις χαμένες ευκαιρίες, ο Φωτάκης είπε ότι «και στο ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε αυτό, αλλά μέσω των προπονήσεων θα καταφέρουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Μόνχε, Ακόστα, Ρόκας, Βιτόλο, Γκαρσία, Κοντρέρας, Τσιρίλο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ : Φαντόπουλος (Πειραιά) - Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Ολυμπιακος Βόλου
: Γιακούποβιτς - Σέλεζι,. Τομάς (64 Νέμεθ), Σανκαρέ, Ζαραδούκας - Μπρέσκα, Ακόστα (60 Ρόκας), Αλβάρεζ, Μόνχε - Σολάκης, Μάρτιν.

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς - Έτο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο - Ελ Ζαρ (46 Φωτάκης), Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια (80 Μαλεζάς) - Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (68 Μουσλίμοβιτς).

Ομάδα Βαθμοί

ΠΑΟΚ - 6

ΑΕΚ - 5

Παναθηναϊκος - 4

Ολυμπιακός Βόλου - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου