18/4/11

oxyro N1.425









Τον... ξανασάπισε στο ξύλο.... ο Τσιρίλο
......




paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Κέρκυρα - 2-0

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Κέρκυρα, έχασε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα και έτσι μπαίνει στα play off, ο Ιβιτς άνοιξε το σκορ 1-0 στο 9ο λεπτό, ενώ ο Αθανασιάδη πέτυχε το 2-0 στο 76ο, ο ΠΑΟΚ είχε και το χαμένο πέναλτι με Λίνο.
Στα πλέι οφ η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής.
Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος με 3 βαθμούς, η ΑΕΚ έχει 1 και ακολουθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου χωρίς βαθμό στο ξεκίνημα.

Η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει την Παρασκευή 29 Απριλίου και τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 8 Μαίου.

Θοδωρής Ζαγοράκης.

"Πρέπει να βοηθήσουμε μία ιστορική ομάδα τον ΟΦΗ στη δύσκολη στιγμή που περνά. Στο φιλικο με που θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) στο Ηράκλειο, τα χρήματα που θα μαζευτούν από το φιλικό θα δοθούν στην κρητική ομάδα, η οποία μαζεύει χρήματα για να λύσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με την αδειοδότησή της για την επόμενη χρονιά. Συγχαρητήρια, τώρα πρέπει να ξεκουραστείτε για τα πλέι οφ, για να μπούμε δυνατά εκεί"

Μάκης Χάβος

«δυστυχώς το τελευταίο για φέτος ματς δεν το χαρήκαμε, σε ένα άδειο γήπεδο. Κάναμε καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, την οποία θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα για του χρόνου. Μετά από 50 παιχνίδια φέτος, τα οποία είναι πάρα πολλά, πιστεύω ότι θα δουλέψουμε και θα προετοιμαστούμε πολύ για τα πλέι οφ. Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα, θα είμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε ποια είναι τα προσόντα του Ίβιτς, ήταν θέμα χρόνου πότε θα ερχόταν το γκολ. Πάντως έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια».

Για την πρόβλεψή του, που θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ
«Είναι αυτονόητο για μένα ότι θα βγούμε πρώτοι».

Για τις χαμένες ευκαιρίες
«Θα με προβλημάτιζε αν δε χάναμε ευκαιρίες. Πάντως στο ματς με τον Ηρακλή χάσαμε πέντε ευκαιρίες, αλλά δεν κερδίσαμε και παρουσιάστηκε ότι η εικόνα μας ήταν κακή. Οπως και στον Ατρόμητο. Οταν χάνεις ευκαιρίες, αλλά κερδίζεις είναι όλα καλά».

Στέφανος Αθανασιάδης

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Αρχικά θα ξεκουραστούμε και στη συνέχεια είναι αναγκαίο να πορευτούμε όπως και πέρυσι. Δηλαδή να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Αντζελίνο Βιεϊρίνια

«Η διαφορά στη βαθμολογία με τον Παναθηναϊκό είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι. Αυτήν τη στιγμή προέχει να ξεκουραστεί η ομάδα και να χαρεί την είσοδό της στα πλέι οφ»

Για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα
«δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, τα γράφουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ κι είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους του ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, θα μιλήσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κι όχι εγώ».

Για την πορεία της ομάδας
«Ολη τη χρονιά η ομάδα δούλεψε για το καλύτερο, δυστυχώς όμως δεν πήραμε το Κύπελλο. Πλέον θέλουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πιο σημαντικό είναι κερδίζει ο ΠΑΟΚ είτε σκοράρω εγώ είτε όχι. Αν δε βάλω εγώ γκολ, θα βάλει κάποιος συμπαίκτης μου».

Στέλιος Μαλεζάς

«Δεν έχω πρόβλημα. Προληπτικά βγήκα από τον αγώνα. Σε ό, τι αφορά το παιχνίδι, αγωνιστήκαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στα πλέι οφ»

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, βραβεύτηκε από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone για τις 300 συμμετοχές του στις επαγγελματικές κατηγορίες.
«Ευχαριστώ για τη βράβευση. Είναι τιμή μου. Πάντως εγώ θέλω να έχω την υγεία μου και να βοηθώ διαρκώς τον ΠΑΟΚ».

Ελ Ζαρ

«είναι πολύ καλό για μας που παίζουμε στα πλέι οφ. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Σκοράραμε δύο φορές και πλέον έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας στα πλέι οφ»

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς (81' Μπαλάφα), Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Ίβιτς (80' Βιτόλο), Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (67' Αθανασιάδης), Κρέσιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Αρίας.

Κέρκυρας: Κωνσταντόπουλος, Μίχος, Φλαβίνιο (77' Βιόπουλος), Γιάντσης (83' Μάμαλος), Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Ρικα, Χάμπλ, Μονιάκης, Μακρηδημήτρης, Ιωάννου Η. (63' Δινόπαππας), Σιαραβάς, Βενέτης, Καλαντζής, Κοντοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...