14/4/11

oxyro N1.423



Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Παπάζογλου

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Παπάζογλου που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο στα 63 του χρόνια είπαν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα, στη Θεσσαλονίκη.

Γεια σου Νικόλα!.... Ήσουν πάντα ξεχωριστός!

KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ......


paok-oxyro




Ηλεκτρονική εφημερίδα ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Ανέβηκε» η ηλεκτρονική εφημερίδα του συνδέσμου ΘΥΡΑ 4.
Κατεβάστε την εφημερίδα στον υπολογιστή σας σε μορφή A3 ή A4
A3 Μέγεθος
A4 Μέγεθος



Ανακοίνωση ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.:


«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Δούκα, ο οποίος εντάσσεται στο Τμήμα Επικοινωνίας»



Ρίγη συγκίνησης απο εναν οπαδό του ΠΑΟΚ που απεβίωσε

Ρίγη συγκίνησης σε όλους μας προκαλεί η παρακάτω είδηση που είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που απεβίωσε είχε ζητήσει ως τελευταία επιθυμία από τους οικείους του στον τάφο του να μπει το πλαστικό κάθισμα στο οποίο καθόταν στην Τούμπα! Πρόκειται για τον Θόδωρο Χώραλη που απεβίωσε χθες.

Ο άτυχος φίλαθλος ήταν κάτοχος διαρκείας στη Θ5 και αγόραζε τη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια! Φίλος του επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Θόδωρος Ζαγοράκης μετά το αρχικό σοκ και την απέραντη θλίψη, αποφάσισε άμεσα να γίνει δεκτό το αίτημά του εκλιπόντος.

Έτσι το καρεκλάκι αφαιρέθηκε και συντροφεύει τον Θόδωρο στο τελευταίο του ταξίδι.

«ΠΑΟΚ σε αγαπώ και όταν θα πεθάνω θέλω τον Δικέφαλο στον τάφο μου επάνω...»



paok-oxyro
- Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ απάντησε στης ψευδείς δηλώσεις των παραγόντων της Βεροιας.

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ καταγγέλλει ως απολύτως ψευδή και συκοφαντικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, είτε ως δηλώσεις είτε ως επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ Φίλιππος Βέροιας, σχετικά με τα δήθεν επεισόδια τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα handballΑνδρών μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του ΠΑΟΚ το προηγούμενο Σάββατο στην πόλη της Βέροιας.

Επί πέντε ημέρες περιμέναμε οποιαδήποτε όχληση από οποιαδήποτε αρχή η οποία πιθανώς θα ασπαζόταν όσο η διοίκηση του Φίλιππου Βεροίας κατήγγειλε.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πως να γίνει άλλωστε γα ένα αγώνα με λευκό φύλλο αγώνα, λευκή την έκθεση του παρατηρητή, της ΔΕΑΒ και της αστυνομίας.

Τα ευφάνταστα σενάρια παραγόντων της τοπικής ομάδας τα οποία οι ίδιοι φρόντισαν να διοχετεύσουν σε οπαδική αθλητική ιστοσελίδα και η επάισχυντη ανακοίνωση που ακολούθησε, η οποία κατηγορούσε τη διοίκηση, τους αθλητές και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, προφανώς εξυπηρετούσε Αθηναίους φίλους των παραγόντων της τοπικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ παρόλα αυτά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με φιλικά αισθήματα το Σωματείο του Φίλιππου Βεροίας και τους φιλάθλους του, αλλά δεν πρόκειται να ανεχθεί να λασπώνονται αδίκως το όνομα του ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του.

Για τον ΠΑΟΚ το θέμα λήγει εδώ ελπίζοντας ότι δε θα χρειασθεί να επανέλθουμε".


Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 από τον ΑΣ ΠΑΟΚ

«Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ ευχαριστεί το Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ,συνολικής αξίας εξακοσίων (600) ευρώ, προς ενίσχυση του τμήματος HANDBALL Ανδρών ,σε εφαρμογή σχετικής απόφασης που λήφθηκε το καλοκαίρι του 2010 στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συνδέσμων Φίλων Π.Α.Ο.Κ»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Σ.Φ "Βυζαντινοί Μαχητές" ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον ΣΦ ΠΑΟΚ "Βυζαντινοί Ενωμένοι Μαχητές" για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, συνολικής αξίας εξακοσίων ευρώ, προς ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ Ανδρών, σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης που λήφθηκε το καλοκαίρι του 2010 στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...