30/4/11

oxyro N1.435








ΧΑΝΜΠΟΛ
πλέι οφ

ΠΑΟΚ - Διομήδης Άργους - 25-24

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Διομήδη Άργους με 25-24 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπροστά σε 300 οπαδούς μας. Πλέον χρειάζεται δύο νίκες με Δούκα και ΑΕΚ για να στεφθεί πρωταθλητής.

Στέλιος Σεϊρεκίδης

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σήμερα δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, δεν βάζαμε εύκολα γκολ και δεν είχαμε καλές ομαδικές προσπάθειες. Μετά το 45’ βρήκαμε ρυθμό και πήραμε δίκαια τη νίκη».

Για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Δούκα:

«Πιστεύω ότι τα παιδιά θα είναι συγκεντρωμένα. Νομίζω ότι δεν θα κάνουμε χειρότερο παιχνίδι από το σημερινό. Πρέπει να αξιοποιηθούν όλοι οι παίκτες, να βγάλουν το καλύτερο των δυνατοτήτων τους και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Μυστικά μεταξύ των ομάδων δεν υπάρχουν. Θα δουλέψουμε πάνω σε τακτικές που θέλουμε να τηρήσουμε ώστε να σπάσουμε τις άμυνες των αντιπάλων».

Τα δεκάλεπτα:
3-5, 7-9, 12-11, 16-15, 19-19, 25-24

ΠΑΟΚ:
Κόμινεκ, Μισυρλής 4, Παλάσκας, Σαουλίδης 6, Κοκκώνης 2, Μαραγκός 1, Γουργούμης, Αποστολίδης 1, Πετρίδης 5, Ιωαννίδης 1, Τσακίρης 1, Περβανάς, Καράγγελος, Σεβαστίδης 3

Διομήδης Άργους:
Κρεμαστριώτης, Μούσιτς 2, Γρηγοράκης, Μούγιος, Τάσκοβιτς 4, Γιόχανσον 2, Μάλλιος, Τρουπής 7, Πασσιάς, Τσούλος, Σαμαράς 3, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 5, Τσούλος

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1.ΠΑΟΚ- 19
2. ΑΕΚ- 19
3. Δούκας- 16
4. Διομήδης- 15







ΜΠΑΣΚΕΤ πλέι οφ

ΠΑΟΚ - Καβάλα - 65-61

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε έφτασε στο 65-61 κόντρα στην Καβάλα μπροστά σε 3000 οπαδών μας και έκανε το 1-0 στην σειρά των αγώνων και πήρε την πρώτη από τις δύο νίκες που του χρειάζονται για να προκριθεί στους ημιτελικούς των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκός.

Σούλης Μαρκόπουλος

"Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν κότσια να παίξουν σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με κλειστό σκορ και να αντέξουν την πίεση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, τρέξαμε στο γήπεδο και στην Καβάλα θα πάμε να παίξουμε το ίδιο δυνατά.
Ξέρουμε ότι μετά τους δύο πρώτους, οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε σε όλο το πρωτάθλημα, το έδειξε και σήμερα. Μπήκε δυνατά, μας δημιούργησε προβλήματα και περισσότερο όταν γύρισε σε ζώνη. Μέχρι να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι, είχαμε προβλήματα.
Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κόσμο, μας βοήθησε πολύ, σ΄ ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το άγχος το έχει αυτός, που παίζει στην έδρα του".

Μιχάλης Γιαννακίδης.

"Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, δεν είναι τυχαίο, που η Καβάλα βγήκε 6η στο πρωτάθλημα. Παλέψαμε για 40 λεπτά, κανείς δεν πήρε διαφορά στο παιχνίδι, ήμασταν κοντά στο σκορ, στο τέλος βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και πήραμε το παιχνίδι. Όντως, ήμασταν πολύ άστοχοι σήμερα, αλλά ήταν ένα παιχνίδι. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και παρουσιαζόμαστε καλύτεροι".


Για τη δική του περιπέτεια

"Ήταν μία ατυχία για μένα, εκεί που ανέβαινα, ήρθε ο τραυματισμός. Δούλεψε πολύ ένα μήνα, ο κόουτς εξακολουθεί να εμπιστεύεται κι αυτό μου δίνει χαρά".


Ρόμπερτ Ντόζιερ

"Ήταν σημαντικό παιχνίδι, σπουδαίο ματς, ξέραμε ότι η Καβάλα θα παίξει ελεύθερα και επιθετικά. Αυτό έκανε, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να τους περιορίσουμε και να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Τετάρτη (σ.σ. 3/5) και το δεύτερο ματς. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και καλά στην επίθεση για να φτάσουμε στην δεύτερη επιτυχία. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε".

