27/4/11

oxyro N1.432



Oμάδα Κ20 27ης αγωνιστικής

Ατρόμητο - ΠΑΟΚ - 1-1

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ ηρθε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής σε εξ αναβολής παιχνίδι. Το τέρμα του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Μωϋσιάδης με διαγώνιο πλασέ στο 60΄, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Κωτούλα. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του (65΄) με τον Κίτσιου, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Νίκος Κολομπούρδας

«Ηταν ένας καλός αγώνας, τον οποίο μπορούσαμε να κερδίσουμε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούμαστε και αγωνιζόμαστε είναι γνωστές αναφορικά με τις απουσίες οπότε δεν μπορώ να έχω κάποιο παράπονο από τους παίκτες μου».

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Πετρίσεβιτς (75΄ Νικολαϊδης), Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Σκέμπης, Κάτσε, Κίτσιου, Πέλκας (61΄ Τσαβδάρης), Δεμιρτζόγλου (85΄ Πολύζος), Μωϋσιάδης, Κωτούλας.



Oμάδα Κ17

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό Βόλου - 3-0

Ο ΠΑΟΚ σε εξ΄αναβολή παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 4ου γύρου που πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στη Ν. Μεσήμβρια επικράτησε του Ολυμπιακόυ Βόλου με 3-0. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν ένα βαθμό στον αγώνα για να εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και ετσι θα βρει στο δρόμο του τον Παναθηναϊκό με στόχο την πρόκριση στον τελικό της 8ης Μαίου στη Λάρισα.

Tα γκολ: Κωνσταντινίδη (πλασέ στο 37΄), Αγγελίδη (σουτ στο 56΄), Ανδριόπουλου (70΄ με σουτ).

ΠΑΟΚ:
Στρέζος, Δουρμούσης, Παναγιωτούδης (72΄ Νικολαΐδης), Κωνσταντινίδης, Αγγελίδης, Παπαδόπουλος Β. (62΄ Ανδριόπουλος), Παπαδόπουλος Δ.Χ. (72΄ Καρατζάογλου), Ταουσιάνης, Πόποβιτς (63΄ Τζεβελέκης), Κρινίτσα (63΄ Καραμπάς), Σαββίδης.

Ολυμπιακό Βόλου: Αβδελάς, Γιοβάνης, Δημητριάδης, Νικογιάννης, Οικονόμου, Περγάντος (86΄ Στρούγγης), Κολομήτρας Θ. (76΄ Τσιμπαμογιάννης), Τζορματζής, Τσιάκος (71΄ Πλαγερός), Τσουκαλάς (54΄ Κολιομήτρας Α.), Βαλώτης (76΄ Στεργιόπουλος).



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IWrLmSiDmnQ



24η αγωνιστική - Βελιγραδί

Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας - 1-0

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι Grobari στιν χτεσινή νίκη της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, επί του Ερυθρού Αστέρα, οι Σέρβοι αδερφοί μας σήκωσαν εκτός από τα δικά τους και ΠΑΟΚτσήδικα πανό και τραγούδησαν δικά μας συνθήματα.

Μια φιλία πραγματικά μεγάλη

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00