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 8 (1), Κρίστμας 17 (1), Αποστολίδης 5, Δέδας 1, Ντόζιερ 20, Στίγκερς 5, Μπούλιαν 2, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφσκι 7

Καβάλα: ΜακΙντος 16 (2), Παλάσιο 6 (1), Κοστόβ 3 (1), Παπανικολάου 5 (1), Στεφανίδης, Σίμονς 12, Γεωργάκης, Τζόροβιτς 5 (1), Καραποστόλου 9 (1), Αγγελόπουλος 5 (1), Ντέντιτζερ




Φιλικός αγώνας


ΠΑΟΚ - Καβάλα - 5-0


Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Καβάλα στην Τούμπα σε φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών επικρατώντας με 5-0, οι σκόρερ Αθανασιάδης, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46' Κρέσιτς, 75' Κουτζαβασίλης), Ετό (60' Ελ Ζαρ), Κοντρέρας (65' Μπαλάφας), Τσιρίλο (43' Μαλεζάς), Λίνο (60' Σακελλαρίου, 79' Σταφυλίδης), Γκαρσία (65' Τσουκαλάς), Βιτόλο (69' Γεωργίου), Σαλπιγγίδης (46' Σνάουτσνερ), Ίβιτς (60' Φωτάκης), Βιεϊρίνια (65' Κουτσιανικούλης), Αθανασιάδης (46' Μουσλίμοβιτς).

Καβάλα: Βαγιέχο, Βλάχος, Οικονόμου, Θεοδωρέλης, Αυλωνίτης, Ντιέ, Ντικρόκ, Χργκόβιτς, Ονουάτσι, Αμπντούν, Νικουλάε. Γιάννου (46'), Ναζλίδης (46'), Ντανίλο (54'), Γαβριηλίδης (71'), Ελευθεριάδης Α.(46'), Καπατζής (46'), Μαυροβασίλης (65').



ΠΟΛΟ Α1

ΠΑΟΚ - Παλαιο Φαλήρο - 11-11

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Παλαιό Φάληρο έληξε Ισόπαλη με 11-11 στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Μίροσλαβ Τρούμπιτς

«Αφού είμαστε όλοι μαζί εδώ και παίζουμε πόλο υπό αυτές τις συνθήκες, αυτό φτάνει από μόνο του. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, μπήκαμε πολύ χαλαροί στο παιχνίδι. Κάναμε πολλές αλλαγές όμως οι νέοι παίκτες που μπήκαν στον αγώνα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μου. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο καλοί σήμερα μετράει η προσπάθεια. Ωστόσο οφείλω να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από τον Μυτιληνό. Ίσως έχουν μια δικαιολογία τα παιδιά αφού δεν υπήρχε κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι».

Τα οκτάλεπτα : 1-5, 5-3, 2-2, 3-1.

ΠΑΟΚ : Πολίτης, Σαρησάββας, Αληχανίδης, Παυλίδης, Κατσουλάκης, Χρυσοσπάθης, Βογιατζόγλου, Παπασπυρόπουλος, Ζαρκαντζάς, Βαχαρέλης, Ντούλος, Παπαγιαννάκης, Προσινικλής, Μυτιληνός

Παλαιού Φαλήρου: Χρονόπουλος, Γενηδουνιάς, Δικαίος, Δουδέσης, Μανώλης, Βερύκοκος, Ξενάκης, Τσαγκάρης, Παναγούλης, Σπηλιωτόπουλος



Γυναικεία ομάδα χάντμπολ - πλέι οφ

Ορμή Λουξ - ΠΑΟΚ - 36-19


Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 36-19 από την Ορμή Λουξ στην Πάτρα στο πρώτο αγώνα των πλέι οφ στην φάση των ημιτελικών, η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης (4/5) στη Μίκρα είναι μονόδρομος.

Τα δεκάλεπτα : 4-2, 9-6, 15-8, 21-12, 28-15, 36-19.

Τα πέναλτι : 3/5, 3/3.

ΠΑΟΚ:
Ποιμενίδου 8, Νούλα 2, Βασιλέσκου 5, Προκοπίδου 1, Καραπαναγιωτίδου 3.



Oμαδα Κ20

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ - 1-0

Ο ΠΑΟΚ
ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο και ολοκλήρωσε με ήττα 1-0 τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κ20 απέναντι στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Ο ΠΑΟΚ κατέληξε τρίτος με 51 βαθμούς.

Νίκος Κολομπούρδας


«
Μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες αργό σε ρυθμό, με την ομάδα μου να κάνει πολλά λάθη με τη μπάλα στα πόδια, λάθη χωρίς πίεση. Διάθεση υπήρξε αλλά έμεινε ως εκεί. Εμείς βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την επόμενη χρονιά καθώς η φετινή έφτασε στο τέλος της. Ξεκινάμε δουλειά και σχέδια για την επόμενη χρονιά πλέον.»

Πανσερραϊκού: Μπίμπης, Τσιντάρης, Τσαούσης, Καψάλης, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ., Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπονέρης, Ανάκογλου, Ασλανίδης

ΠΑΟΚ
Ταχματζίδης, Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Αγγελίδης, Καραντασιάδης, Τσαβδάρης (54’ Κάτσε), Κίτσιου, Πέλκας (52’ Πετρίσεβιτς), Πόποβίτς, Δεμιρτζόγλου, Μωϋσιάδης (50’ Προβατίδης).


paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...